User Tag List

Sayfa 4/20 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
364 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Ümraniye GT PERFORMANCE Şikayet !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurugr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar cumartesi gecesi kapatıyorlardum ve şanzımanını yapmıcam dedim ve zorla yaptırdılar parca eksik miş sabah saat sahur vaktinden bir saaat sonra bırakıp arcı sabaha kalmıştı ve eleman sabah aracı bitirmiş teste cıkmış ama bunarı ben bilmiyordum cunku işyerine geldimde araba bitmiş şekilde dukkandaydı ve onlarda bunu farketmeleri nden sonra aracı yaptırmaya gödnerdim ve yan sanayi parçalar sökülüp orjinal taktık ve bunlar bizim sucumuz oldugu için yaptırmaya verdim ve araç tamam gelin alın dediğimde biz para vermicez işcilik parası filan krallık yaptılar ben de aracı para vermeden kimse alamaz dedim ve onlarsadece yalanla devam ettile ben daha onlara birşey diyecek halim kalmadı
    Yanlis anlamayin bize emanet gelince depoda kendi malimizi gerekirse ayirip emaneti onun yerine koyuyoruz ki yarin bir gun basina birsey gelmesin aman ne aciklama yapariz diye . Sizin eleman aracin test adi altinda ( ev bakma durumu gercekse daha da vahim bir de yan sanayii urunle tamir ettirmek tam rezillik ) araci carpiyor ve siz bundan haberim yoktu e madem oyle hadi orjinal yaptirdik bu da boyle olsun isciligimizi alalim da saglik olsun diyebiliyorsunuz . Cok affedersiniz yarin ben 20.000 lira ile kazasiz arac getirip biseyler yapmanizi istesem nasil guvenicem kime neyi emanet edicem de aksam evime rahat gidebilecegim?

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özel değil ise 2 sorum olucak.

Hangi dilden Türkçe'ye çeviriyorsunuz ?

Çeviri için hangi programı tavsiye edersiniz ?

Zira bu yukarıdaki dil Türkçe değil kesinlikle.

"arkadaşlar cumartesi gecesi kapatıyorlardum ve şanzımanını yapmıcam dedim ve zorla yaptırdılar parca eksik miş sabah saat sahur vaktinden bir saaat sonra bırakıp arcı sabaha kalmıştı ve eleman sabah aracı bitirmiş teste cıkmış ama bunarı ben bilmiyordum cunku işyerine geldimde araba bitmiş şekilde dukkandaydı ve onlarda bunu farketmeleri nden sonra aracı yaptırmaya gödnerdim ve yan sanayi parçalar sökülüp orjinal taktık ve bunlar bizim sucumuz oldugu için yaptırmaya verdim ve araç tamam gelin alın dediğimde biz para vermicez işcilik parası filan krallık yaptılar ben de aracı para vermeden kimse alamaz dedim ve onlarsadece yalanla devam ettile ben daha onlara birşey diyecek halim kalmadı " dye tek cümle ... Hayret ettim.

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben dükkan sahibi arkadaşın dediği hiç birşeyi anlıyamıyorum yaw :S

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    müşterinin aracı ile kaza yapılsın sonra yan sanayi parçalarla toplansın bu arkadaş olmasa diğer (tecrübesiz)arkadaş olsa öle teslim olacak araç oh ne güzel.Araç ile kaza yapılıp toplandığı zaman ortada bi problem kalmıyor sanırım size göre üzerine bir de para istediğinize göre.Ayrıca bir gece önce kaza yapılan araç aynı gece içinde nasıl toplanıyor veyahut gündüz o araç toplandı diyelim siz nasıl bir işletmesiniz ustalarınız nasıl usta araçta bir anormallik olduğunu anlamadınız.Yada dükkanınızda bin bir türlü dolap dönüyor siz uyuyorsunuz.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle 306 gtı a 20000tl harcamak .bence bu konu güzel roman olur.
    ümraniye ve performans 2nci cilt .
    boyacının dramı 3ncü
    ve yeniden doğuş olarak 4 bölümle hem seri yapıp hemde güzel gişe yapardınız.
    neden araba yapmak .hobi mi?
    arabamdan hoparlörümün vidasına tenezzül edilecek bende arabamı hala daha yapılsın diye emanet bırakıcam.çoook yanlış ilişkiler.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

