Ülkenin anahtarını komple devretsek ya da satsak filan nasıl olur, şalteri filan da kapatabiliriz.
Printable View
Ülkenin anahtarını komple devretsek ya da satsak filan nasıl olur, şalteri filan da kapatabiliriz.
Kodugumun serefsizleri ya.arkadaslar pkk bitmiyorki zirhli arabalari almanyanin zirh delici silahlarini kullanarak patlatiyo serefsizler.yoksa bu kopeklerde nerde okadar silah.almanya fransa bas kopek
Irağa döndük iyice aq
Her gün terör her gün bomba her gün şehit.
Sırf birileri %2-3 fazla oy alabilsin diye.
Ama durmak yok yola devam.
Yollarda duble nasılsa...
Bu ****** çocuklarını cayır cayır yakıcaksın varya ***** ırkları yeter ya benim kardeşimde olabilirdi, tanıdığımda olabilirdi yada en kötüsü ben olabilirdim bu başımızdaki o...çocukları yüzünden ailelerimiz daha çok acı haber duyar Allah rahmet eylesin asker kardeşlerimize hergün gördükçe böyle haberleri yaşadığım hayattan soğdum:fire::fire:
kahpe oğlu kahpeler savaşmaya cesaretleri yok birde özerklik ilan eden kötü kadın evlatları türedi 2 gündür size bu imkanı verenin anasınıssss
Haberi ilk duyduğumda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Yeğenim orada, bugün doğum günü... Allah'tan 30 DK önce FB'de Online olmuş görünüyor.
Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin. Diken üzerinde yaşıyoruz...
niye dağları bombalıyoruzki bombalanıcak yerler belli başkent diyarbakır hakkari şırnak gerçi istediği kadar ölsünler şimdi 8 tane eve ateş düştü giden geri gelmiyor
anca böyle şerefsizce bomba koyarlar patlatırlar mayın döşerler , tuzak kurarlar ****** cocukları cıksalar erkek gibi çatışsalar , yemin ediyorum sinirden ağlıcam yazın günah vallahi aracın içinde kuzu gibi ne zaman ne olcak bilememek .
or.spu cocuklarını imralıdaki kansızla aynı yerde toplayıp yakacaksın
1) Bedeliye araçları ile yolu kazıyorlar
2) Mayın yerleştiriyorlar hemde antitank.. Bu kolay bulunabilecek bir patlayıcı değil
3) Belediye tarafından asfalt atılıyor tekrar
Sonra 8 Askerimiz şehit 7 de ağır yaralı oluyor...
Allah bin türlü cezasını versin, Hükümetin kurucularından birisi HDP 'ye geçti , Köpekler Devletin Üst düzey bürokrasisi içinde, bir kısmı doğrudan mevcut hükümet milletvekillerinin içinde., 5.000 Terörist gebertsen ne olur. İran bizdan çokmu ileride ? Pjak'ın anasını ağlattı cesaret bile edemiyorlar İran'a saldırmaya... Adamlar devlet gibi devlet.
Terörle mücadele yasası yok,, var diyenlere bakmayın yalan dolan, Şöyle bir soru soruyum adam öldürmenin cezasını 10 güne indirsek ne olur acaba?
Terör denen illeti kendin desteklersen birgün seni de vurur. Canlı bombaların hiç biri PKK değil. Pkk lıyı sen cennete gideceksin vs diye kandırarak canlı bomba yapamazsın şimdiye kadar da zaten PKK o şekilde çalışmadı. Sen ne zaman ki IŞID e destek oldun o da seçimlerden hemen sonra kürtlerin toplandığı yere canlı bomba yolladı. Film orada koptu. Kürtler ayaklanınca da asker devreye girdi. Höst demeye. E bu kadar zamandır adamlar mevzilenmiş heryere girmiş kontrol etmemişsin hop bi anda ilçeleri basıp özerklik ilan edecek kadar ortaya çıktılar. Yani PKK yı hortlatmak için IŞID ı kullanıp kendi askerlerini piyon diye kullanıosun şu anda. Ama muhtarları toplayıp beeeen diye atıp tutmak kolay.
aynı zamanda da elini dayayıp siyaset yapabileceği yeni cenazeleri var beyefendinin.
millet de bi tuhaf. adam ciddi ciddi hdp meclise girdiği için bu köpekler şımarıp olay çıkartıyor sanıyor :)
erken seçim zaten en başından bahçeli yüzünden kesinleşmişti. şu olaylar sonrası hdpnin meclise giremeyeceği de belli oldu.
hayırlı olsun tek partili düzen yeniden.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Buna vesile olan herkesin de Allah bin türlü belasını versin.
Askere gidecek kardeşlerim de olabildigince kaçsınlar, yapmama fırsatları varsa yapmasınlar askerlik falan. Vatan millet sakarya'ya aldanmayın. Zira günümüzde şehit dediğimiz, musalla taşının üzerinde tayyip'in şov aracı :/
Şu olaylara vesile olanların yatacak yeri yok.
Hiçbir hükümet yetkililerinin üzüldüğüne gram inanmıyorum. İnsanların gözüne perde inmiş, önünü görmüyolar.
Ne zaman bitecek bu olaylar sabir kalmadi artik kimsede basimizdakiler de is yok allah ailerine sabir versin
Bir koltuk sevdasi icin daha kac can gitmesi gerekiyor,lac can ya soyleyin Allah askina?Ben hayatimda bu kadar gozu donmus,konusurken kan kusan bir insan gormedim.Yazik gunah yemin ediyorum.Sehit tabutuna bir elini koyup konusma yapan bir adam olurmu yazik cidden yazik...
"Ne mutlu sehit ailesine..."r.t.e
"Ne Mutlu Turkum Diyene" Mustafa Kemal Ataturk
ve halen halkımızın %45 bu adama oy veriyor ya diyecem ama diğer partilerden birisinin derdi bedeli askerlik yapmışları cezalandırmak :), adam bakkalda konuşma yapsa kimse sallamaz pasifin kralı ve sürekli ufak düşünüyor derdi komedi, diğeri 2009 gibi sayılarla bozmuş kafayı ağızından anca küfür çıkıyor küfürle siyaset yapıyor , diğerinin partisi pkk tükürse sizi öldürür gibi yorumlar yapıyor, ülkemizin gelmiş geçmiş en büyük kaybına sebeb olan partiyi yöneten baş terrörist apo ile siyaset yapıyor.
ya ben kime oy verecem kimeee biri söylesin? bize resmen bu kötülerden değil bu rezaletlerden birini seçin demişler bizde mal mal koyun gibi seççez işte..
yeminle iğrendim şu memleketden artık ya!
zavallı bir toplum olduk.. hergün en az 3 şehit geliyor ama gazete manşetlerinde 10 dakika gündem olup arka sayfalara atılıyor..8 şehit birden olunca,sanki ilk defa oluyormuş gibi tepki gösteriyoruz.. son 1 ayda 45 askerimiz şehit oldu,sorsan yüz kişiden en az yarısı bilmez son bir ayı..
13 yıldır iti köpeği besle,şerefsizle,namertle dost ol elini güçlendir al sana sonuç..
he bu arada bu gece mazota zam geliyormuş.. dolar yükseldi ya unutmadı devletimiz.. arada kaynattı zammı.. emeği geçen kim varsa allah bin belasını versin.. ne de olsa olan şehit ailelerine oluyor..3 güne kimse hatırlamaz bugün de olanları..
Bu sehit haberleri hic bitmeyecek sanirim, yazik gunah.