arkadaşlar merhaba araçlarıma takip sistemi taktırmak istiyorum evde 3 araç var kişisel olarak kullanılıyor gsm+gps destekli olmasını istiyorum ücretsiz harita kullanımı aidatsız olmasıda iy olur kullananlardan tavsiye bekliyorum
arkadaşlar merhaba araçlarıma takip sistemi taktırmak istiyorum evde 3 araç var kişisel olarak kullanılıyor gsm+gps destekli olmasını istiyorum ücretsiz harita kullanımı aidatsız olmasıda iy olur kullananlardan tavsiye bekliyorum
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Arvento en iyisi, depo kapaginin acilmasindan, bakima ne kadar kaldigina, arac surucusunun kim oldugundan, ani hizlanma ve yavaslamaya, rolantide kac dakika calistigina kadar herseyi gorebilecegin mukemmel bir sistem
bı ara e-bay da gps trakerlar var onlardan baktım ama aklıma cok yatmadı genelde bataryalı onlar harita sorunu falan var
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
NTV radyoda çok reklamı dönüyor.
Ara takip, ara takip sistemi, ara izleme, filo ynetim, uydudan takip, uydudan izleme, Mobiliz | FiloTrk - FiloTrk
Sadetek kullanıyorum Tırlarımda. Gsm aidat ücreti var araç başı 23 lira gibi bişeydi sanırım
dostlar fılo olunca belkı cok cıkmıyor rakam sırket ustunden vergıden falanda dusulebılıyor ama kısisel kullanımda uygun fıyatlı bıseyler lazım bana aıdatsız tak kullan turü bişey
irtibata benıml egecebılırsın,cep telefonunla kontrol edılen ve bılgısayar uzerınden konrol edılen var sahıs ısen cep tel ıle kontrolu tercıh edebılırsın
örnek cep tel ıle konrolde;
aracı bloke etmek
aracı yerını bılmek
aracın hızlı takıbını yapmak
aracın kapılarını acmak
gıbı konrollerı yapabılıyorsun bılgınıze..
not:aıdatsız cıhaz sızın oluyor yane
araç izleme için en iyi firma hangisi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)