User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Yakıt Tasarruf Sistemi ...

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yakıt Tasarruf Sistemi ...

Merhaba arkadaşlar Dikkatimi çeken bir sistemi sizlere paylaşmak istedim ve fikir almak istiyorum kendim sistemi inceledim kafam karıştı açıkcası , son zamanlarda bulunduğum yerde şahin ve 1 araçta dikkatimi çeken yakıt tasarruf aparatını sordum ve kimin taktığını öğrendim yerinde çok eski olan bakırköyde derya usta bu sistemi takıyormuş ve facebook profilindende baktım hemen hemen takmadığı araç kalmamış fiyatıda 150 tl gibi bir rakam sizce bu sistem bir işe yarar mı ?

https://www.facebook.com/Havatakviyeli/photos_stream

Kendim inceledim 2 tüp mevcut , 2 tüpden 1 hortum çıkıyor ve emme'ye giriyor. Onun haricinde hiç birşey yok ve giden hortum üzerinde 2 adet gaz ayarı açıp,kısma gibi çevirmeli sistem mevcut.

DEĞERLİ DOSTLARIM HAVA TAKVİYELİ YAKIT TASARRUF VE PERFORMANS SİSTEMLERİ KESINLIKLE PATENTİ VE NOTERDEN ONAYLATMASI İLE BANA AİTTİR

DEĞERLİ DOSTLARIM HAVA TAKVİYELİ SİSTEMİMİZİN AMACI NEDİR ? NEREYE TAKILIR ? NASIL TASARRUF SAĞLAR ? SİZLERE BAHSETMEK İSTİYORUM
    HAVA EMİŞ VAKUMUNDAN GİRİLEREK ( MOTOR DEĞİL KESİNLİKLE ) SİLİNDİR YANMA ODALARINA YÜZEYSEL OKSİJEN DEPOLANIP VERDİĞİNİZ GAZ MİKTARIYLA DAHA AZ GAZLA DAHA ÇOK ENERJİ ELDE ETMEK BU SİSTEMİN AMACIDIR.
    ARAÇLARIN EN BÜYÜK ŞİKAYETİ DEVİR KAYBIDIR BU KAYBI ÖNLEMEK İÇİN GAZ VERME İHTİYACI DUYARSINIZ ÇÜNKÜ ARACINIZIN DEVİR KAYBETMESİNİN SEBEBİ KARBON GAZI OKSİJENLE KARIŞTIĞI ZAMAN MONOKSİT PATLADIKTAN SONRA KARBONDİOKSİTE DÖNÜŞMESİDİR.YANMA ODALARINDA PATLAMA 1 SALİSEDEN KISA OLDUĞU İÇİN BU OLAY SIRASINDA KAYBEDİLEN OKSİJEN ARAÇLARIN FAZLA YAKMASINI SAĞLAR. BU SİSTEM ARAÇLARA TAKILAN HAVA DESTEK TÜPLERİ İLE ARACINIZIN KAYBETTİĞİ OKSİJENİ GERİ KAZANDIRARAK YAKITIN TAM YAKMASINI SAĞLAR. AYRICA GAZDAN AYAĞINIZI ÇEKTİĞİNİZ ZAMAN SEYİR HALINDE OLAN ARABA YIĞILMA YAPMAZ VE AKIŞKANLIĞINA DEVAM EDER(ROLENTİ DEVRİNDE GİTMESİNİ SAĞLAR) BU SAYEDE YAKITTA TASARRUF EDILIR
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''EĞERLİ DOSTLARIM HAVA TAKVİYELİ YAKIT TASARRUF VE PERFORMANS SİSTEMLERİ KESINLIKLE PATENTİ VE NOTERDEN ONAYLATMASI İLE BANA AİTTİR

DEĞERLİ DOSTLARIM HAVA TAKVİYELİ SİSTEMİMİZİN AMACI NEDİR ? NEREYE TAKILIR ? NASIL TASARRUF SAĞLAR ? SİZLERE BAHSETMEK İSTİYORUM''

tanıdık geldi bu sözler
    https://www.youtube.com/watch?v=Cf1lbAnd_hE

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıl 2015...

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ''EĞERLİ DOSTLARIM HAVA TAKVİYELİ YAKIT TASARRUF VE PERFORMANS SİSTEMLERİ KESINLIKLE PATENTİ VE NOTERDEN ONAYLATMASI İLE BANA AİTTİR

DEĞERLİ DOSTLARIM HAVA TAKVİYELİ SİSTEMİMİZİN AMACI NEDİR ? NEREYE TAKILIR ? NASIL TASARRUF SAĞLAR ? SİZLERE BAHSETMEK İSTİYORUM''

tanıdık geldi bu sözler
    https://www.youtube.com/watch?v=Cf1lbAnd_hE
    ahahah karbürötörcü olarak nam salmış bir usta yoksa bir yığın tasarruf sistemi var merak ettiğim için paylaştım
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)