bide utanmadan evlatlarımı şehit vermeye hazırım diyo. madem hazırdın niye çürük raporu aldırdın oğluna. asıl onun karşısındaki haberciyi soru soranı öpmek lazım. vermişler soruları aylar öncesinden oda hazırlanıp gelmiş.
Printable View
bide utanmadan evlatlarımı şehit vermeye hazırım diyo. madem hazırdın niye çürük raporu aldırdın oğluna. asıl onun karşısındaki haberciyi soru soranı öpmek lazım. vermişler soruları aylar öncesinden oda hazırlanıp gelmiş.
Güzel arkadaşım bu gün o toprağı isteyen yarın neler ister?Ceddimiz bu kansızlara verelim diye mi o yokluğa imkansızlıklara rağmen savaştı?Vatan toprağı vermekte ne demek.Babamızın imarlı arsasını mı veriyoruz? Bana göre yapılacak tek şey vatana ihanet edeni o toprakta yok edeceksin
işte bu şekilde hadi sen bunu al dediğin zaman lazı da çıkar bana karadenizi ver der. Ermenistan Kars a adam yığar orayı da o alır.
Atatürk boşuna "Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla ıslanmadıkça terk olunamaz " demedi.
Hiçbir Ülke Yoktur Ki Kendi İçerisinde Bizim Kadar Çok HAİN Yetiştirebilsin.
Abiler dostlar kendinizi kandırmayın sizleri tenzih ederek söylüyorum ama
ne Atatürk var nede onun yetiştirdiği bir milet var ortada üç kuruşa oyunu satan her sakal bırakanı ilahlaştıran ve medyasıyla günlük yaşantısıyla balık hafızalı bir millet var ortada
o yüzden bu yazdıklarınız bana mazide kalmış anlamlı sözler olarak kalıyor günümüz insanın üzerinde hiç bir etkisi yok malesef .
Bu sefer de su ver, elektrik ver, iş ver diye saldırır bu itin dölleri...
Şehit haberleri cikinca siyasetci olup da 3 gun sonra memleketin halinden bi haber olanlari napicaz?
***** partililier sehitler icin uzulmesinler hemen ;
once bir sehitlerin kimlikleri aciklansin cenaze torenleri duzenlensin
baksinlar sehitler parelelcimi deylmi torende malumpartiye bir hakaret varmi yokmu
ona gore uzulup yas tutarlar
06.09.2015 bu tarihi iyi not alın , bir başbakan karakol patlamasında şehit olan bir amirin oğlunu maça götürüyor ve poz veriyorsa , bu ülkede ne insanlık bekleyin ne de umut neyse bir sonraki maçta daha fazla şehit çocuğuyla maç izleyebilecek , yeni pr malzemeleri şehit çocuğu , bayrak , tabut istiklal marşı ve kapanış
İdam geri gelmeli hemen.
Bizim AB ye girme şansımız koca bir SIFIR.
PKK eylem,miting,taş molotoj atma kim varsa yakalanıp idam edilmesi gerekmekte.
Sokağa çıkma yasağı ve idam patronun biz olduğunu unuttukları an palazlanma yaparlar böyle.
Kınama yaparlar bi de sülalelerini kınadığımın şerefsizleri o devlet makamında oturanlar...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...spor-vs-6.html
burdan devam edelım