işte insan olanlar yapamaz işte ama ...... olanlar yapıyo hoş onlarada hakaret oldu ama neyse
Printable View
Ulan yazmicaktim bisey ama dayanamadim. Sehit babamin yakın arkadasinin kardesi ben bi fiil cenaze evine de gittim camiide de olanlari gordum. Butun gun Osmaniyedeydim. Babasi perisan bi halde abisiyle birbirimizi gorunce sarilip agladik. Cenazede cikan olaylarin sorumlusu Akpyi temsilen gelen kisilerdir. Yanlis hatirlamiyosam biri il baskani biri milletvekili. Çevik kuvvet gelmese gene bi vukuat olurdu. Insanlarin acilari varken oraya gelip guc gosterisi yapmak nasil mantikliysa bunu yaptilar ki sadece sehit ailesi degil butun vatandastan tepki cektiler. Cok degil bundan 2 3 hafta once guzel bir bakanimiz cikip ben sehit olmak istiyorum dedi bu laflarin agirligini bilmeden konusmak kolay geldi ona . Ama artik yeter dedi Mehmet Yarbay dayanamadi . 32 yasindaki kardesini kor bi kursuna verdi. Osmaniye halkindan da Allah razi olsun gordugum katilim epey fazlaydi. Gercek adimlarin atilmasi icin daha ne kadar sehit vericez yeter artik . Burda vatan sagolsun falan da demiycem. Bu insanlar evlatlarini buyuturken 2 3 tane koltuk sevdalisinin egolarini tatmin etmek icin buyutmuyor.Akpli troll kardeslerime de 20 lira + makarna verin yaptiramiyacaginiz bisey yok . Allah geride kalanlara sabir versin. Mekanin cennet olsun sehidim
Çözüm süreci koca bir balon...
2000leri ilk yıllarında şehit sayısı sıfıra inmiş, pkk denen it sürüsü silinmeye başlanmıştı. Kürt kökeni ile pkk yı aynı kefeye koyup (ki bence ayrı kefedeler) kürt kökenli vatandaşların oyları için şişirilip durulan bir balon.
Pkk güçlenmek için ses etmedi. 90ların başındaki kadar güçlü olunca da kaldığı yerden devam..
Kaldığı yerden devam etmesi seçim sonrasında ortaya çıkması da işin ayrı bir boyutu tabi.
Adam' a kardeş acısını bile bırakmıyorlar yaşasın ya daha ne söylenebilir ki. Nasıl bi ülke olduk çıktık anlamıyorum..
Fuat Avni yazmıs yine rahat durmamışlar kanı bozuklar.
Yarbay'ın uzak yakın ailesini araştırma, DHKP-C'li akraba bulma kararı aldılar. Zaten Aleviymiş propagandası başlatılacak.