Drift Academy Istanbul'un söz konusu organizasyonla herhangi bir ilgisi yoktur...
Belki academi ögrencilerinden ferdi katılımlar olabilir.
Printable View
23 kasımda körfez pistinde başka bir org. vardı?? hatlar mı karıştı acaba :D
Sayın arkadaşlar bizden drift konusunda istekler var bunun üzerine yapılan bir açıklamadır.
İstanbul Motor Sporları Kulübü olarak sporun her yönüne açığız.Daha önceleri pistte drift yapılması yasaktı fakat bizim kontrolümüzde şuan organizasyonlara gelecek olan drift sever ve sporcularımıza kapılarımız açıktır.
Saygılarımla Burç/İMK
23 kasımda bmwpassionın organizasyonu war...Bugün teyidide geldi sanırım bazı iletişim kopuklukları olmuş...
hafta içi olursa büyük ihtimalle gelemem ama haftasonu kesin ordayım...
benim tercihim Time Trial dır, ayrıca katılımcı sayısına sınır getirilirse daha iyi olacağı kanısındayım... çok fazla araç olunca türlü aksaklıklar vs oluyor tur sayısı düşüyor bütün gün beklemekle geçiyor vs..
birde sormak istediğim, time trial ve drag aynı gün içindemi olacak yoksa bi hafta biri diğer hafta öteki şeklindemi düşünüyorsunuz? heralde ikisi birden aynı gün olmaz?!
Sayın arkadaşlar;
Daha önceden kesinleşmesine ragmen elimizde olmayan nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kaldığımız bmwpassion organizasyonunun 23 kasım da yapılması hakkında İstanbul Motorsporları Kulubü olarak karar kılmış bulunuyoruz.
Bununla beraber daha önceden size belirtmiş bulunduğumuz 23 kasım 2008 İMK Team Trail organizasyonun tarihini 30 Kasım 2008 olarak uygun bulmaktayız.Gerekli bilği ve değişimler hakkında bilği almak için 0216 537 14 65 nolu numaradan veya burc.sumer@imk.org.tr mail adresine göndermiş olacağınız soru ve önerilere cevap vermeye çalışacağız.
Bizden kaynaklanan bu hatadan ve ertelemeden dolayı siz değerli arkadaşlardan İstanbul Motorsporları kulübü olarak özür diler anlayışınız için teşekkür ederim.
Burç Sümer
İstanbul Motorsporları Kulübü
Ozan bey biz sizlerin görüş ve fikirlerinize her zaman açığız.Bize bulunduğunuz öneriler ve şikayetler hakkında organizasyon komitemiz çalışmalarını sürdürmektedir.
Günümüz motorsporları diğer gelişmiş ülkelere nazaran çok düşük destek ve ilgi sahibidir.Bunun artması amacıyla drag time trail ve drift konusunda farklı gün ve zamanlarda siz değerli arkadaşlara hizmet vermeye çalışacağız.
Kayıtlarımız devam etmekdedir arkadaşlar!!!
merhaba kaç grup olucak,arac sayısı kac olucak ..uzun vadeli eleme usulü bir yarış mı olucak?
30zu guncell
peki maksimum katılımcı sayısı diye bi limit warmı?sonuçta belli bi sayıdan fazla araç olunca beklemek çok bunaltıcı hale geliyo en azından bi sınır olmalı...
Sadece Time trial istesek indirim olur mu :D
Güzel hadi hayırlısı olsun sürümden verseniz aslında daha iyi olurdu :D
Bakalım inşallah bu sefer olurda gelmek istiyorum artık bi time trial a
Bu arada parayı nereye veriyoruz.
Nereden kayıt formu falan elimde olsun direk elime geçince hesaba yollarım :)
Şuan organizasyon içi etkinlikleri hakkında planlama yapmaktayız, sadece time trial olarak yapılmasına karar verirsek tüm gün time trial yapılacağı için fazla bir bekleme süresi ve sıkıntı yaşanmayacaktır.İlerleyen günlerde bu konu hakkında kesin ve net bilgi sizlerle paylaşılacaktır.
Teşekkürler.
Arkadaşlar, eğlenceyi azaltmamak için farklı yarış tipleri olmıcak,
sadece time trail, yapılacak, tum katılımcılar, en az 4x3 cıkıs yapacaklar, pilotlar bir birlerini geçmeden ve sıkıstırmadan, belli sn ile piste cıkacakalr.
4 ayrı sınıf olacagından arkanızdan cok daha iyi yol tutan hızlı bir arac gelmicek iş plotaj da biticek.
bu cıkıslar bitip en iyiler belli olduktan sonra hemen gitmicez, drag veya drift olur zaman yettigince.
katılım minimum ve max. rakamlarımız var suanda,
Ön kayıt lar acıldı, o gün gelmeyi dusunen arkadaslar, bugunden itibaren, deniz dostumuza burca kayıt formu yollasınlar, bu onemli cunku sıra ile alınacak.
yarıs gününden once bu formalrdaki maillere ödeme ve organizasyon saatleri gelicek, kabul eden arkadaslar, ordaki bilgilere göre ödemelerini tamamlayıp kayıtlarını bitirecekler.
