Yok kanka o araba mavi değil diye biliyorum geride biyerde gri demişlerdi sanırım...
Printable View
Daha önce bahsettiğim ayıplı mal, gizli kusur konularında şöyle konular var,
kısaca tamamen yalan beyanlar üzerine, insanları kandırmaya, haksız kazanç sağlamaya yönelik bir ticareti engellemek için ve
gözden kaçan konulardan ötürü alıcıya maddi/manevi problem yaratabilecek konulardan dolayı özellikle araba satışı gibi her noktasını kontrol etmenizin teknik ve idari olarak mümkün olmadığı işlemlerde bilerek/bilmeyerek sattığınız malda bir ayıp/kusur/yalan varsa bu konudan satıcı olarak sorumlusunuz.
http://www.turkhukuksitesi.com/mevzuat.php?mid=10788
http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=70861
Borçlar Kanunu
MADDE 223- Alıcı, devraldığı satılanın durumunu işlerin olağan akışına göre imkân bulunur bulunmaz gözden geçirmek ve satılanda satıcının sorumluluğunu gerektiren bir ayıp görürse, bunu uygun bir süre içinde ona bildirmek zorundadır.
Alıcı gözden geçirmeyi ve bildirimde bulunmayı ihmal ederse, satılanı kabul etmiş sayılır. Ancak, satılanda olağan bir gözden geçirmeyle ortaya çıkarılamayacak bir ayıp bulunması hâlinde, bu hüküm uygulanmaz. Bu tür bir ayıbın bulunduğu sonradan anlaşılırsa, hemen satıcıya bildirilmelidir; bildirilmezse satılan bu ayıpla birlikte kabul edilmiş sayılır.
Dün gece olan evden aldıracağım, geldim geliyorum uçtum kaçtım konuları zaten hemen bugün savcılığa suç duyurusunda bulunulması gereken mevzular, zaman kaybetmemek lazım...
Memleket iyice muz cumhuriyetine döndü, kimsede fren yok ama her konuda hep 8 ileri...
Birileri hep evden aldırıyor ne meraklılar aldırmaya , beni aldırsın sabahları iş e gitmek zulüm geliyor . Adam çin turbo ile sadece 900 hp almış vay be:). Bu arada geçmiş olsun umarım çözersiniz olayı ***** hukuk bizde sadece bir isim haline gelmiş .
zamanında bogaz köprüsünü satanada şahit oldu bu ülke,
uyanık olmak lazım devir kötüdende kötü
ne namussuzlar var Allah'ım sonumuzu hayır etsin
ulan yiğit ben alamadım seni evden tunik king aldırcakmıs hahahah :D kanka söyle aalınca bana bıraksın seni :D :D
En güzel evden alımı çakaragol yapardı kulaklarını çınlatım biraz harun hahahah;)
biri beni de evden alsın yada aldırsın ya benim araba çok yakmaya başladı bu aralar :D
900 hp çıkar onun bir yerlerinden inşallah, yalancı herif.
fuji de master konusunda yardımcı olabilecek var mı ?
Beyler, ortaya çıktıki bizim emirinde bi takım hataları olmuş hepsini anlatıcam ama öncelikle buradan kingspec hakana bi özür.... şaka lan şaka yok öyle bişey... onun ben ta kelini s..yim :hahaha::hahaha::D:D:D
ygtrn kısa süreli iyi sövdüm haha :D trollendim ya la
Biri 2 mesaj önce kralını s i kerim deyip 2 mesaj sonra oruç oruç konuşturma beni diyorsa; ışık hızıyla kaçarım ondan..
Yarış, evden aldırma, yollayacam dediği fotoları "proje o yollamam" diye yollamama..
Böyle konularda her 2 tarafı dinlemek lazım derim ama, şu saatten sonra karşı tarafın dinlenecek bir şeyi kalmamış..
Konu geyiğe sarmış ama ayıplı mal olması için alındığında o motorun üzerinde olduğunu ispatlamak gerekmez mi?
Hiç motor numarası kontrol ettiniz mi ruhsatla tutuyor mu?
Sonra kalkıp ben sattığımda bu motor yoktu üstünde demesin?
Sanıyorum sizin bakış açınıza göre chp liler allahsız ateist verdiğiniz örnekten o anlaşıyor onu geçtim havuz medyası dışındaki kanalları takip etseydiniz ilgezdi çiftinin zaten varlıklı oldukları ayrıca savcılığa kendi haklarında iddiaları araştırılması için başvurduğunu görürdünüz.
Ssk nın soyulması buda havuz medyasının tetikçilerinin ağzıdır neyse. Kılıçdaroğlu bu konuyla ilgili defalarca soruşturma inceleme geçirmiş ellerindeki tüm imkanlara rağmen suçlıyacak birşey bulamadılar malesef o iddialarda geçersiz kaldıki kamu kuruluşları kar etmek odaklı kuruluşlar değil kamu hizmeti yapmak için varolan kuruluşlardır
yoo unutmadım, ssk ispatlanan bir yolsuzluk değil, rezidans kralı konusuda şu anda yargıda, bu konular ispatlanırsa onları da konuşuruz ki, rezidans krallığı ile bahsettiğim iki dolandırılığın ölçekleri arasında büyük fark var. Hatta deniz feneri küresel ölçekte bir dolandırıcılık.
bahsettiğim her iki dolandırıcılıkta da insanların din sevgileri istismar edilerek insanlar dolandırılmış durumda, yani rezidansta daire sahibi olmaktan çok daha aşağılık bir durum. neden karşılaştırma yaptığını anlamış değilim.
özetlersek dolandırıcılığı allah korkusu yok ondan yapıyor pis ateyizler çerçevesinde değerlendirmeye devam ettiğimiz sürece daha çok allah kitap ağzından eksik olmayanlar tarafından dolandırılanların hikayelerini okuruz.
Konuyu allem ettiniz kullem ettiniz yine siyasete dayadiniz ya helal olsun size
Jet fadıl ve deniz feneri dendiğinde iktidar yandaşının üzerine alınıp "ama bakın muhalefet liderinde de bunlar var" demesi provokasyonuna gelmeyin, konuyu siyasete karıştırmayın
Neil arm strong
ya açıp açıp whatsup muhabbetlerine tekrar bakıyorum hahahahahhaahahahahaha. neo teatox ekran görütnüleri gibi insanın inanası gelmiyor.
Fotoları acaba link değilde foto olaak mı eklesek ya okuması çok keyifli.