User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Balık Baştan Kokar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Balık Baştan Kokar

Bu ülkede herkes dolandırıcı soyguncu olmuş: üniversiteye başladım kayseri de geçen sene zaten orada yaşadıklarım roman alır aldığım her şeyde bir kazık yedim ama günümüze kadar devam eden olayı anlatıcam okulun içinde kitap satıyolar bende evde sıkılıyorum yapıcak bir şeyler lazım faydalı bir şeyler olsun dedim 4 set kitaba 400 lira olarak anlaştık fakat taksit ile ödencek satan çocuk bizim yaşlarımızda senetleri imzalattı ulan hiçte düşünmedim kaç ay çarpınca kaç paraya geliyor 400 diye konuştuk güvendik tabi her neyse ödüyorum taksitleri bir ay gecikti bende üniversiteyi bırakmıştım o sıra,aradılar beni ne kadar borcum var dedim toplam dediler 400 yahu dedim zaten 400 toplam borcum vardı 100 TL ben yatırdım burda öyle gözüküyor dedim satış temsilciniz kazıkladı beni o işten ayrıldı falan filan yasal yönden hiç bir yaptırım yapamadık.Bu olay bitti telefonumu servise yolladım 20 gün serviste kaldı yasal süre yenisini vermeleri lazımken vermediler yapıp yollamışlar bu sefer de telefon kargoda kayboldu en geç 3 gün içinde geri verilmesi gereken kargo 30 gün sonra teslim edildi ben o arada tüketici mahkemesine gittim hala geri dönüş olmadı telefon gelmesine rağmen.Üniversite sınavına girdim İü uzaktan eğitim kazandım uzaktan eğitim için ayrı bir klavuz yayınlanacak dediler yayımlandı o klavuza göre harcımı yatırdım belgelerimi kargoladım kayıt günün son günü saat 14.00 da beni arayıp evrakalrın yanlış fakülteye gelmiş gelip onu iletişim fakültesine vermen lazım diyip beni çağırdılar haliyle yetişemedim üniversite kaydım da gitti yatırdığım 731 TL para da gitti.Arabama arkadan çarptılar park sensörleri parçalandı çalışmıyor adamlar tamponu yapıp yollamışlar arabayı park sensörlerini yapmamışlar şimdide çamura yatıyorlar yok park sensörünün kabloları çürümüş yok park sensörünün tesisatı yok arabada vs vs.İşlettiğimiz yer de kredi kartı ile bankada paramız birikiyor sanıyorduk bir baktık 5 kuruş para yok bilmem ne aidatı yok şu yok bu kesinti hesap işletim ücreti hesabı soymuşlar bütün.Yani biz bu ülkede kime güvenelim ? Hangi birini mahkemeye verelim versek kaç ayda sonuçlanacak Allah bilir.İmam o... cemaat s... hesabı oluyor sanırım bu düzen ya da her şey çok güzelde ben cenabetim

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazıyı baştan sona okudum aklıma direk taksimli cenk geldi nedense. :S
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okul olayina cok uzuldum
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin parmağı tetikte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Volkann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazıyı baştan sona okudum aklıma direk taksimli cenk geldi nedense. :S
    Tövbe yarabbi

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://medium.com/@guvenindahouse/t...i-e7b170699056

Benimde aklıma bu geldi.

Sadece senin için değil kardeşim memlekette bir stabil işleyiş mevcut değil. Özveri yook. Geçen günlerde bir post okumuştum burda arkadaşında dediği gibi insanlar mutsuz ek olarakta cahil.

Hüzünlü bir tabloda yaşıyoruz ve eğitimli yahut görgülü bir insansan bu ülkede yaşamak gün geçtikçe zorlaşıyor bu bir gerçek.

Alışıyoruz sadece hiçbirşeyi düzeltemiyoruz çünkü sayımız az ve hergeçen gün azalmakta. herneyse başlığın herşeyi adam akıllı açıklıyor zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Muharrem C.80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benimde aklıma bu geldi.

