https://www.youtube.com/watch?v=MuA2SQCGAIo
Printable View
Buna inanan cok fazla cahil var. Malesef bunlarda benim gibi TC vatandasi...
Umarim bu kafadakiler tez suriye'ye gider ve donemeZler insallah. Duam budur!
Ulkemiz cok ama cok kritik sureclerden geciyor ve malesef buda tayyeap eliyle yapiliyor. Adam secimi begenmedi ve koltugunu garanti altina almak icin bir cok yeri karistirdi! 3-5 puan oy ugruna atese atti ulkeyi,hem ekonomim hem sosyal yonden cokk buyuk kayiplar verdik verecegiz...
Halk bu dayatmayi gorurmu bilmem ama artik iyice midem bulaniyor bu adamve cevresindekilerden....
Ben sana soyliyim bubyavdak neden yahudi marsi caliyor diye bagiriyor.
Afganistanda ferhunde adinda bir kadin linc edilerek yakilarak 100 lerce kisi tarafndan olduruldu. Peki neden ? Kadin sokakta muska satan bir adama bunlarla kimssifa bulmaz bunlar bizim dinimizdr yok dedigi icin. Bunlari soyledigi adam aganistanda bu kadin kuran yakti dedi ve fitili atesledi. Kimse sorgulamadi. Kadini yaktilar yaktilar. Diri diri yaktilar. Yaz google amcaya her yerde bu vahseti gorursun.
Bu muzige karsi cikan yavsakta milleti galeyana getirmek istedi. Yahudi muziginin ne oldugunu bilmedigi halde 3 kere uyadim diyor. Yandan 2 yanci geliyor ama onlarda yemiyor kalabali gorunce.
Olay galeyana getirmek baska bisey degil. Yaz youtube a grup mektupmus isimleri. Sarkilarini dinlemedim fazla ama caldiklari tarz bu tarz.
islama müslümanlığa bakış açısını değiştirdiler. Yahudi müziği neymiş,duyduğunda yahudi mi oluyorsun.ülkenin heryeri islama uygun,2 tane liselinin çaldığı şarkı mı battı yani.
Takva life bitmedi hala
Adamin karsi viktigi olay muzik. Oksijensiz kalmaktan dolayi muzik ve sarki soylemenin gunah olduguna inandigi icin gidip uyariyor bana kalirsa.
gercekten boyle bir hurafemi var? ilk kez duyuyorum muzik soylersen oksijen'siz kalmak :D daha neler.
pardon beceremedim msj olmadi :)
Hee yahudi müziği, ayin yapıyorlardı hatta. 3 adam birbirini *****ekti halk ortasındada en son da da ayini sonlandırmak için birbirlerinin ağzına sıçıcaklardı.Müzik yapan gruba bile bilip bilmeden saldıran bir toplumun yansıması da burda '' hede hödö'' diye savunmaya geçenler işte ..
Muzikle ugrastigim donemlerde bir taksiye binmistim ve o adam arkadasimin elinde gitar ve benim elimde davulun zillerini gorunce yayli tellie calgilarin gunah oldugunu soylemisti bu calinan sarkilarin hepsinin gunah olsugunu soylemiti. Icimden vay amk demistim. Neymis sadece vurmali calgilar olurmus. Ya boylede sacma bir anim var.
Bu adamlar çok tehlikeli ve cehalletten besleniyor, youtube'da ışid komik yazın çıkıyor Gerçek yüzleride aynen o komedi videosundaki gibi. Ağustos ayında Irak ta Suriye'de kapkalın Çoraplar giyiyorlar... Asıl mesele şu anda hiçbir şekilde Türkiye'ye saldırmazlar, T.S.K. Gibi bi orduyla çölde karşı karşıya gelmeleri komedi olur.. Zaten hükümetin de onlarla İçli dışlı olduğunu düşünüyorum ara sıra iyi Polis kötü Polisi oynuyorlar, CB ye hakaret adı altında güzellemeler yapıyorlar Atatürk nerde CB nerde. Asıl tehlike ekonomimizin çöktüğü, Güney doğudaki Pkk yandaşı Kürtlerin ayaklandığı tamamen kaos ortamına girip zayıfladığımızda saldırırlar, ama bunun için henüz çok erken.
Fetihi öyle orduyla geliriz fetih ederiz tarzında demiyorlar o devirler bitti artık onlarda biliyordur.. öyle iki ordu karşı karşıya gelicekde savaşıcak olayı yok.. bundan sonra dünyada şehir savaşları olucak.. çünkü her yerde milyon, onmilyon nüfusluk metropoller var.. buralar dev bir orduyu yutar..
buralara tanklar giremez manevra alanları kısıtlıdır helikopterler gezsede detaylı göremez saklanıcak çok yerler vardır, askerler çok rahat pusuya düşürülebilinir v.b ..
amerikan askerlerinin meşhur mogadişu koşusu denilen filmide çevrildi hani kara şahin düşdü somalide mahvoluşları , ırakda bir türlü başarılı olamayışları, suriyenin şu anki halinin en önemli nedeni şehir savaşları..
amerikan ordusu şu anda özellikle artık ordusunu şehir savaşlarına göre yeniden organize ediyor hazırlıyor..
günümüzde artık mekun mahal savaşları var hadı cephe yapalım hendek kazalım 2.dünya savaşında kaldı onlar ancak ordumuzda hala düşman savaş uçagı gecerken kanatlara paralel yat vs dıye bı sacmalık tamam o dogru ama pervaneli savaş ucaklarına karsı f16 yermi onu ayrıca meskn mahal eğitim alanı ülkemizde sadece 2 askeri tesiste var
edit.meskun mahal
yahudi müziği çalsa ne çalmasa ne ? dinleme geç git sevmiyorsan. müzik evrensel birşey sonuçta sanane ? bu tarz olaylardan çok rahatsız olanlar aynı zamanda türküm diyorlar ya, istanbulda milyonlarca kişi kürtçe konuşuyor, ses çıkartabiliyorlar mı ?