User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Jant tavsiyesi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Jant tavsiyesi.

İyi günler,
    Bir kaşıntıdır gidiyor.Jant tavsiyesine ihtiyacım var.Şuan aracımda doninghton jant orj fabrika çıkış 235/45/17 pirelli lastikleri var günlük olarak hertürlü koşulda kullanıyorum 2 tona kadar yük atıyorum hatta.çoğunluk bozuk yollarda kullanıyorum.orj teneke jantlarında da kışlık lastikleri takılı, kışın onları takıyorum birkaç ay.şimdi aradığım janta gelelim biraz hardcore birşeyler bakıyorum.güzel havada yük taşımayacağım zamanlarda takmak için.sürekli olarak kullanmak değil de haftasonu takayım(evet, her haftasonu takıp haftabaşı sökecek kadar ruhhastasıyım ) güzel bir temizlik sonrası geçip karşısına izleyeyim kafası benimki.evde üç tane daha araç var hiçbirine elimi sürmem, iş arabam da hertürlü fantezi deniyorum. aracın fotolarını aşağıya atıyorum, 18-19 inç spacersiz dolgun duracak orj vw,seat,audi,bmw,mercedes veya orj replikası bbs ve modeller düşünüyorum.vossendir performadır vs piyasadaki yeni replika modeller ilgimi çekmiyor.jant lastik takım olarak ikinci el düşünüyorum en düşük maliyetlerle.çünkü km yapmayacağım, hız yapmayacağım, yük taşımayacağım.havanın güzel olduğu haftasonu bir iki gün aracın üzerine takıp max 20-30 vs km yapacağım.

araç bu.
    rs4 jantı var favorimde güzel duracağını düşünüyorum.replika tabiki 19inç.kaliperleri boyasam veya kapak alsam güzel olacağını düşünüyorum ama çok seçenek var karar veremiyorum.bütün favorilerimi buraya kopyalasam baya usandırırım diye düşünüyorum bikaç seçenek ekleyeyim yine de ben.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...22241672/detay bunun replikası var kafamda.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...8829678/detay/
    böyle birşey var ferrari replika

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...5487804/detay/ bundan da jant lastik ikinci el bulabilir veya bunları alıp sıfır lastik alabilirim

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...1581412/detay/
    doninghtonlar yerine günlük bunlara mı geçsem diye de düşünüyorum.doninghtonlar canlı da güzel duruyor yakışıyor aslında araca ama biraz sıkıldım gibi

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...9754334/detay/
    pek beğenmesem de büyük olduğundan güzel durma ihtimali var gibi bunların da

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...0147920/detay/
    5x120 diye biliyorum ama 5x112 ise bunlardan da düşünebilirim hem sade hem güzel aradığım şey budur belki de

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...0414847/detay/
    bbs nin de şeyi çıktı ama bunu da koyayım

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...0406601/detay/
    17' miş 18-19 u bulunursa belki olabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...2250091/detay/
    interlagos u da pek beğenmiyorum aslında ama yakışabilir de belki

böyle birkaç favorim var düşündüğüm aslında rs4 e takmış durumdayım da almadan bi konu açayım belki aklıma gelmeyen başka bi model çıkar.
    tavsiyelerinizi bekliyorum.
    eniştem istanbulda şuan bayram sonrası dönecek istanbuldan bi jant bulursam ona aldırıp getirebilirim aracı müsait.
    pek bi acelemde yok bunca iş güç arasında başıma dert arıyorum
    şimdiden teşekkürler yardımcı olan, olmayan herkese.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bence ilk olarak aracınız bu jantlarla hakikaten güzel duruyor, sanki direk fabrikadan böyle çıkmış gibi.

Ayrıca buraya paylaştığınız jantlara baktım içlerinden sadece golf 5 GTI jantını yakıştırdım.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gti güzel jant fakat doninghtonlar kadar güzel durur mu araca yakışır mı fikrim yok.gti ları alırsam doninghtonları satarım heralde.bi takım da hardcore olsun elimde istiyorum bakalım kafama yatan birşey olursa alıp köşeye koyacağım.

dmts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler.tam olarak bu diyebileceğim jant değil aslında ama favorilerime aldım çıkma temiz lastik bulursam düşünebilirim.

