2 sene once 370 kusur tl seyru sefer ödedim 1.4 hdi 307 ye arkadasin dedigi gibi agirliga,motor hacmine,yilina ve gore verirsin ve ilginctir arac dizel ise fiyatlar biraz daha artar.
Printable View
2 sene once 370 kusur tl seyru sefer ödedim 1.4 hdi 307 ye arkadasin dedigi gibi agirliga,motor hacmine,yilina ve gore verirsin ve ilginctir arac dizel ise fiyatlar biraz daha artar.
çok teşekkür ederim banada 1 hafta da çıkar demişlerdi de o zaman 1 hafta daha atabilirim çıkarma işlemini seyru sefer beni fena halde yıpratıcak sanırım vallah girmeden bir palio alıcam az daha masraf çıkarsa kıbrıstan parasına yaklaştım çok teşekkür ederim aklımdaki tüm soru işaretleri çözüme ulaştırdınız : )
Pasaport kolay iş. Emniyete git İçerde fotoğraf çekiyorlar onu al, harcı yatır, parmak izin sistemde vardır zaten gişeye git teslim tamam. Ben 16'da gitmiştim ankara emniyete 16.15 gibi çıktım. Sabah mesai saati başlarken ankara gölbaşında pasaportların basıldığı yere gidip aldım kargo beklemedim. 14 saat sürmüştü toplamda pasaportu elime almam.
pm attım mertcan
Dünyanın en berbat yolculuğunu yapacaksınız, hazırlıklı olun. Gerisi zaten söylenmiş.
Peki diyelim ki kıbrısa gidip, aracımıza motor takıp geri buraya geleceğiz. Eski motoru da atıcaz çöpe, blok mlok önemli değil kalsın. Geri dönerken ne olur?
https://www.youtube.com/watch?v=SNVVsIxPMQk
Kıbrısa feribotla gitmek deyince aklıma direk bu geliyor ya çok fena
Bulantı hapı almak şart gibi dikkat edin
videoaki kadar hızlı gidebilse keşke :D
ama yolculuk cidden kötü bildiğin mülteci muamelesi gibisin
salonda takılmayın pek.uyku tulumun varsa en üstte köprünün önünde büyük bi alan var orda uyu,ben o şekilde yapmıştım gidiş dönüşte
kıbrısa devam etmememin nedenlerinden birisidir istanbul mersin yolu ve gemi
motor değişikliği için şunu söyliyim benim arabama bakmadı mersin limanı,direk içki sigaraya odaklıydı.belki arabasına göre kontrol ediyor olabilirler,hızlı japonları özellikle.yurt dışında motorun bozulursa ve başka bir motorla türkiyeye dönerken motorun değiştiği ülkeden bazı evraklar alıp burda işletiliyor diye biliyorum
4 sene kalicaksan kibris muhaceratimi ne onu alip kibristan araba almak daha mantikli, gelirkende en kotu emanetciye satarsin.deger kaybedebilir ama bindigin kar kalir. Yoksa her sene git gel astari yuzunu geciyor. He evladiyelik arabam yapip kibristan parca toplayacaksan olay apayri bir duruma gelir.
Vallah şimdiye kadar vapura bir çok abuk sabuk şeye bindim allaha şükür midemde sorun olmadı en son gondolda kusmadıysam bir şey olmaz :D
Bu ne dir yaa terorist grup gibi herifte gaza gelmiş savaş ay sanki çekim yapıyo biri sağ olsun isim verdi ona biner arabada yatarım
yok yok hem kıbrısta hem burda araba aldığım zaman illah eski bir araba denk gelicek hem satarken zararım olucak hemde ya izmitteki yada kıbrıstaki sorun çıkartırsa onu toplamakla uğraşıcam otomatik araba baktığım için araba bulmam da zor oluyo o yüzden türkiyeden götürmek daha iyi hiç olmazsa yetkili servise götürür bırakırım
Ankara olduğu için hızlı olmuş işlem. Ankara dışındaki illerdekiler 7 güne kadar beklemek zorunda kalıyor. Benimki işim için olmasına rağmen 6 günde gelmişti. ***** belgeler burada toplanıyor, oraya gidiyor, onay basım vs. işlemi sonrası tekrar o ile gidiyor. Ama başvuru ankara olunca sizinki hızlı olmuş =)
O video nedir yaa gerilim filmi gibi yerde hareketsiz yatanlar çöp kovasinin basinda nöbet tutanlar. Kuyudan uzun saçlı kız çıkacak diye bekledim. Yok mu bunun vip gidişi ?