40 a 2010 astra j 1.4 turbo düşer . modelli ve güvenli araba . lpg ye uyumlu diye biliyorum . yazılım eksoz la da iyi kötü yürür . bi göz at bence :)
Printable View
40 a 2010 astra j 1.4 turbo düşer . modelli ve güvenli araba . lpg ye uyumlu diye biliyorum . yazılım eksoz la da iyi kötü yürür . bi göz at bence :)
Volvo s40....
mito ya da t jet önerisi doğru olmuş :) arkadaşımda var 180 hp civarında t jet gayet tatminkar.
7000 TL civarına Punto ya o setup yapılır, 25 e araba alınsa 8000 de ıvır zıvıra harcanacak cepte para kalır.. :)
https://www.youtube.com/watch?v=zCFocD39tto
Piyasası pek hızlı değildir ama 1.8 T-Sport iyidir.
Bu arada fransız neden istemiyorsunuz? THP motorlar bu aralar formunda.
mito olabilir, örnek ilan, alakam yok.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21548057/detay
207 le mans
Konu kirliliği olmaması adına burdan sormak istedim.Czt,207 rc ve 207 gt arasından tercih olarak hangisini seçerdiniz.
Bu araçlar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan olumlu ve olumsuz görüşleri ile birlikte ne gibi kronik sorunları olduğu hakkında bilgi rica ediyorum.
Abim detaylı cevabından ötürü, kendine bakarmış gibi yazışından ötürü çok teşekkür ederim..
Aslında eski araba severim, 90lar falan tam delikanlı makineler beni hasta ediyor. Eski arabam vti'dı zaten. 10 sene de geçse yine sevicem ciğerli japon atmo makielerini. Fakat zaten kısmet olursa 1-2 sene içinde ep3'e geçiş yapacağım. Şimdilik o zamana kadar idare edecek masraf açtırmayacak ama yine çizgi bozmayacak hafiften hızlı bi araç arıyorum. Bu sebeple de benzinli olmaması lazım, ha lpgde 30 kuruşa kadar yaksın problem değil canı sağolsun. Yeter ki tat versin, memur ya da bayan arabası olmasın. Sürüşü keyifli olsun problemsiz olsun yeter.
Rs'i atmosferik ve nerdeyse direk cup arabası oluşu sebebiyle seviyorum abi. O da güzel bi sürüş makinesi. Gidiş duruş tutuş 10 numara. Ama lpg durumu problem işte. Megane RS'de hiç çekici gelmiyor, evet çok iyi yol tutar falan filan ama çekmiyor. Aslında ağır japoncuyum. Ae101 almak bile geçiyor aklımdan tekrardan. Benim aslında 90lardan bişeyler almam lazım da, diretiyorlar işte ailecek :)
Teşekkür ederim, hiç düşündüğüm bir araç değil malesef.
Levent abi sen yapma bari, tam benim kafada adamsın punto oldu mu hiç :) 1.98 100 kg adamım :D
Abi şaka bi yana, pek benlik değil ya sen anlarsın benim tarzımı. Japon olsun, evlat gibi olsun, kapıda durduğu zaman içim içime sığmasın :D hahah neymiş ya bu kadar :D daha karakterli bişey arıyorum abi kısaca. Hem diğer postta belirttiğin gibi 7 liraya punto yüklemek istemem, evet belki hızlı olur falan ama o projeyi daha farklı daha kült arabalara yapmak isterim. Hala b18 crx projesi var kafamda.
Ufak kalır abi, manita arabası gibi durur bende mito :) kullanıcıları yanlış anlamasın benim tipim müsait değil :D
Kardeşim 140lık astra da bakıyorum, sport paket sunrooflu bişey olsun yeterli. Bu da listemde çok sağol.
Düşünmüyorum teşekkürler kardeşim.
Abi yukarda da belirttim, pek düşünmüyorum bu tarz bişey teşekkürler.
T sport, japon fanatiği olarak hayran olduğum çok kült makinelerden biri. Ama dediğim gibi 1 sene sonra satıp başka bişeyler bakıcagım için 2. eli çok zayıf kalır. Evlat edineeck olsam çok müsait bi seçenek, gerçi onun da piyasası uçtu ep3 parası istiyolar.
Düşünmüyorum teşekkürler. LPG ile binilecek.
Pek bi bilgim yok abi ama czt nin frende ve tutuşta başarısız olduğunu biliyorum. 207rc en binilesi seçenek olurdu sanırım. Ha ben istemiyorum o ayrı.
dostum ben olsam ds3 alır dp yazılım egzoz yapar,tısır tısır gezerim :) veya muadili 208 thp de son derece karizmatik araba,cam tavanlılar harbiden ferah.
Forumdan aliozel nickli arkadaşımın A3 1.8T aracı var düşünürsen. Bol ekstralı. Ama LPG uyumu hakkında fikrim yok.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08028407/detay
Alfa Romeo GT bence çok güzel seçim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19932081/detay
Clio 182 rs al bence , hem gidişi hem yol tutuşu hemde göreceli tipi çok güzel.Lpg takmadan binilebilir ben full klima açık hız 110 sabit ara sıra atraksiyonlu 5 gün şehir içi full devirli kullanıp tekrar 750-800 km uzun yol döndüm. 6.2 yakıt ortalaması ile. Bence 2.0 motora göre bu yakıt hiç birşey.
K20 rexs verelim ,Yırtık Uçurtma çok zevk verir :)
İyiymiş valla :) abi korkarak gaza basmak istemiyorum, olsun altımda lpgli makine mis gibi gezeyim, gazlıcagım zaman yakıyosa yaksın.
Gürsel amca senin rex b16lı değil miydi :) k20 hayırlı olsun. Özelden fiyat isteyeyim, hani şeytan meytan dürter :D