ölü götüne tıkanan pamuk gibi olmayan kulaklık seviyorsan iş görüyor ;
You have been blocked
ucuna birde kulalık süngeri al ses toklaşır
Printable View
ölü götüne tıkanan pamuk gibi olmayan kulaklık seviyorsan iş görüyor ;
You have been blocked
ucuna birde kulalık süngeri al ses toklaşır
250-350 tl bandında telefondan müzik dinlemek için kulak üstü kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum
JBL T110BT Bluetooth Kulaklık CT IE Mavi Fiyatı
yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, kulağa oturması çok güzel hiç bir şey hissetmiyorsun, sesi de çok normal, aman aman bas patlatmayacaksan ideal...
Uygulamadan alınca 250 lira. Plastik kalitesi vasat ama ses 900 liraya kadar rakipsiz neredeyse.
Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık - Fiyatı
iphone 7 kullanan arkadaşlar kulaklık nereden alınır ? ***** girişleri diğer telefonlar gibi değil kulaklıkta her telefoncuda bulunmuyor..güzel müzik dinlenecek birşey arıyorum
mi earbuds telefon görüşmleri ve online görüntülü görüşmelerde nasıl bir ses performansı sunar birde uzun süre kullanımda kulakta acıtma vs yapar mı? ofiste kullanmak için alıcam ***** artık toplantılar görüşmeler hep online günde ortalama 5-6 saat kullanmış olucam. aslında yukarıda bahsedilen anker marka kulak üstü kulaklığıda beğendim ancak daha önce hiç kullanmadım günlük hayatta sporda falan kullanabilirmiyim kafa da büyük boynuzlu gibi dururmuyum acaba diye tereddütte kaldım
150-200 bütçe ile kablosuz ses kalitesi ve mikrofonu iyi kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum
anker soundcore life q10 bende de var. Bas seven bir insanim, guzel doyuruyor.
uygun fiyatlı müzik dinlemek için, güncel tavsiyesi olan var mı?
ben güncel olarak kullanıyorum. Telefon görüşmesi yapmanız imkansıza yakın. Mikrofonu leş gibi, kesinlikle sizin dediğinii karşınızdaki insan duyamaz o derece.
Ama onun dışında şarkı vs dinlemek için çok ideal. Ben spor yaparken ve koşarken kullanıyorum o konuda memnunum. Ama görüşme yapıcağım zaman telefondan yapıyorum görüşmeyi.
Ve evet telefon çaldığında eğer bağlıysanız kulaklıkta çalıyor.
ben 2 aydır Haylou T-15 kullanıyorum inanılmaz memnunum, fiyatları 200 e yakın ama hakkını veriyor ayrıca şarj kutusunu da powerbank olarak kullanabiliyorsunuz, şarjı 3-4 saat arası gidiyor ama kutusunun şarjı belki 1 ay yetiyor...
Geçen ay sahibindenden 110 tl ye audio techinca 77x aldım 2.el. Tek kelimeyle şahane bence. Basslar çok iyi ama kesinlikle öyle boğmuyor. Şıkır şıkır çalıyor. Tabi sıfırı olmadığı için ancak 2.el bulabildim.
Arkadaşlar, Beats Studio3 kulaklık almayı düşünüorum fakat kafama takılan birşey var.
Mesela, gri rengi bluetoothla, kırmızı siyah rengi wireless le bağlantı gözüküyor. bluetooth ve wireless arasında fark var mı?
BEATS MTQY2EE/A Studio 3 Kablosuz Kulak Ustu Kulaklık Gri Kulaklıklar
BEATS Studio 3 (MRQ82EE/A) Wireless Decade Kablosuz Kulak Ustu Kulaklık Siyah Kulaklıklar
bu iki kulaklık arasında aman aman fark var mı?
Elimde sıfıra yakın ayarda Bose QUIETCOMFORT II kulaklık var Dikmen Müzik'ten satın alındı. Düşünen varsa iletişime geçebilir.
Sony WH-1000XM3 Kablosuz Kulak Ustu Kulaklık, Gumuş: Amazon.com.tr
Biraz bütçeyi artırıp wh1000xm3 yani mark 3 alınabilir. Mark 4'ler şuan 1250 lira daha pahalı çünkü.