Daha sonraki organizasyonlarda, maillerinize, sms servisi olusturuyoruz, cebinize 2 haftaonceden bir mesaj alıcaksınız, lutfen mail ve tel bilgilerinizi, bugunden itibaren bide iletin.
bu başlıgada +1 seklinde isminizi ve aracınızı yazabilirsiniz, pm yoluyla bilgilerinizi alırız.
Gürkan konuyu özetlemiş..
Katılmak isteyen arkadaşlar bana yada egdeniz nickine özel mesaj ile bilgilerini iletebilirler.
Organizasyonumuza son 19 gün ;)
+ Erel 306 Gti
Kayıtlarımız hızla devam etmektedir.Bu güzel ve hızlı günde aramızda olmak isteyen arkadaşlar bana veya egdeniz ile irtibata geçebilir, özel mesaj gönderebilirsiniz.
306 gti erel ile araç lar 10nu buldu, kayıtlar devam ediyo, burda ismi yazan arklar gerekli bilgiyi verir. soran olursa
+ yiit c2 vts diyelim o zmn
Sayın Arkadaşlar;
Katılım için gerekli olan www.turbokitstr.com linkinden katılım formunu doldurup bize mail atmanız yeterli olacaktır.Ödeme konusunda isterseniz pistte isterseniz vereceğimiz hesap numarasına göndermeniz ve bunu kayıt formunda belirtmeniz gerekmektedir.
Sitenin içeriği ile ilğili sorun yaşamamak için explorer ile açmanızı önemle rica ederiz.
Saygılarımızla
yukarıdaki isimleri listeye ekledim...
+ Audi S3 QUATTRO
kaç araç var şuan toplam ?
1)Peugeot 306 GTI
2)Citroen C2 VTs
3)Honda Civic Si
4)Peugeot 106 GTI
5)Honda Civic TypeR
6)Audi S3 Quattro
7)Honda EURO Civic Vtec
Burç daki kayıtları bilmiyorum, onları eklicek. geriye çok fazla kontenjan kalmadı,
Tam gün olmasına ragmen, yagmuru dusunerek genede katılımı az tuturak dinlenerek muhabet ederek, güzel bir gün geçirmeyi planlıyoruz.
Bende katılacağım Fiesta ST ancak formu ancak yarın gönderebilirim.
ben de katılmak istiyorum yanlız bir ricam olucak.. artık lütfen bazı kriterler belirlenmiş olsun..
bakın minimum 3x4 dediğiniz tur sayısı 12 oluyor... istanbuldan geliş dönüş 100 km civarı..
onca yakıt ve zaman verip oraya geldikten sonra 20 dk lık karting yapar gibi dönmek hem zamana hem cebe yazık..
4x6 minimum olması sağlansın bir şekilde orgun rica edeceğim eğer tüm gün alındıysa pist..
s3 quattro
birer birer kandırıorum herkesi yıhıhıhı
Arkadaslar, Bu organizasyonun amacı az arac ile tüm gün, hem siz hemde araçlarınız dinlenerek sohpet ederek zamana karsı yarışarak piste tur atmak degil.
12 den 6 ya kadar ordayız, doya doya tur atıcagımızı garanti ediyorum.
Gokhan seni listeye ekliyorum ama Lütfen katılım formlarını 2 dak doldurup mail atınki, burc size telefon ile tüm ayrıntıları verebilsin.
1)Peugeot 306 GTI
2)Citroen C2 VTS
3)Honda Civic Si
4)Peugeot 106 GTI
5)Honda Civic TypeR
6)Audi S3 Quattro
7)Honda EURO Civic Vtec
8)Ford Fiesta ST
9)Peugeot 106 GTI Karbon
10)Audi S3 Quattro
Not: imk da internet kesik oldugu için burç elindeki kayıtları güncelliyemiyo, çok az katılım kalmış olabilir, Ön kayıt için bir an önce katılmak isteyen arkadaslar formalrını yollasın.
gürkan formu doldurdum kime mail atayım :D parayı ordamı vericem beni bankaya gönderme kriz geliyor sıraya girince.
BEnim mailim ulaşmıştır heralde size :)
Bu arada dua edinde kar falan yağmasın :)
bana kime mail atıcagım hakkında bilgi verirseniz kayıt olucam ama o gün yamur yağarsa girmem kesinlikle bu lastiklerle ilk virajda selametle olurum :D:D:D
formlar ulaşmışmı bi eksiklik olmasın sora ?