Sahip olduğu teknik güzel yanlara ek olarak , tasarımı ile çok başka yeri var bence RCZ R ın bahsi geçen hothatchlere karşı. Hele ki Cupra ile kıyaslanacak kategoriye giremezler..
Printable View
Sahip olduğu teknik güzel yanlara ek olarak , tasarımı ile çok başka yeri var bence RCZ R ın bahsi geçen hothatchlere karşı. Hele ki Cupra ile kıyaslanacak kategoriye giremezler..
Abi RCZ-R nasıl bilmiyorum ancak bir kaç gün önce Vw T5 180 lik ile egsozlu RCZ yi 3-5 dakika kovaladım öyle uçup kaçamıyor geçemesem de uzaklaşamadı.En düşük güç versiyonu 156 HP olduğunu düşününce RCZ serisinin aktarma sıkıntısı mı var ? soru işaretlerini yarattı kafamda
Ya birde adamin sizden haberi varmıydı ?
Bende bir ara 200thp vardı. Egsoz, yazılım, dv, fiktre uygulamıştım. Ozaman aftermarket parçadı yoktu. Tahmini 240-250 hp civarındaydı. Cok tatmin ediciydi performans ve frenler. 20 jant ve ağırlığına göre. Bircok tsi ile denemiştim. Ozaman geçebilen bir tsi olmadı. R modeli cok daha gelişmiş bir model. Kilit, ap racing frenler, mahle pistonlar vs vs. Bence gayet keyiflidir. Cok küçük donunuşlarla 300+ hp alınabilir.
http://www.techturkey.com/forum/turk...st-rekoru.html
Bu konuda bu arac hakkinda baya konusmustuk
Konunun basligina dikkat edin istanbul parkta 2.28 donebilen bir arac bu teknik olarak muazzam bir aractir
Fiyat konusu kisiseldir bisey diyemem bence fiyati normal aractaki extralar gercekten std disi seyler..
Ha yok öyle olmadı sağdan sollayınca ben de iş olsun diye bastım biraz arkasından trafik vardı zaten.Ama çeviriyordu baya ne kadar basıyordu bilemiyorum.
Böyle bir tercihi ben yapacak olsaydım RCZ-R almazdım.Kime ne kadar mantıklı gelir nedenlerim bilemem ancak ben biraz daha hacimli olsun isterdim.Her ne kadar aşırı beslemeli ve devirleri dolu olsa da 2 litre hacmin yerini tutmaz diye düşünüyorum.Hani o "ciğer" diye tabir edilen ama somut olarak örneklendiremediğim şeyin en az 2 litre hacimde olacağına inanıyorum.Ama RCZ-R ın çok dikkat çekici olacağı kesin.
308 gti düşünebilirsiniz çok daha agresif
Peki bi ben mi dikkat ettim aceba 140binlik arabada bi-xenon olmamasına? :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23589597/detay
Eğer ikinci el düşünüyorsanız bu ilandaki araç tanıdığım bayiden satılık yardımcı olmaya çalışırım.
bence son derece başarılı bir araç,,özellikle R modeli her türlü tercih edilir,,,gerçek spor araba kıvamında ve tasarımında ,,,ayrıca fren kiti kilit ve 270 bg güçle bence oldukça tatmin edici,,,ankara bayide siyah renk bir araç için oldukça pazarlık ettmiştim sıfır km olarak yakın tarihlerde 124 bin net rakama veriyolardı ,,şuan 2. elde bu paraya olmaması garip
peki konu acılmışken bi soru sorayım thp konusunda bilgili abilerime? bu 200 lük thp manuel rcz ıle 207 rc deki 170 lik motor arasında fark warmı hani soruyu dahada acacak olursam 207rc stage 3 ile 400 ü görebilen bi araç big turbo felan ıle yapılan fpj 207 olsun veya farklı bırcok araba olsun rahatlıkla güzel güçler cıkıor rcz 200 lük motor ıle güzel güçler çıkarmı mesela dp,dv,ıntrcol,methanol,yazılım,egzoz,fitre ile felan 200 lük rcz ne olur?? yapan warmı?
İlk mesajdaki videoda saki yol yokuş aşağı. 6. viteste o kadar kolay devir bitirmek pek mümkün olmamalı bence......
Leon için iyi dediğiniz her şeyin fazlası megane 3 rste mevcut. Fiyatı da daha uygun. Hem de aynı leon gibi 2.0. Sizin mantıkla renault daha cazip. Ama hiç megane diyeni duymadım.
Marka&ülke fanatizmi işte böyle bir şey. Rcz r'da teflon etekli pistonlarına kadar mevcut. Çok güzel bir otomobildir. İçinizde varsa alın geçin.