zamana karsi yarislarda 50 kiside olsa piste tur zamanlari herzaman aynidir yani tur zamanina bakarak rekabet durumunu anlayabilirsin. daha once butur organizasyonlara katilmayanlar bilmeyebilir drag da eleme usulu oldugu icin nekadar araba okadar kalkis. bu orgda ise cok Araba okadar az tur sayisi yani aslinda bu org. da katilim 300tl civari olmali.
Biz zaten az araba ile tüm gün çok fazla tur sayısı ile amaç eğlenmek ve sürüşü geliştirmek oldugunu, ve kalabalık yarış otganizasyonlarına hazırlık amaçlı düzenledigimizi açıkladık.
Listeyi de 2 sayfa önce verdik, şimdi bu mesajları anlamadım ama sizim gibi idalı ve yarış, rekabet ve en iyi zamanı yapmak isteyen kişiler için düzenlenen kalabalık org. lar var, siteleri takip ederek yada istanbul motorsporları klubunden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.