Basiretin bağlanmış yanlış yapmışssın umarım paranı kurtarırsın..Kapora dolandırıcılığı diye buna denir
Printable View
Basiretin bağlanmış yanlış yapmışssın umarım paranı kurtarırsın..Kapora dolandırıcılığı diye buna denir
İmzanda "En büyük Kabadayılık efendiliktir" demişsin..
Mesajında ise "pazartesi üstüme birşeyler alıp gidicem, pusuya yatıcam" diyorsun..
Allah akıl fikir versin.. Versin ki davanda haklı iken haksız duruma düşme..
bi bardak soğuk su içilir
2000 lira için başını belaya mı sokacaksın. kanuni yollardan yapman gerekeni yap. paranı alamazsan bile çok iyi bir tecrübe edindin , bu açıdan bakarsan karlısın.
ticarette karşındakine her zaman üç kağıtçı , dolandırıcı gözüyle bak işini sağlam yap ki terso olmayasın.
hiçbişey çıkmaz bundan geçmiş olsun. En fazla bulur yakasına yapışırsın.
Yakasina yapişmakdan başka bir yol gözüküyor mu ? Bir çok kişi birşey elde edemezsin diyor yinede başvurucam. Elde adres kimlik bilgisi vs hicbirsey yok sadece numara isim soyad abi kardes bu isi yapiyorlar yaşli bir adam
Pazartesi eğer onu orda yakalarsam sokarim bir şekilde arabaya parayi verene kadar benimle kalir. veya ufak işlem ile hallederim muhatap olduğu babamdi ben işin içinde hep arka planda kalmistim buyuk ihtimal babami hafif gördü yarin ins cozulur ve uzatmak istemiyorum
Birşey çıkmaz isteyerek gönderdin parayı çünkü. Karşı taraf bana borcu vardı geri alabilmek için açıklama bölümüne öyle yazmış dese üstüne sen suçlu olursun.
Elinizde bir anlaşma dahi yok araçla ilgili.
Hiç birşey yapamazsınız.
Kimse kimseye durduk yere para kazandırmaz bunu unutmayın. size kim bilir neler vaad etti de siz 2000 tl gönderdiniz belki 5000 tl kazanacaksın dedi sizde bunu yediniz.
Unutmamak lazım babası evladına bu şekilde para kazandırmıyor bu devirde.
Kardeşim o işler öyle olmuyo işte. Ben 100 bin den fazla para dolandırıldım peşine düştüm resmi ve gayriresmi yollardan ama bir yerde tıkandım.
Adamı arabaya sokarsın gider şikayetçi olur kanıtlar " özgürlüğünden yoksun kılma " olur alıkoyma olur anlatabiliyormuyum ?
Adam gider arabada g...me şişe soktu işkence yaptı der fake rapor alır " cinsel istismar olur darp olur yaralama olur.
O işler o kadar kolay değil , genelde haksıza bişey olmuyor ülkemizde haklı hakkını ararken suçlu oluyor.
2000 lira para inan çerez parası 20 yaşında sağlıklı bir adam için. Asgari ücretle çalışsan 2 aylık maaşın değermi güzel kardeşim saçma sapan işlere.
Tekrar ediyorum bakşta yazdığımı. Ben eski ortağımın soktuğu 100 bini ödüyorum taksit taksit 2000 lira nın üstüne çek çizgiyi " Ticaret Dersi " yaz açıklamasına.
polise boşa gitme savcılığa şikayette bulun direk.polis hayatta uğraşmaz...
polisde savcılıga yönlendirecek polisle alakalı bi olay degil ,dua et ismi cismi sahte çıkmasın,
İnşallah kısa zamanda paranızı kurtarırsınız.
'' ALPASLAN ASLAN ''
Bu sitede yazan açıklama arkadaşlar bu şerefsizi buldum bu iş ile uğraşıyor numarasını googlede arattığımda bir çok sitede çıkıyor
http://www.pageinsider.com/pertborsa.otoraba.com
0 (539) 987 98 04
Hepimizin başına buna benzer şeyler geliyor, hayat tecrübesi de böyle kazanılıyor onun için üzülme paranı kurtaramasan dahi ilerde başına gelicek daya büyük hatalar yapmanı engeller. Hayatta hiç dolandırılmadım aldanmadım diyen yalan söylüyordur
İsim hiç yabancı gelmiyor bana yıllar önce malatyaya golf 4 almaya gittiğimde tanışmıştık arabanın sahibinin arkadaşıydı o zamn-anda sigorta şirketlerinin ihalesine girmek zor olduğundan web sitesi kurmuştu. komisyon alıp teklif veriyoordu üyeliği olmayanların adına epey bir oturup konuşmuştuk. Bu dediğim olay yaklaşık 7 sene önceydi. Bence iletişim kurun hatta arkadaşı malatyada mustafa tataroğlu benim arabayı aldığım şahıs malatyada foto mustafa malatyada tanıdık varsa yardımcı olur. Ama öyle emanet alıym üstüme filan işlerine girme bence adam uzun yıllardır bu sektörde ulaşırsan alırsın parasını diye düşünüyorum...
Sene 2011'de dolandırıldık. Adamlar yakalandı mahkemeye çıktı sonuç olarak ise 1 sene ceza aldı o da para cezasına çevirildi :) Yani tr de dolandırıcılığın cezası 250 300 tl bilginize :)
Yanımda çalışan çocuklardan birinin evine hırsız girmişti 2 sene önce , o da hırsızı 2. kat balkonundan aşağı atmış. 30 bin tl lik tazminat davası sonuçlandı , temyize gidiyorlar şimdi. Kısaca adalet düzgün çalışmıyor ülkede. Yapılan her zaman yanına kar kalıyor.