Arkadaşlar merhaba Bulgaristandan parça getiren bu işlerle uğraşan arkadaşımız mutlaka vardır içimizde prosedürü nedir nası yapılır 1-2 parça ihtiyacım var bana yardımcı olabilecek birileri var mı?
Arkadaşlar merhaba Bulgaristandan parça getiren bu işlerle uğraşan arkadaşımız mutlaka vardır içimizde prosedürü nedir nası yapılır 1-2 parça ihtiyacım var bana yardımcı olabilecek birileri var mı?
LASTİK YAK RUHUNU DEĞİL...
Facedeki e36 club tr de parça getiren birkaç kişi vardı eskiden, şuan varmı bilemiyorum ama sormanda fayda var.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Araç ile kapıdan geçip , kendiniz getirmek... Koltuk , gövde vs. gibi büyük parçalara laf ederler mi bilmem ama.
Araç üstünde getirmek mantıklı oyüzden marka modellerin fan gruplarından bakmak mantıklı. Ya da gir çık yapılır takılır. Kimse aa girdiğinde bu koltuk değildi diyemez zaten.
Sorun çıktımı hocam bagajdaki ürünlerden dolayı? Kutuları paketleri açık olsa dahi? Yılbaşında gürcistana gitmeyi düşünüyoruz gelirken yükte hafif pahada ağır şeyler getirmeyi düşünüyorum işlemci ekran kartı bellek v.b ürünleri. Burdan okutup kârıma bakarım veya laptop çantasına filan koysak kutusuz halde sorun yaşarmıyız aynı üründen 5 6 adet olunca?
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)