ozgurugr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sımdı Ilk Olarak Bastan Acıklıyım Ilk Olarak Araba stage 3 Yapılacaktı Rollıng Icın Bundan Arkadaslarında Haberi Vardı Bu Setupta Aklınıza Gelebılecek Hersey Var Itb Harıcı PPR Kaan Abı Gorurse Yazar Zaten Sonra Arkadaslar Bızım Paramız Cıkmıyor Dedı Bızde Dedık Araba Dukkandan Cıkacagı Icın Bız Ustu Ne İse Verelim Dedik Kabul Görmedi Ondan Sonra Ilk Olarak Parcalar Verildigi İcin Kaan Abı Baslamıstı Bıle Yapmaya Sonra Setup Degıstırınce Gecenın 11 Inde Tesadufe Gıddık Konuşmaya Konustuk Zar zor Ikna Edebıldık Ama Islenmede Olan Parcalar Vardı (Kaan Abı Soyler tam olarak ). abı dedık bız stage 2 cadde tıpı ıstıyoruz bunun ıcınde pıston kol ana yatak gomlek yanı kısacası komple motor parcaları alındı. PPr Tarafından : Kapak Emme Manıfoldu Mekanık Itıcı BluePrınt Kollar ( Inceltme ) Yanı Kısacası Yapılabılcek Hersey Yapıldı.Bızım Aldımız Para 1500 TL Işcılık + 500 TL ( Rodaj Yagları + Motul Yag Konuldu ) Dedıler Fıskıyelerımız Yok Fıskıyelerını Aldık Ayna Kırık Gıddık Orjınal Ayna Aldık Bunlarada Ne Kadar Para Verdımızı Iyı Bılıyorlar. Kaza Olayına Gelıcek Olursak Evet Eskı Usta Yaptı Kazayı Bızden Habersız Ilk Yan sanayı parca kullandı Sonra Bız Orjınal Parca Kullandık. Cevap Budur. Not : Komple Motor Rektıfıye VS PPR Kaan Tarafından Yapılmıştır.
    DR ECU İSTANBUL ANADOLU BAYİ
    DYNO DYNAMİCS TWİN RETARDER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sımdı Gelelın Sanzıman Olayına Azıcık Allah Korkuları Var ise Erdınc Arac Sahıbı Dukkanda Ben Benım Calıstıgım yerın Ustunde Motorcuya Gıddım Sanzıman da Sıkıntı Var Dedı Demıstı.Sanzımana bız bırsey yapmadık yanı Azcık Allah Korkusu Var ıse Dogruları soylerler.

alihansirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor rektefiye ile ilgili sıkıntımız yok. Gayet memnunuz. Burada motor lafı geçmiyor zaten. Arabanın halinden bahsediyoruz.. Bilmem anlatabiliyor muyum ?
    Sheer Driving Pleasure

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler bir araya girmeyin adam heycanlanıyor. Özgür her kelime başı harfi büyültme burası mirc değil.

Düzgün bir dille flood yapmadan tek mesaj içerisinde tüm olayı açıkla.

Kimse araya girmesin adamın beyni yanıyor. Bekleyelim ne yazacak.

Acil olarak tek mesaj da tüm konuları yanıtladığın ve satır başı yaparak anlatılır dilde bir mesaj bekliyorum senden.

Araya gireni banlarım girmeyin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı alihansirin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor rektefiye ile ilgili sıkıntımız yok. Gayet memnunuz. Burada motor lafı geçmiyor zaten. Arabanın halinden bahsediyoruz.. Bilmem anlatabiliyor muyum ?
    Sen Ilk Olarak Dogruları Konuşmaya Basladıgın Zaman Anlıyabıliriz Bazı Arkadaşlar 20 Bın Neye Harcandı Dıye Soyluyordu He Eger Cok Doğrucuysanız Arabanın Motoruna Birşey Olursa O Zaman PPR Ve Sızle Gorusmeyı Bılırız Demeyıde Bılıp Bunlarıda Soylersın Arkasından O Kadar Atıp Tuttun Alıhan Sımdı Gelıp Memnunuz Diyorsun Bılmem Anlıyormusun .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler bir araya girmeyin adam heycanlanıyor. Özgür her kelime başı harfi büyültme burası mirc değil.

