bir gül elbet karsılasırız sen gibilerle
Printable View
bir gül elbet karsılasırız sen gibilerle
Yapılana yorum bile yapamıyorum ama muhtemelen bu adamı ya video çekenler uyardı ya da yolda biri kesin uyardı ve durdurdu. Bu kadar insanlıktan çıkmış bir millet olamayız istisnalar haricinde
Çıktık abicim biz insanlıktan çıktık. Bu insanlıksa ben insan değilim. Ya nasıl yapar insan dediğin canlı böyle bir şeyi. Nasıl kainatın en gelişmiş canlısı olacak bu insanlar. Aklım havsalam almıyor çıldıracam. Her gün sıra dışı anlaşılamayan saçma sapan şeyler oluyor zaten, birde üzerine böyle şeyler görünce iyice delleniyorum.
O köpek o arabayı kullanandan çok daha insalcıl duygulara sahiptir. Hiç arabanın içindekine hangi hayvan falan demeyin insanoğlu hayvandan bile beter bir yaratık , ne olduğunu ben daha çözemedim.
Araç pislenmemesi için değil, bu haltı köpeği fazla fazla koşturarak kas yapması için yaptıklarını biliyorum. Beslediği evcil hayvanları yoldaş olarak değil de görüntüsü cinsi duruşu itibariyle kendi eksik egolarını tamamlamak için kullanan ezik bir milletiz. Şaşırmadım sadece o zavallı köpek için üzüldüm.