Ben de bir soru sorayım ozaman. Airpods pro almayı düşünüyorum. Daha önce sennheiser TWS denedim ses kalitesi fena değildi ama ses şiddeti düşük kalıyordu. Mikrofon konusu zaten ayrı bir sıkıntıydı. Bir de Kulak yapım ufak olduğu için uzun süreli kullanımda tasarımdan kaynaklı kulakta ağrı yapıyordu. Airpods pro dan aşırı bir bass vs beklentim yok. Genel amacım film vs izlemek ve kulaklığın kompakt olması (Kulak üstüyle daha iyi ses performansı alacağımı biliyorum ancak benim kullanımım için elverişli değil). Mikrofon konusunda da pek üzeceğini sanmıyorum pronun. Kullanan bilen varsa tecrübesini paylaşırsa süper olur.
güncel kulak üstü kulaklık tavsiyeniz nedir?
Kırmızı siyah olanı 2 hafta önce airpods umu tuvalete düşürünce aldım. Ben ses seviyesini az buldum. Bence denemeden almayın. Ayrıca ben aldığımda 1899 du zamlanmış yine. Bildiğim kadarıyla gri ile arasında bir fark yok sadece renk. Genel olarak ses güzel ama umduğum gibi değil açıkçası beni pek tatmin etmedi.
Özelliklerini kullanacaksan kesinlikle airpods al kulak üstü alma. Ben zaten telefonda kulaklıktan konuşmuyorum, sporda veya yalnız başıma kahve içmeye falan çıktığımda dinlediğim için beats studio 3 alayım hem ses daha yüksek hem daha kaliteli olur dedim ama parasının hakkını bence vermedi. Bendeki airpods 2. nesildi, pro daki ANC mevzusu yok galiba ama ses, konuşma vs fiyat performans süperdi. Pro kullanan arkadaşlarım silikonları yüzünden eski 2. nesil airpods un uzun süre kulakta durmasının daha kullanışlı olduğunu söylediler. 2500 e pro alacağıma kesinlikle 1200 e 2. nesil airpods alırım.
airpods alıcaklar boşuna para vermeyin gidin şundan alın ;
Hepsiburada.com | Guvenlik
evde airpodsta var, bunuda pc için almıştım.
zerre farkları yok.
keşke zamanında airpodsa para vermeseydim...
Kullanıyorum şahane birde retro
SONY MDR.E9LP Kulak İci Kulaklık Gri Kulak İci Kulaklıklar
özellikle telefon görüşmesi için kulaklık tavsiye edebilecek olan varmı? bütçe olarak çok yukarılara çıkmak istemiyorum max. 300 tl gibi.
etraf gürültüsünü konuşma esnasında karşı tarafa göndermemesi önemli.
daha önce QCY T5 aldım ama memnun kalmadım iade ettim. yine bu tarz kulakta uzunlamasına duracak şekilde kulaklık tavsiye olan varsa alabilirim.
örnek :https://www.google.com/url?sa=i&url=...AAAAAdAAAAABAD
müzik için çok kulaklık aradım kulakiçi şu tıpa gibi olmayanlardan.
bu zamana kadar en iyi dinlediğim airpods'du.
ama androidde kısıtlı kullanılıyordu.
nihayet aradığım aleti buldum ;
Hepsiburada.com | Guvenlik
kendi sitesi varmış ; Edifier GM5 Gercek Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Bluetooth 5.2
müzik deneyimi airpodstan başarılı kesinlikle,
pili acayip gidiyor , net 5 saat dinlediğim oluyor pc başında
arayanın aklında olsun.
Uzunca bir süre Sennheiser Momentum IE kullanmıştım, tek tarafı bozulunca yeni kulaklık arayışına girdim.
Samsung Note 10 telefon ile AKG kulaklık gelmişti, sesi güzel ancak belirli seviyeye kadar açılabiliyordu, sonunda kaşıntı tuttu ve 1-2 ay önce Ostry KC06a aldım.
"a" modeli daha bas ağırlıklı imiş. Tabi kulakiçi kulaklıklar bas anlamında bir kulaküstü gibi olamıyorlar ancak baya başarılı geldi. Hatta basları Momentumdan da güzel. Momentumun ses kalitesi güzeldi ancak yüksek sese doğru çıkınca tizler çıslamaya başlıyordu, EQ ayarları ile falan bir nebze halletsem de hiç bir zaman tam memnun olarak kullanamadım bu anlamda.
Bu kulaklık ile iş değişti.
Tek kötülüğü kablolu olması ve mikrofon barındırmaması. Bunu şöyle yeni nesil kablosuz bir şey haline getirseler efsane olurdu.