Buluşma ayarlama fikri çok iyi yalnız :D laftan anlamıyorsa kötek candır :)
Printable View
Buluşma ayarlama fikri çok iyi yalnız :D laftan anlamıyorsa kötek candır :)
Abi bence sen yinede her ihtimale karşı bi karaolda suç duyurusunda bulun tehdit mesajı alıyorum diye .
Adamdaki hirsa bak ,delikanlisin madem ben mekanin su busuyum siz bana bunu yaptiniz vs diye ciksana ortaya, bayana tehtid nedir ... Olmadi o mekana techturkey olarak atiyorum 10gun oncesinden rezerve yapalim kanka, atiyorum 30 kisi , gidelim sonra yapacaginiz isi zkim diyip kalkip olayi boka sardiralim... Hepimizi tehtid etsinler madem
işin içinde tehdit var zaman kaybetmeden suç duyurusunda bulunun.
Artk mekan açan kendini Sedat peker zannediyor. Özür dileyip hatalarını telafi etmek icin cabada bulunmak yerine liseli ergenler gibi facebooktan adam dürtüyorlar. Kimlere kaldı güzelim şehir...
türkiye şartlarında en mantıklısı bu geldi...
belli aralıklarla farklı gruplarla 10-15 kişilik rezerve yapılıp mekana gidilip orda beğenmedik burayı denip kalkılacak
eğer tanıdık emniyetten biri varsa iletişim bilgileri o olarak verilecek tehtid mesajının ona gitmesi beklenecek msj ona gittikten sonra daha kolay herşey :)
havlayan köpek ısırmaz derler ama bu devirde ne olacağı belli olmuyor. İlk iş olarak karakola suç duyurusunda bulunmak şart. Bu olasılıkla beraber anlatıldığında tekrar bir mesaj geldiğinde belki incelemeye alırlar.
haricinde olay için kalabalık bir grupla gidilip gövde gösterisi yapılabilir. 2 laf tehditle sindiremeyeceğini anlasınlar. Selçuk abinin fikri ilerisi için güzel bir örnek olabilir.
Geçmiş olsun,ülkemiz sedat pekerin yeğenleriyle kaynıyo mk...
bu yaz evdeydim ve bombok bir yaz sezonu gecirdim diyebilirim kavga gurultu cikarsa ozelden yazin bari bu sezonu boyle kapatayim 'ama' isin icinde tehdit varsa once bi hukuki yollari deneyin olmazsa fuckiki yollari deneyelim
Suç duyurusunda bulunmak şart galiba
hanımın üzerinden bulunayım ( ben cevabımda sövdüğüm için benim bulunmam sıkıntı olur )
sonrası kısmet, muhtemelen bir bo k çıkmaz
coder da baksın bakalım bi konuya
onun legal yöntemler harici bi önerisi olacak mı acep
mekana gidip asıp kesmek kolay da, ibneler sonrasında hanıma musallat olur. iş yerinin dibi.. o yüzden bu şekilde bulaşasım yok
Hanım vs. işin içinde olunca insanın eli kolu kırılıveriyor anlıyorum.
Adamını bulup şikayet etmek lazım tanıdık olunca 10 dakikada iş bitiverir.
Şikayette kesin bulunun. Ortak pc bile olsa işin içine polis girdi mi öyle oyuncak gibi 10 kişi kullanıyor kim yaptı bilmiyorumdan farklı yerlere getirirler. Diğer yandan etilerde çok bilinen bir yer ise adamlarında illakli eli kolu polis tarafında da vardır. Ucu boşta çıkabilir. Günümüz de işlerin nasıl yürüdüğü belli oluyor zaten.
Tektörki manti meeting yapalım zevkli olur :D
Kaba kuvvet ile birsey cozulmeyecegini biliyoruz. Farkli tarihlerde farkli kisiler adina buyuk grup rzervasylnlar yaptirin, hazirliklarini ona gore yapsinlar ve sizde gitmeyin :D mekan adina tripadvisor da , sosyal medyada hep olumsuz paylasimda bulunun hatta bulunalim vs...
bence hepimiz mantı yemeye gidek
Mantıcının yanında başka mekan var mı ? İkisine bir rezervasyon yapalım. Orda karar veririz artık :D
Benim bu tarz islerle ugrasan arkadasim var ama bu isi yaparmi bilmem sorayim bakalim bi
Bence de grup grup rezervasyon yapılıp gitmemek ya da gidip de kötülemek mantıklı olur :D O kadar kişiye de tehdit mesajı atarsa adam azimlidir zaten :D