baba arabası
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26072883/detay
Printable View
Peugeot 508 HDI-Renault Latitude DCI-Volvo S40 1.6D
toyota 1.4 d4-d dizel kesinlikle tavsiye ederim.
daha küçük hb olarak da aynı motor seçeneği ile auris tavsiye ederim.
kolay satılsın seçeneğiniz olmasaydı eğer bir önceki kasa (2004-2009 arası sanırım) yine toyota 2.0 dizel avensis tavsiye ederim.
ford mondeo ama onun da 2004-2006 modellerini çok sevdim. 2.0 dizel. temiz az km li bulmak zor ama o kasa çok güzel.
arkadaşlar günaydın,
bana lütfen kızmayın ama kayın peder şimdide araya dün kendi kendine baktığı Opel İnsignia 2.0 CDTI 160hp otomatik bakmış arkadaşlar 70 küsür binde boyasızına 58500tl demişler.
bu araç alınırmı? alınırsa satılması zormu? fiyat sizce iyimi? nasıl bir arabadır? çokmu abartı yakar?
Jetta ne tutulurmuş böyle ya :)
güzel arabada gözünü sevim insignia 2.0 cdti 160lık otomatik ful donanım olan bir arabadanda iyimidirki?
ben binmedim henüz sürmedim ve açıkçası kayınpeder pınar holding emerklisi arabalardan çok anlayan biri değil ama öyle bir ifade ettiki sanarsın jettadan birkaç gömlek üstün gibi anlattı, açıkçası çok merak ettim şu opelleri hiç tecrübem yok o grup ile
160'lık cdti keyif verir yeterince ( flexiride saside varsa daha hoşdur hattada kayınpeder kullanmaz onu heralde :D ) enazından jettadan yada diger seceneklerden dolu ayrıca üst sınıf segmentte
seçenekler arasında yok ama ben yerden biraz yüksek skoda yeti yada x3 gibi bir araç önermek isterim , siz ne düşünürsunuz bu konuda
hocam güzel arabalarda kayın pederde bütçe maks 62bin birde ikinci eli derdine çok takıntılı birisi emekli adam işte :) adamı skoda rapide ikna edemedim :)
insigniaya hasta olmuş kendi yorumu araba çok çok sapa sağlam, kemikli güvenli ve çok kuvvetliymiş , konfor ve yol tutuş jetta vs ile yakından uzaktan kıyaslanmazmış özetle o araca hasta olmuş ama onda bile acep elimizde kalırmı? bak bu 2lt yok banrolü yıllık 2bintl yok çok yakarmı, başımıza dert aldık işte :)
insignia mantıklıymış abi . onu tercih etsin bencede . jetta ile karşılaştırılması söz konusu bile olamaz .
İnsignia +1 öteki araçlar içinde en mantıklısı
Ben 2013 focus tdci kullanıyorum bence o yaştaki bir insan için biraz sert bir otomobil, yol tutuş baya güzel ama bunun getirisi olarak konfor biraz sıkıntılı. Bunu göz önünde bulundurmakta fayda var.
Bence fluence veya jetta dusunulebilir. Her zaman en az zararla satilacak araclar.
arkadaşlar selam,
bu sabah benimde kayın peder ile söz edilen galeriye gidip aracı görme ve test etme şansım oldu, araç gerçekten çok çok temiz yalnız ortalama yakıtı gözüme çarptı son 500küsür kmde ortlama 8.1lt yakmış.
yalnız şuda varki araca gelen giden herjes muhtemelen araç soğuken ısıttmadan abanarak binip klima açıp dip gazlar yapmıştır ,birde aracı motor hacmi,gücü ve ağırlığı ortada zaten.
bu araca uzun dönem sahip olan varsa yazarsa sevinirim, birkaç sorum olacak .
aracı muhtmelen bir terslik çıkmazsa haftaya alıyor olacaz.
bu arada gerçektende jetta ile kıyaslanacak bir araç asla değil hemde hiçbir konuda her alanda 10 gömlek fazla bu araç jettaya bu benim şahsi fikrim, araba ben burdayım diyor çok oturaklı,konforlu,sessiz ve çok çok daha kuvetli tabiki.
bence bu fiyata gerçekten alınabilecek en kral araçlardan,tabi servisini,sıkıntılarını, ikinci el satışını hiç bilmiyorum o ayrı bir konu.