TRT-1'de şuan.
Printable View
TRT-1'de şuan.
Tipe bak ....
Bu ülkede 5 kişi bir araya geldi mi her haltı yerim diye cesaretlenmeye başlıyor; asker konvoyu, düğün konvoyu, halı saha takımı v.b.
Bu sebeple kişi başına düşen kanka-yancı sayısına azami 2 kişi, gecikmesinde sakınca bulunan hallerde ise 2+1 kişi olarak sınırlama getirilmesi ihtiyacı hasıl olmuştur,
Esnaflara ise her halde azami 1 kişi :)
Çocuk dizinin üstüne çöktüğünde kızla aynı boyda mı, bana mı öyle geldi?
Evet aynı boyda :D
http://i.hizliresim.com/7bAW8a.png
e iyi ayaktayken zorluk çekmezler renkli bir s.x hayatları olucak anlaşılan
bu harun taştan denen serseri birak evlilik teklifi zevkine yolları kapatıp sıfır çiziyordu ki bu sadece adı bilinen birisi. daha ünlü olmamış çok serseri var böyle eğlenecem diye yol kapatan.
yapılan doğru değil ama çokta abartmamak gerek. unutulmayacak buyük yankı uyandıracak bir şey olsun diye sonunu düşünmeden yapılmış bir hareket.
Ayrıca çocuğun tipiyle, kızın boyuyla dalga geçmek bizim haddimize değil. Allah öyle yaratmış.
Keşke babasının billurları tıkansaydıda ana rahmine düşmeseymiş ...
7 kişinin ehliyetlere el koymuşlar ve yeniden kursa gideceklermiş :D
ne kursu bunları tekrar 1. sınıftan okula başlatmak lazım.
Haberi izledim, sağlam küfür ettim. Polis iyi yapmış ehliyetlerini alarak, helal olsun...
Yandaki şişman şakşakçı da g.t altına gitmiş ahuagajda
olayin cevreye verdigi zarari da gectim, ben hayatimda daha kotu bir evlilik teklifi fikri gormedim ya.
Valla kamasutra karıştırmışlıgım bile var ama böyle fantezi hiç görmedim.Küfür korna sellektör kıyamet eşliginde evlenme teklifi lavugun böyle bir romantizm anlayışı varsa gelini çok sıkıntılı günler bekliyor.
****** icin duvar delen modeli
s...... yapacagı işi hayvan gibi şey yapıyosunuz
https://www.youtube.com/watch?v=Feiri90PMjM
boyumuz öyle galmış, ahuahuahuahuahua :D :D
Benzer olay geçenlerde başıma geldi asker uğurlamasımıydı parti olayımı neydiyse ataşehir yönüne döndüm boğaz köprüsünden yol milim milim ilerliyor 5 dklık yolu 30 dk da gittim birde baktım yolu kapatmışlar tek şerit devam ediyor mhp işareti yapıyorlar işaret fişeğine benzer şeyler yakmışlar şerefsizler..Her geçen gün böyle olaylar fazlalaşıyor.