Arkadaşlar 0 olacak şekilde 520i ve z4 alımında yardımcı olabilecek. Fiyat verebilecek arkadaş varmıdır? Tercihen renkler beyaz. 520i için sunroof vs artık standart diye biliyorum. Extra olarak vakum kapı ve hayalet gösterge tercih sebebi.
Arkadaşlar 0 olacak şekilde 520i ve z4 alımında yardımcı olabilecek. Fiyat verebilecek arkadaş varmıdır? Tercihen renkler beyaz. 520i için sunroof vs artık standart diye biliyorum. Extra olarak vakum kapı ve hayalet gösterge tercih sebebi.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yardimci olacak varsa 520i icin fiyat istiyorum, sunroof extra gozukuyor web sitesinde...
Experience is what you get when you don't get what you want.
Olum dalgamı geçiyon. Konu açtım ne pm iBana en kralından bir 520i ayarlayıp fiyat versinler o halde.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kimden fiyat alırsanız alın , kendi indirimini katmıyorsa hiç bir şey değişmiyor. Hepsinin ineceği rakam belli. iki aracı alırkende ücretsiz paspas - cam filmi ve boya koruma mutlaka isteyin.
Hako Ege bölge LLumar ana dağıtıcısıyız napayım cam filmini
paspassız verenide dövmek lazım zaten
Şimdi daha iyi rakamlar aldım. Comfort paket 173.850 tl buna istediğim rengi seçebiliyorum. Opak değil yani. Premium pakete de sadece hayalet gösterge, vakum kapı birde elektrikli bagaj var dedi onada 9000tl fark istediler.
Ama ordayeken aklımı çeldiler full m paket sunroof alkantara koltuklu 418i 170 bin tl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23440134/detay
İlanla hiçbir alakam yok ama bi inceleyin isterseniz, benzer ilanlarda mevcut sahibindende
180 liraya premium alırsın biraz zorlarsan.
418i anca saksı görevi görür bence o ağırlık ve motorla. Hele o fiyat yazık günah derim. 5 en azından rahat bir araba.
5 ile 3-4 arasında dünya konfor kalite izolasyon farkı var biliyosundur Tarkan abicim![]()
Tamam tabiki var. Ama 4 GC de ciddi Aksesuar Var. Tipte çok yeni. Bugün yine teyit aldım 2016 da yeni 5 geliyor. Ben 1 seneden az kullanmak istemiyorum
sene sonu yada yeni 5 biraz gelmeden önce cılgın donanımlarla uygun fiyatlı 5ler dökülecektir. mesela makyaj gelmeden hemen önce 40.yıl adında sattıgı 3ler gibi.
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)