teklif süresince yediği küfürle 3 ayda ayrılır diyorum
Printable View
teklif süresince yediği küfürle 3 ayda ayrılır diyorum
Çocuğu da e-5 te yapmasalar bari, farzet ki hiç ....
Biz ne zaman adam oluruz "o trafikte arkadaki araçlardan birinde hastası / acelesi olan bir insan olabilir" diye düşündüğümüzde.
He olur mu bu memlekette olmaz abi.
kızı e5ten kaldırmış anı olsun die kaldırdıgı yerde yapmış teklifi yüklenmeyelim damada
Şimdi ayıplıyoruz ya..
İyice inada bindirip daha beterini yapacaklaar ! :)
Illa acelesi olan ya da hastasi olan biri olmasina gerek yok, normal bir insanin da ozgurlugune yapilan bir engelleme bu. Inanilmaz cezasi olmasi lazim bilerek ve isteyerek otoyol kapatmanin.
Kiz olsam, boyle bir evlenmek teklifi alsam "gercekten iyi ki boyle birsey yaptin da ne oldugunu evlenmeden anladim" der kacarim. Hos zaten is buraya gelene kadar daha ne turlu kroluklar yapip kendini ele verir ayri.
Milletce kroyuz ve bundan tuhaf bir sekilde gurur duyuyoruz, tam tez konusu.
daha öncede yapıldı maalesef bu tür fikirsiz hareketler.
hepsinin temelinde cehalet geliyor.
bu insanlar cahil oldukları için bu kadar mutlu ve hayatı tiiye alabiliyor.
Apaaaaçi :D
niye kızıyorsunuzki istanbulun ortasında adamlar kaleşnikoflarla güpe gündüz kameraların önünde geziyorlar gövde gösterisi yapıyorlar adam e-5 i kapatıp altı üstü evlenme teklif etmiş çok mu..
Ulan biz sıkışık trafikte simit alamıyoruz trafik akar arkadaki laf yapar ayıp olur diye.
Millet evlilik teklif ediyor vay aq
Millet deliye biz akıllıya hasret...
milletin hastası olur yangın olur vs. akıl seviyesi iyice düştü
Ailelerde E-5'te buluşsun kezbana otomobil çarpadan kahveyi kro damat adayına verirse kro aday kızı alır. Kına gecesi, nişan ve düğünüde e-5'te yapsınlar.
empati yoksunu eğitimsiz insanlar...
bunu eğiten ana babayı da kızı da arkadaşlarını da arkadaşlarının ailelerini de süreceksin patagonyaya. Ne *** yerlerse yesinler. Bunları şu zamandan sonra eğitemezsin. Anlamaz çünkü. Anlayacak memory yok. E5 dediğin yolda dakikada on binlerce araba geçiyor. Binlerce araba demek bir o kadar min *3 insan demek. Sen bu kadar insanın hayatından 5 dakika çalsan. 150000 dakika demek. O da eder 2500 saat yani 104 gün. Bu anası babası belli olmayan insanlar başka insanların hayatından toplamda 104 gün çalmış oluyor demek. Atacaksin içeri 104 gün kodeste bekleteceksin bu hayvanları.
şimdi baştan sona izledim doğru düzgün...
tam prezervatif kaçağı tipler..
insan gibi sevmeyi bilmeyen, düşünceyi beceremeyen, yabani hayvanlar gibi dürtüleri ile hareket eden tipler..
3 kuruş cezaya serbest kalıp devam ederler aynı yabaniliklerine..
burda bir konuda vardı daha yeni bir arkadaşın aracına hiç bir şey yokken ortada kimseyle husumetide yokken maltepede ateş ediliyor, bir başka yerde istanbulun göbeğinde kameraların önünde elinde kaleşnikoflu insanlar havaya ateş edip slogan atıyor bahsettiğim tabanca pompalı değil kaleşnikof...
adam e-5 de evlenme teklif etmiş inanın bana o kadar masum geliyorki artık bunca şeyin içinde..
bunlar bitmez bitiremezsiniz.
kanal d veriyor şuan barzoları
Yazik gercekden bu nedir.
Olacak is degil, bu nasil bir kafa yapisidir; ne buyuk cahilliktir.
Haber başlığı on numara: Romantik Maganda..
Ne kadar aptal bir millet olduk valla utanc verici. Ingilterede yasayan bir arkadasim paylasti. Marmaris te bir otelin animatorleri isid kiligina girerek turistlere sozde saka yapmis. Tabiki mansetlerdeler.
http://i1287.photobucket.com/albums/...pstdpgbzih.jpg
Merak ettiğim o kadar kişinin ahını aldın, bedduasını-küfürünü yedin acaba kuracak olduğun yuvadan hayır gelecek mi?
tam bir mallık örneği
Ülke olarak bi yerlere gidiyoz ama bu işin sonu b*k.
Söylentilere göre 7 kişinin ehliyetine el konmuş ve kişilere dava açılmış. Değdi mi 1.40'lık hatun için bütün bunlara..
kızları olursa adı "yollu",erkek olursa "arabacı" olsun.
oran banko ama onlar napsın 1.90 falan olsaydı olmazdı :hehe::hehe::hehe::hehe:
https://www.youtube.com/watch?v=iTSPnAUJAK4
Sırf bu i.neler yüzünden askere giderken Eğlence yapmadan gideceğim .
Aşkım vallahi sen ilksin :) :)
Ya bu dugunler degilde teklifler 40gun 40 gece surseydi?
Bariz kul hakkı.. bariz cahillik. terbiyesizlik.
E5 babasının malı ya kapatır tabi nolcek.
adamın annesine de zamanında dağı kapatmışlar
TRT-1'de şuan.
Tipe bak ....
Bu ülkede 5 kişi bir araya geldi mi her haltı yerim diye cesaretlenmeye başlıyor; asker konvoyu, düğün konvoyu, halı saha takımı v.b.
Bu sebeple kişi başına düşen kanka-yancı sayısına azami 2 kişi, gecikmesinde sakınca bulunan hallerde ise 2+1 kişi olarak sınırlama getirilmesi ihtiyacı hasıl olmuştur,
Esnaflara ise her halde azami 1 kişi :)
Çocuk dizinin üstüne çöktüğünde kızla aynı boyda mı, bana mı öyle geldi?