Adana da buldum fakta acayip derecede fazla fiyat çekiyorlar.. Son care int den siparis vermek gibi gözüküyor yada siteden giden güvenilir birilerini bulup istemek
Printable View
Macaristan'a giden bulabilirsen , şehirin içine (Budapeşte) market zinciri gibi yayılmış olan +18 mağazasını tavsiye ederim. Kaliteli tütün bulunuyordu , ama purolara bakmadım. Mutlaka vardır :)
http://www.bektobacco.com/cohiba-hum...ti-piano-black
Aksesuar seti olarak başlangıç önerimdir.
Cohiba Siglo I
Romeo y Julietta Exhibicion No 3
Monte Cristo No 3
Partagas Serie P No.2
Tad olarak başlangıçta seveceğini düşündüklerim.
bizim 50-60 liraya içtiklerimiz niye boktan tad bırakıyor anlaşıldı harbileri baya pahalı heralde :D malbroadn devam
Kıbrıstan gelirken Cohibalardan almıştım 5 li gerçekten baya başarılıydı. Birde dominikten arkadaş Rom da yaprağı bekletilmiş bir puro getirdi çok enteresan ve güzel bir şeydi oda.
Sigara kadar tatmin ediyormu bu puro?
Bek tobacco sahibi yazliktan cok eski tanidik firmayi kapatti ellerinde olanlari da gelisine veriyor furbol yorumcusu oldu artik :)
Urunler yuzde 100 orjinal
Hangi puroyu alacağından önce puroları nerede saklayacağını ayarla. Alacağın puroların çoğu zaman nemi olması gereken seviyenin altında çıkacak. Ben aldığım puroları 1 aya yakın humidorda tutup öyle içiyorum. En basiti hava geçirgenliği olmayan plastik bir kutu ve içine nemlendirici tanecikleri koyup saklama alanı yaratabilirsin. Bu en ilkel çözüm olacaktır. Zamanla puroyu seversen daha pahalı humidor seçeneklerine yönelebilirsin. Nemlendirici tanecik dediğim ürünü ben Amerika'dan kargo ile almıştım. Aşağıda linkini paylaşıyorum. %65 veya %70 lik olandan alabilirsin. Kurudukça distile su ile tekrar nemlendiriyorsun. Nemi ayarlamanın etkili ve hesaplı yolu bu.
http://www.heartfeltindustries.com/products.asp?cat=14
Anladığım kadarıyla bu da aynı görevi görüyor ? http://www.bektobacco.com/U1052,50,p...humidifier.htm
Linkini attığınız üründe aynı görevi görüyor ama tam olarak aynı değil. Sizin linkteki ürün su çektikçe büyüyor. Benim attığım linkteki malzeme de büyüme durumu yok. Su çektikçe saydam hale geliyor kurudukça renk beyaza dönüyor. Tavsiye ettiğim ürünün en büyük boyunu farklı zamanlarda 2 defa o siteden aldım sorunsuz geldi. Hearfelt markasının bu ürünü yurtdışı puro forumlarında da çok tavsiye edilen bir ürün. Sizin attığınız linkteki malzemenin markası falan belli değil. Ben kesici, çakmak, nem ölçer gibi aksesuarları da aliexpressden aldım sıkıntısız onlarda geldi. 2 yıldır da kullanıyorum.
Ben şarap dolabını humidora çevirdim, içine ispanyol sedirinden çekmeceler yaptım. Yukarıda bahsettiğim nemlendirme boncuklarını kullanıyorum. Aynı zamanda dolap olması sebebiyle sıcaklığıda kontrol altında tutuyorum. Resimlerde boncuklar dolabın tabanında gözüküyor.
http://i.hizliresim.com/rVEV4B.jpg
http://i.hizliresim.com/L4Q4qG.jpg
Şarap dolabı ülkemizde satılmadığı için beyaz eşyacılarda bulunmuyor. Bulunanlar ise gazlı sistem. Gaz ile çalışan soğutma dolapları içindeki nemi çok hızlı şekilde yoğuşturup havayı kurutuyor. Bu resimlerdeki dolap termoelektrik diye geçen soğutma mantığıyla çalışıyor, gaz yok. Bunda yoğuşma çok daha az oluyor. Bu tip dolaptan ben sıfır olarak bulamadım, şans eseri 2. el olarak bir ilan bulup onu almıştım.