Düzgün bir dille flood yapmadan tek mesaj içerisinde tüm olayı açıkla.

Kimse araya girmesin adamın beyni yanıyor. Bekleyelim ne yazacak.

Acil olarak tek mesaj da tüm konuları yanıtladığın ve satır başı yaparak anlatılır dilde bir mesaj bekliyorum senden.

Araya gireni banlarım girmeyin.
    Ben Heyecanlanmıyorum Ilk Olarak Bastan Acıklıyorum Biraz uzun olucak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurugr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Heyecanlanmıyorum Ilk Olarak Bastan Acıklıyorum Biraz uzun olucak.
    Tamam uzun olsun herkes bekleyecek ne yazacaksan yaz bekliyoruz. Ondan sonra yorumlanacak.

Yine diyorum araya kimse girmiyor!

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araya girdim banı yedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sımdı Ilk olarak araba bızım dukkanımıza geldi bostancı sanayide arabayı yapmışlar beyenmemışler sorunlar devam ediyormuş baya konuşuldu edildi yüklenmeye karar verildi

Setup cıkartıldı araba icin en üst setup cıkartıldı sonrakı gun söküldü araba sökülmeden önce sorduk götürüyoruz diye tamam dediler ppr kaan a götürüldü

Parcalar stage 3 yapılıcak direk rol koşucak araba parçalar ppr kaan a teslim edildi yapıma başlanıldı sonra arac sahipleri paramız o kadar çıkmıyor dedi setupı düşürelim dedi, ama ppr kaan tarafından egzantirikler coktan işlenmişti biz setup iptal dedik ama iş işten gecmişti sonra bizi gece 11 de tesadüf cafeye cagırdı

ppr kaan abi askan zenginde ordaydı konuşuldu edildi biz arac sahiplerine paranız cıkmıyorsa biz verelim bizim dukkanın adına cıkıcak araba dedik ama ıptal oldu kaan abıyle konustuk cadde tipine dönüldü yani stage 2 ye ılk olarak zaten burası buyuk bi mevla tutuyor.

Kısaca Anlatım PPR Da yapılan ışcilik : Komple Rektifiye Emme Manıfoldu PPR Kapak Kol Kısaltma (BluePrınt) Mekanik İtici Pıston Kol Anayatak Gomlek Gezeylar Fıncanlar Kısacası Hersey Alındı Bızım Arkadaslardan Aldımız Para : 1500 tl Iscılık 500 tl Yaglar 3 Rodaj Yagı Sonda Motul Yag .Bundan Sonra Motoru Attık Ppr Kaan Abı Tam Pıst Tıpı Araba OLDU Dedi

Bir Arkadaş 200 Beygir İmkansz Demiş Ama PPR Kaan ABİ görürse Yazar

Translate ettim beyler /@Caesar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bundan Sonra MURAT eskı usta doru kaza yaptı fakat orjınal parcaları ıle tekrardan alındı araba bılya olayına gelcek olursakda bız dedık alın arabanızı burdan getırın bilya ama arkadaslar bız bulamadık sız bulun hep dedıler en sonunda bulduk ama oda bozuk cıktı tesekurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık yorum yapabilirsiniz. Allahtan çok uzunmuş hacı.

Nacizane yorumum, kalkamayacağın işi kabul etmişsin ve eline yüzüne bulaştırmışsın.

Saygılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artık yorum yapabilirsiniz. Allahtan çok uzunmuş hacı.

Nacizane yorumum, kalkamayacağın işi kabul etmişsin ve eline yüzüne bulaştırmışsın.

Saygılar.
    O sızın Yorumunuz Tesekurler ben Kalkamıcam Isın Altına Gırmem Arkadaslar Hep Yalan Peşindeler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun uzun zor ve madden yikici bir süreç olmuş araç sahibi için..

Eğer özel değil ise 306 gti için 20 bin lira için anlaşılan setup ın içeriğini yazarmısınız? Birde itb siz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Motor Olayına Gelicek Olursak Motorda bi sıkıntı cıkarsa o zaman kötü olur ppr ve siz o zaman görürsünüz gibi şeyler herzaman herdaim söylendi arkasından hic konuşmadık hep memnunuz diyorsunuz emme manifoldu almaya gidemediniz 1 ayda gittiniz neden ? zaten kaan abi görürse yazar saygılar teşekürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)