catalca tarafındakı ormanlı koyu plajınada gıdebılırız gorebıldıgımız kadar buyuk bır palaj ve bos :)
Printable View
catalca tarafındakı ormanlı koyu plajınada gıdebılırız gorebıldıgımız kadar buyuk bır palaj ve bos :)
Vay arkadas ya zaman ne cabuk geciyor, yaslanmisiz :)
Sarıyer bahcekoy de bır kır bahcesı ayarlıyoruz aga guzel bı caterıng le anlasıyoruz bıze ızgara kuzu tandır yapıolar kısı bası 100 tl yı gecmez
Ahmet
aynen yaşlanmışız ya. 8 kasım 2005'ten beri üyeymişim. organizasyon güzel düşünce netleşsin herşey bende katılmaz isterim :)
Sahile inek cok buyuk ates yakalim hayvan gibi yiyip icelim erken gidelim erken denize falan da gireriz cocuklar gibi sen oluruz
Taskinlik cabasi
ya bıryer ayarlıycaz guzelde orda ıstedıgımızı yapamayızkı? bence oraya o kadar ucret verıcegımıze gıdelım buyukcekmece goulune sıle tarafına ormanlı köyu sahılıne o parayı yıycegımıze ayarlıyalm ve özgur oluruz en azından bırsey yapıldıgında etrafın tekpısını cekmen var bırde kafamız rahat olması var :) gercı herturlu gelıcem farketmez ama benım dusuncem :)
eskiden misafire kapalıydı uzun zamandır acık oldugu için Muhtemelen öyle yoksa bende fark ettim mantıksız oluyor :D
ben gecen hafta sıtemızden olan emre arkadasımla hem denıze gırmeye hemde eylenmek ıcın catalca ormanlı köyune gıttık sahıle mandalar ınmıstı yamac parasutu yapanlar vardı ve denıze gırdık ınanılmaz dalgalar olmasına ragmen denızın temızlıgı mukemmeldı kac yıldır heryerde denze gırdım boyle temız bır denız gormedım acıkcası tam camp kurulup cadır kurulup hem balık tutulucak hem aracla gırılıp eylenılcek bıryer bombos arazı ucu bucagı yok ve sessız sakın bır ıkı balık tutan ınsan vardı gercekten mukemmeldi ben tavsiye ederim :) ormanlı köyu tanıtımı
Ne oldu bu organizasyon iptal mi
Kimseden ses yok hacı öyle gibi vallaha ben 50 100 kişi olur
https://www.youtube.com/watch?v=qr4Yfd9lSzU
şu şekilde takılırız diye düşünüyordum 5-6 kişi zaten buluşuruz organizasyona gerek yok amk
Aslında yılda bir kere güzel bir buluşma yapabiliriz,uzun zamandır forumda uzaktan arkadaş olan kişilerde tanışmış olur hem kendi düşüncem tabi..
Mekan ve zaman ?
İlk mesaja net bir tarih/mekan bilgisi koyarsanız katılımda patlama olur bence.