http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19019968/detay
bu iyiymiş akibeti nedir?
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19019968/detay
bu iyiymiş akibeti nedir?
Elbette herkesin ekonomik durumu farklıdır ama ben bu tarz araçlarda ne yakıyor muhabbetini anlamıyorum :) Sonuçta keyif arabası bunlar ekonomi yapma arabası değil :) Açıkçası aracımın ne yaktığını bilmiyorum, hiç merakta etmedim :) ibre düştükçe tamamlıyorum :D
Ikisini kiyaslarsan Z tabiki onde ama Z nin zamaninda memleketteki aptal vergi sistemi yuzunden 80-90k eurolara satilmis olmasi s2 dan cok cok ustun oldugu anlamina gelmiyor. Mesela burada s2k hic yok gibi birseyken Z her kose basinda en az 10 tane gorursun, neden cunku s2k manuel uretilmis arac ve abd de manuel kullanan kesim cok cok az. Bu mantikla gidersek eger s2k Z den ustun o zaman . Z lerin Tr de bu kadar populer olmadigi zamanda 2009-2010 da Z m vardi. Ikinci aracim olmasina ragmen asiri yorucuyydu ( boyum 1.87 ) dengesizdi Kac kere spin attigim hatirlamiyorum ki arkadan itis tecrubem vardi, ve asiri benzin tuketimi. Kullandigim araclar icinde kullanissizlik olarak zirveye oynar Z :)
Yaklasik 4 senedir e92 335 kullaniyorum ve daha oncesinde de e90postta geziniyordum ve halada geziniyorum surekli ama e92 m3 ler ile ilgili ozellikle ki 45-50k millerde o sorunlari yasayan denk gelmedi. Bugun hala 100k kusur millerde m3 ler deli gibi satiliyor.
Muhalefet olmak icin yazmadim kesinlikle. Tecrubem var demissin benimde tecrubem var demek istiyorum. Benim gozumde s2k ile Z aman aman farkli arac degiller. Tabiki farklari var ama s2k dan Z ye gecilecek kadar Degil :)
Arkadasin sorusu icinse eger imkan varsa oyum m3 yada vetteden yana.
bulursan güzelini 350 bulamassan biraz daha kasıp kesinlikle e92m3...makinaya binersin v8 ektiğinide biçersin
En iyisi e92 m3 günlük kullanımada daha uygun benzin hariç :)
Usa de 10 bin dolara z alirken m3 50 bin dolar boyle olunca ulan bu araba burada bu kadar ucuzken biz trde niye bu kadar verip ilah yapiyoruz diyor insan kendi kendine, aren abiyle konusup 350z e niyetlenmis biri olarak yaziyorum. Cevabida s2k piyasasi ve rams sagolsunmu diyelim artik :), parasi olan m3 e binsin yormuyorsa, Z le kiyaslanacak araba degil dis goruntu olayi haric
E92 M3 tabii ki de
Valla ben olsam direk gidip SL55 AMG alırım. Hem üstü açık, hem çok karizmatik, hem de kuvvetli. Biraz gıdıklasan 600hp leri bulursun.
Benim anlamadığım bir şey var , şimdi 350z deki ünite fx35 deki ile aynı değil mi? Eğer aynıysa o zaman az yakma gibi bir ihtimali yok , Aren sen az kullandıgın için bir depo baya götürüyor sanıyor olamaz mısın:D bizde de fx35 vardı oradan bu yorumu söylüyorum çünkü bildiğin içiyordu yakıtı, ha tamam ağırlık vs farkı da çok ama en fazla 4 5 litre oynar tüketimde
Az dedigin 25K km kullandim yani fx35 otomatik kac kg araba ile manuel Z i kiyaslaman pek olmadi bir de spor bir aracin ne yakmasini bekliyosunuz gercekten 30 krs? Vette ve e92 m3 ne yalkiyo hic biliyo musun ? Yani yakmiyodaki kastimi 3.5 V6 ya gore yakmiyo anlaminda anlamak cok zor degil sanirim :D
Benim az kullanimim Ceyhun muhtemelen bir ctesi ciktigimda normal birinin yaptigi haftalik km ile aynidir sizin fx 35 i bilemem ben cok arabaya bindim Z in yakit ile alakali en ufak sorunu yok bu hacimde bir araca gore gayet makul yakiyo hatta ucuz bile
Onur abi s2000'den sonra araç seçmek oldukça zor çünkü ilgi ve dikkat çekecek sportif olacak hep altımdan kaçar korkusu, adrenalin istiyor insan. Ben bu nedenle Z yerine corvette bakardım ama Z'yede binmeyi çok isterdim stabil ve kontrollü şekilde yanlayabilmek için
S2000'e binip tatmin olmuş zevk almış biri 350z den de aynı şekilde memnun kalacaktır diye düşünüyorum. Bu iş ne kadar kaçar gider meselesi kadar tarz meselesi de... Ender araçlardan biri olması da artı... Fiyat olarak da arada min 80 bin lira var az para değil... Şu fark bile z aldırır bence :D
evet çok zor bir karar,s2000 100k lık araba ama ferrari gibi ilgi çekiyor arabaya her bindiğimde heyecanlanıyordum hem polis korkusu varex vs hemde insanların ilgisinden dolayı insanlar yolda giderken resmini çekiyorlar yolda hanım yanımdayken bile liseli kızların ay ne tatlı araba dediklerine de şayit oldum hehehe :) bunlar insanın hoşuna giden şeyler bunlara alışmışken şimdi aldığın araba bunları karşılamazsa hayal krırıklığı olur :) m3 alınırsa e92 olmalı oda ***** biraz tuzlu ,vette c6 desen temizi yok şuan diyorlar ls2 den bahsediyorum ,c5 alma diyorlar Antalyada birtane ilanlarda var emsalsiz yazmış siyah 125 istiyor ama 100bin eder sanırım masrafsızsa ,Z de güzel onuda deneyeyim diyorum turuncu iyi gider diyorum ama işte herkesin görüşü farklı kafam kızacak en son gidip yine bir s2k alcam hehehhe :)