Sadece senin için değil kardeşim memlekette bir stabil işleyiş mevcut değil. Özveri yook. Geçen günlerde bir post okumuştum burda arkadaşında dediği gibi insanlar mutsuz ek olarakta cahil.

Hüzünlü bir tabloda yaşıyoruz ve eğitimli yahut görgülü bir insansan bu ülkede yaşamak gün geçtikçe zorlaşıyor bu bir gerçek.

Alışıyoruz sadece hiçbirşeyi düzeltemiyoruz çünkü sayımız az ve hergeçen gün azalmakta. herneyse başlığın herşeyi adam akıllı açıklıyor zaten.
    Çok güzel yazmış Avrupa da gurbette yaşayıp ta Türkiye çok güzel diyenlere ayar oluyordum her zaman böyleleri de varmış demek ki

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazi cok yerinde olmus. Ulkeyi bu kadar guzel tanimlayamazlardi

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Muharrem C.80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benimde aklıma bu geldi.

yoruma katılmamak elde değil. Her geçen gün yaşamak daha çekilmez oluyor ülkenin genel insan profilinden dolayı.

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Allah yardımcın olsun, belli ki çok fazla şey üst üste gelmiş. Ki çok haklısın. Elde olan bir şey yok, başvursan değişecek bir şey yok. Allah kolaylık versin. Üzüldüm açıkcası.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katil olmak serbest olsa günde en az 3

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle öyle .. Bu ülke adam olsaydı 100 yılda olurdu elbet
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özetle Türkiye olmuş hakkaten
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

HONDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun bir de bundan sonra ki yapacağınız işlerde enine boyuna ölçüp biçip karşınızdakinin sizin gibi iyi niyetli olamayabileceğini göz önünde bulundurursanız bu tür vakalar yaşamayacağınızı düşünüyorm

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okul mevzusu cidden kötü olmuş ama bozma moralini her işte bir hayır vardır de geç. Çok daralırsan kardeşinde numaram var haber et dertleşiriz.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Amazing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun hepimiz bu tarz şeyler yaşadık, bende cok kazık yedim dolandırıldım vs haklı oldugun şekilde bir işin yapılmadıgı zaman cingar cıkarcan cogu zaman işe yarıyor ve tabi bu yaşadıklarımız bize tecrube oluyor.
    Z20LET POWER!
    PR MOTORSPORT

cyclonee16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Örnek verecek olsam belki bir sürü örnek cıkar. Sorun zaten genel hiç bir kurum kuruluş işini dogru düzgün yapmıyor ki profesyonellik sıfır her işte bir sorun kesin cıkıyor

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçtiğimiz hafta cuma günü arabanın ruhsatını yenilemem gerekti muayene yeri kalmadı için. yaklaşık 1 hafta randevu alabilmek için uğraştım.
    hergün 8:30 da randevu açılıyor bitince kapanıyor. ertesi gün tekrar denemen gerekli. günlük toplam verilen randevu adeti en fazla 20dir. oda sabah akbaba gibi siteye üşüşüldüğünden dolayı 15dk da bitiyor. neyse cuma günü 9:30a a alabildim randevuyu. gittik saatinde işlemleri yaptık sonra dediki memur 12:30-13:00 arası gel ruhsatını al. illa günü piç edecek. hiç düşünmüyor bunların işi varmı izin alabiliyormu diye git gel.
    sonra cazgırlık yaptım ailem arabada bekliyor aşağıda ben il dısına tatile cıkıyorum gelemem öğlen diye. hemen diğer memura dedi arkadaş il dışına çıkıcakmış yardımcı olun diye. siz biraz oturun hazır olunca seslenicez dediler. 10 adım atıp oturup telefonu elime almamla çağırdılar verdiler ruhsatı aldım gittim.
    la hıyar 2dk sürmeyen iş için ne eziyet ediyon vatandaşa. bitir işlemleri ver ruhsatı gönder herkesi.
    üşeniyor beyfendi her seferinde ruhsat basmaya. evrak biriktiriyor toptan basıp dağıtıyo.

enes28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Afedersiniz ama herkes birbirini mikme peşinde. İşini adam gibi yapan esnaf sayısı bile çok az

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abdest önemli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)