Çağatay ;
Seni çok severim, seninle bir problem de yaşamadık. Bir Ümraniye sanayii esnafı olarak arkadaşını ve komşunu koruyor olman gayet doğal, sonuçta yüz yüze bakıyorsunuz.
Senin sorularının ve yazılarına cevabım da şu şekildedir ;
Sık sık kontrole gidilmemesinin sebebi şudur ;
Özgürün " Kanka elimizden geleni yapıyoruz gerektiğinde dükkanı boşaltıp içeri koyuyoruz. ben ara sıra da yıkıyorum zaten merak etmeyin" demesi ve bizim özgüre bir salak gibi Extreme güvencimizden kaynaklıdır... Güvenimiz sarsıldığı, biz olayları farketmeye başladığımızda iş işten baya geçmişti.
3-5 kişi dükkan basmaya demişsin ;
Biz oraya cam filmi olan bir vito ile gittik, ve o arabadan erdinç ile benden başka kimse inmedi , ki bizden başka kimse de yoktu, Ertesi gün benim dükkanımı bastılar vitoyla 15 kişi geldiler bilmemne diyerek suçlamalarda bulundular Özgün abiye bizim konuyu açmamızın üzerine...
Vito neden korkuttu, nasıl korkuttu bilemem ama sonuç olarak korkutmuş...
Araca 2 proje yapılıp biri yarıda bırakılmadı ;
En başta konuşulan Extreme setup 15.000 TL yi geçmeyecek diye konuşuldu, ve rakam 22.000 leri bulmaya başladığında , biz bu araba için kendimizi 15.000 TL ye şartladık, gerisi sizde 15.000 e ne yapılıyorsa onu yapın dedik... Yani bu arkadaşların hesaplama hatalarından kaynaklanan bir durum bu...
Ayrıca kimsenin ekmeği ile oynadığımız da yok, olanları bire bir a dan z ye kadar sunabildiğimiz kanıtlarla sunduk ki zaten konuyu okuyan ve yorumlayan 280 kişinin en az 200 ü bize hak verdi. Fark açık ara ortada...
Kesinlikle Çağatay , yedik içtik yeri geldi gezdik gazladık denemeler yaptık, güzel günlerdi...
Keşke kıymeti bilinseydi de güvenip sırtımızı yasladığımız adamlar arkamızdan iş çevirmeseydi...