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de buna kuruldum replika olarak buldum bi takım alacağım sanırım.uçuk kaçık bi renk kaliper kapağı da takarsam olur gibime geliyor.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Donington'lar cidden çok orjinal durmuş

Ek olarak, sizin aracınızın aynısına gözümün önünde RS4 replika jantları takıldı maslakta ve çokta yakıştı. Çok şık ve sade bi görüntü olmuştu. Ben rs4 diyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Donington'lar cidden çok orjinal durmuş

Ek olarak, sizin aracınızın aynısına gözümün önünde RS4 replika jantları takıldı maslakta ve çokta yakıştı. Çok şık ve sade bi görüntü olmuştu. Ben rs4 diyorum.
    yapmayın benden önce takan oldu mu şimdi rs4 ü maxivan mıydı o araçta ebat neydi acaba?foto olsaydı çok güzel olurdu aslında.
    bulduğum rs4 sahibiyle görüştüm, gerçi sahibi de değil akrabasınınmış.benden önce iki talibi varmış onların arkasından sıraya girdim.azönce geri aradı ilk talipli haftaya salı gidip alacakmış, satılmaz da bana kalırsa alacağım büyük ihtimal.ya da ondan önce başka bi jant bulamazsam.
    en kötü ihtimal 5 gti jantı alıp değişmeli kullanacağım canım sıkıldıkça gti-doninghton arası gidip geleceğim

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tercihim s line ya da bbs olurdu, mükemmel durur diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rs4 olayı yatacak gibi, benden önceki iki talipten biri kesin alır sanırım fiyatı uygundu çünkü.bbs de bikaç model var hiçbirine nokta olur diyemiyorum.et olayı içeride veya dışarıda durursa da sıkıntı olur.doninghtonlar ön tam hizasında arka çok çok az içeride gibi duruyor o da kötü duruyor sayılmaz.önde az bi boşluk var onu da 11.ayın başında muayeneye girip gittiği yere kadar basıcam.yay var araçta coil olmadığından kaldır indir olayım da olmuyor ki lastik çamurluğa sürtmesin diye araba kaldırmam jantı sökerim hiç olmadı gti jantlarını alıp değişmeli kullanacağım ebatlar da aynı olduğundan bu haline göre dip basar iki jantla da sıkıntısız kullanırım.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sahsen cok hosuma giden bi jant,hard bisey ariyomussunuz sanirim uygun olucaktir
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi arada janlar Vossen Vle 1
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapmayın benden önce takan oldu mu şimdi rs4 ü maxivan mıydı o araçta ebat neydi acaba?foto olsaydı çok güzel olurdu aslında.
    bulduğum rs4 sahibiyle görüştüm, gerçi sahibi de değil akrabasınınmış.benden önce iki talibi varmış onların arkasından sıraya girdim.azönce geri aradı ilk talipli haftaya salı gidip alacakmış, satılmaz da bana kalırsa alacağım büyük ihtimal.ya da ondan önce başka bi jant bulamazsam.
    en kötü ihtimal 5 gti jantı alıp değişmeli kullanacağım canım sıkıldıkça gti-doninghton arası gidip geleceğim
    Yok arac maxi degildi normal caddy'di. Bide 19 degil 18 takmislardi ona renk beyazdi aklimda cok iyi kaldi ama 18 bile cok yakismisti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya hazır konu varken iki sorum var
    1- transportere yaklaşık 1 ton civarı yük atıyorum. Acaba bu ağırlık sıkıntı çıkartır mı?
    2- caddye 2 ton ne yük atıyosunuz acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bad cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hazır konu varken iki sorum var
    1- transportere yaklaşık 1 ton civarı yük atıyorum. Acaba bu ağırlık sıkıntı çıkartır mı?
    2- caddye 2 ton ne yük atıyosunuz acaba
    mobilya malzemesi ve aksesuarı üzerine işyerim var çoğunlukla işyerim için malzeme taşıyorum ve müteahhitlik yapıyoruz yeri geliyor seramik çimento kalekim vs atıyorum bir-bir buçuk ton yük taşıyorum haftada bikaç gün arada bir iki tonu bulduruyorum geçen gün 50 paket seramik aldım 30cm e 1 mt
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok arac maxi degildi normal caddy'di. Bide 19 degil 18 takmislardi ona renk beyazdi aklimda cok iyi kaldi ama 18 bile cok yakismisti
    bayadır aklımda rs4 fakat bulduğum takım satılacak sanırım pek ikinci eli olan bi jantta değil heralde ki bulamıyorum 19 replika jant lastik takımı.yoksa rs4 e takmış durumdayım ben de.
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vossen heryerde var irili ufaklı ve pek hoşuma gitmiyor.bi imajı yok bence vossen replikaların çünkü leylek spec fiorinoya 15' vossen takıp 55-60 yanak lastik takan kaynıyor piyasada.rs4 gibi jantlar daha ağır daha kalite duruyor bence.teşekkür ederim yine de.

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vossen vle 1 i tek begenen ben degilmisim demek ki mk3 leona takip takmamak arasinda gidip geliyorum

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    997 carrera janti var elimde bir takım. Orijinal, 19, on arka farklı

http://www.wheelenhancement.com/inde...&t=WheelDetail
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    carrera jantı noktayı koyacaktır..

şu an üzerinde takılı olanların bence sıraladıklarından daha güzel... sökeceksen 997 carrera jantı için sök derim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)