Gayet güzel bir yakıt yakalamışsınız.Uzun yolda hemen hemen 1.4 1.6 motor araçlarla aynı yakmış.Masallah RC candır
2.0 motorlar uzun yolda çok entresan şeyler yapabiliyorlar aracınız hem keyifli hem az yakıyor kazasız belasız kullanın![]()
ben boşuna hdi a biniyorum 270 tl ye 930 km yapıyorum sehir için
Gayet iyi bir oran yakalamışsın. Bende bayram için sakaryaya gideceğim yaklaşık 400 km yol oluyor gidiş dönüş. Eğer sabredebilirsem ortalamamı paylaşırım(fn2) geçen ay dönerken orta şeker kastım kendimi 6.9 ile gelmiştim.
instagram.com/omersaglm
sadık'a katılıyorum.clio rs ile 5.5-12 arası yakıyordum ben de.tamamen kullanıma bağlı.rc ıle arkadasım yakıttan yakınıyordu mesela bende rs varken.clıo dan fazla yaktıgı kesın ama uzunda elbette sakın kullanımda hafıf ve hacımlı oldugu ıcın yakıt cıddı azalıyor.
Uzun yolda rcnin bu değeri yakaladığı kullanımda, hdi, dci araçlar 3-3,5 arası yakar. İçi dışı ful orjinal 1,6quiksilver 206 ile 80-90 gidince 5-5,5 biraz basınca 7-8 litreler görüyorum ben, normal kullanımda rc daha az yakmaz... Pedalın altında yumurta varmış gibi kullanılınca olur anca bu değerler, yakalamak kolay değildir
Uzun yol değeri şaşırtmadı ama ş.i. 9u geçmemesi şaşırtttı açıkçası. Sanırım fazla sakin kullanıyorsunuz.
Bu arada 200 TL'ye depo doluyor derken sanırım araçta yakıt vardı? Işık yandıktan sonra benzin alınsa daha pahalıya dolar gibime geliyor.
100-110 rocco da 5.5 6.5 arası yakıyo ama öyle yol bitmiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)