User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Köpeğimi sahiplendirmek istiyorum.

sefayzJ11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Köpeğimi sahiplendirmek istiyorum.

Herkese keyifli forumlar. 5 aylık chiuahuahua (şivava) köpeğim var. Değerli bir arkadaşımdan hediye olarak geldi. Fakat öğrencilik ***** köpeğime gereken ilgiyi gösteremiyorum. Kendisi oyun delisidir. Ona gereken ilgi alakayı gösterecek onu gerçekten sevecek birine vermek istiyorum. Ancak birkaç koşulum var. Sahiplenecek kişi kesinlikle ANKARA'dan olmak zorunda. Birde ben arada bir görmek istediğimde gidip görebileyim hiç olmadı whatsapptan durumunu öğrenebilmek istiyorum. Yanında bütün aksesuarları verilecek. Köpeğimi Verip vermeme konusunda çok tereddüt ettim ancak onun daha mutlu olması için ilgiye ihtiyacı var. Evde sürekli yalnız kalmasına gönlüm el vermiyor. Hediye eden kişidende onay aldım. Haftaya Ankarada olacağım eğer düşünen ve bu sorumluluğu üstlenebilecek birisi olursa görüşüp onu yeni ailesine verebilirim. Merak eden düşünenlere whatsapptan resimlerini gönderebilirm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verirken bir çeşit sözleşme yap ve imzalattır. Satış vb. gibi durumlar için.

sefayzJ11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satmaya veya satılmasına karşıyım kesinlikle. Bu konuda bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köpeğini verdikten sonra ziyaret etme, görme son derece yanlış bir tutum. Hem senin için hem köpek için hem de yeni sahibi için.
    böyle yaparak hem kendini üzeceksin,
    köpeğinin seni unutmamasını sağlayarak her seferinden onun gözünde onu yine ve yine terk etmiş olacaksın,
    köpeği verdiğin kişi ise onun asla yeni sahibi olamayacak.

"İstediğin zaman görme" kararını bence tekrar değerlendirmelisin.

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuyu bir ailemle görüşeceğim. Yıllardır köpek sevgisi var içimde kızkardeşimde de aynı durum mevcut hayvanları ailece severiz zaten eskiden pet shop sahibiydik irtibat için size nasıl ulaşabiliriz? Ankara keçiören aktepe'deyim net bir karar alıp size dönmek isterim izniniz ile.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

serkan_2120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahiplendirme sözleşmesi yapın internette hazır sözleşmeler var satılmasına terk edilmesini karşı önlem almış olursunuz ziyaret yerine arada resimlerini isteyin ziyaret köpeğiniz için zor bi durum olacaktır izmirde olsanız alır bakardım bahçemde evimde müsait diğer köpeklerimle mutlu mesut yaşardı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)