Yahu benim 1800 liralık scootera en ucuz 720 cıktı yok mu daha ucuza yapabilecek biri saçmalığın daniskası bu ya
Printable View
125 lik scooter a 345 tl çıktı.
2000 model s4 e 830 tl çıktı.
1998 model impreza gt ye 440 tl çıktı. sigortacım çok uğraşarak aldı bu fiyatları. uygun mu değil mi bilmiyorum ama başka sigortalardan rakam aldığımda bunların neredeyse 2 katı fiyatlar geldi önüme.
2008 model fn2 için 580 TL çıktı bana. Birde indirimli hali. Trafik sigortaları bu sene çok yükselmiş nedeni de sigorta firmaları, kaza sonrası değeri düşen araçların satıldıktan sonra kaybettiği değeri geri ödemeleriymiş. Bana böyle bir açıklama yaptılar. Gerisini bilemem tabi :)
Heh işte bende bu yüzden yakınıyorum. Neden kaza yapanlarla aynı mantıkta hesaplanıyor. Kaza yapmayan birine neden 600tl fiyat çıkıyo. Yorum yapamıyorum açıkçası. Bir arkadaşım trafik sigortasından 500 tl hasar karşılatmıştı geçen sene. Yeni sigortası da 600tl fazla ödedi bu sene. Komedi gibi bir ülke burası :)
ben her sene kasko vs. yaptırıyorum bişey olmaz da demedim, sadece trafikte çarpışan araba gibi dolaşanlar yüzünden yüksek primler ödemek istemiyorum bu prim fiyatlarının düzene sokulması şart. Benden 100 TL alsın kaza yaparsam tabi ki artırsın ama yapmazsam aynı kalsın.
Varsa uygun bir sigortacı bizde trafik sigortası yaptırıcaz 845 TL çıktı poloya :D
aracın satışını yaptırmadan babama nekadar bana nekadar sıgorta cıkıyor dıye bakma şansımız oluyormu.ona gore satış alırım üzerime :)
2004 vito benim uzerime aldim 5 senedirde aracim yoktu plakasi samsun 690 tl cikti