Nasıl bi kafa yapısı var bu şahısların acaba:)
Arabaya bir iki ay talip bulamayınca, olanı da sömürmeye çalışıyolar herhalde
Printable View
Nasıl bi kafa yapısı var bu şahısların acaba:)
Arabaya bir iki ay talip bulamayınca, olanı da sömürmeye çalışıyolar herhalde
araba almakta satmakta zor. kız kardesımın arabasını satcam aksam gormek ıstedıler ıyılık yaptım kalktım ortak bır noktaya arabayı goturdum baktılar ettıler tamam yarın sanayıde bulusup sonra notere gıdelım dedıler. ertesı gun ısı gucu bıraktım eve gıttım poloyu aldım sanayıye gıttım ne gelen ne gıden telefonlarıda acmıyorlar. bu kadar karaktersızlık olur mu. iş kaybına mı yanayım zaman kaybına mı
VAlla bizim insanımıza iyilik yaramıyo. Araba için arayanlara hiç bi yere gelmem ustanla gel diyorum senin için kapı kapı gezemem.
Araba nasıl satılır ,
Arabayı ben garajımda tutarım gelir bakarlar olanı biteni söylerim asla ayağına götürmem kimseinin fiyatta anlaşırım içlerine sindilerse kopara alırım, öbür gün istenilen servise götürürüm söylediğim dışında bir şey çıkarsa ( ki asla çıkmaz ) olası durumlarda ya alınan kopara iade edilir ya da masraftan düşülür daha sonra notere gidersin satış çıkıyor mu sorgulanır , herhangi bir ceza borç vs araç üzerinde yoksa para havale edilir parayı hesabımda görürüm satışı veririm ,
babanızın oğluna araba satıcak olsanız bu prosedürü takip edin asla başınız ağrımaz
Başına gelene üzüldüm. Bağımlı çalışan insan için izin almak en büyük çiledir.
Bu gün aracımın satışını veriyorum, kardeşimde vekalet olmasa izin alıp gitme şansım yok.
Senin başına gelenin bir benzerini yaşadım dün.
İşyerinde telefonla görüşme sıkıntı olduğundan güzelce msj yazdım.
Alırken de satarken de pazarlık yapmayı sevmem o yüzden hep tek fiyat sorarım.
Adama sordum 25 burdan olur araç başında konuşuruz. İyi de arkadaşım benim planladığım bir bütçem var
Uyuyor ise gelirim uymuyor ise vaktini çalmam. 1 saat geçmedi eleman fiyatı düşürmüş.
İstediğim araba, istediğim versiyon. Km düşük ama sahibi ilginç bir arkadaş :)
http://fs2.directupload.net/images/150814/dqvvd8zt.jpg
Bi de böyle ilginç arkadaşlar çıkmıyor değil :) Güzelce lafa başlayıp, 19 bin var aklında olsun diye bitirebiliyorlar.
Ölücülüğün efendi görünümlüsü.
Cidden almak/satmak zor iş.
http://fs1.directupload.net/images/150814/dwccbkql.jpg
Elemanı arıyoruz hepimiz, "hocam görüntü belli araba da belli, 30 lira param var gelip alıyorum. Daha da üstünü etmez bu" diyoruz hep beraber, hayde aslanlar ayar edelim denyoyu :)
herkesi kendimiz gibi sanıyor ama piyasada çoookkk karaktersiz var ... geçmiş olsun, bu tarz insanların ilanındaki araç size anlattıkları gibi çıkmayabilir, sanayilerde de zaman kaybedip sinir stres sahibi olabilirdiniz...
Böyle bir hayir yaparsaniz sevinirim .... Beni gectik babamla bile konusmustu giyimime asiri dikkat ederim pastane isletiyorum goruntu ofsayt yani ama benim carsim sanayi sevgilimde arabamdir... Bide bana dioki dusuneyim haber edeyim dio allahtan aile terbiyem yuksek yarabbim sabir verdi sadece hakkimi helal etmiyorum diyebildim..m numaradaki cocuk 38 e de tav olay abisi denen serefsizde bitiyo arayin bi pazarlik edin sogudun gorsun:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09044177/detay
yukardaki araç bana ait, bu gün satışı veriliyor. Burdan bi amca geldi 60 yaşlarında almak için. Rakam dedi 20.500 dedim. Tama dedi.
E dedim arabaya baktırmayacak mısın ? Yok ben sana güvendim.
Abi dedim öyle bir şey olmaz al arabayı götür nereye istiyorsan baktır yarın benim bilmediğim bir şey çıkar ben dedim arkamdan laf edilsin istemem.
Arkadaş adamı zorla servise gönderdik.
varmı böyle bir olay ya. böyle insanları aramayacaksın bile ilanı senelerce kalıcak bulursa bir keriz satar o zaman.
hahahhahaha,
en son bize böyle bir kelek yapanın numarasını eşinin ismini yazarak hayat kadını beyanıyla AVM deki wc kapılarına, duvarda grafiti yapan arkadaşlara verdim numarasıda yıllardır kullandığı şirket + şahsi hattıydı.
tavsiye ederim arayan arayanıydı duyduğum kadarıyla baş edene kadar çok çile çekmişti :) içimden bir güzel oh çekip gülmüştüm.. :)
"Sayıylamı veriyolar lan sızı?" dedı ve kapattı :D sahibinden de mesaj açık olsa ordan da deli gibi mesaj atacaktım da orayı kapatmış çakal :)
Yarbay her konuda kafa açıyor.
Şaşırtmadı yine :)