User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Mazda mx5 na hakkında bilgi

Eray35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mazda mx5 na hakkında bilgi

Herkese merhabalar

Şu an corsa c aracım var ve gerçekten çok memnunum aldığım tek tutulan araba sanırım araçlarım arasında (smart roadster 3.16ti bertone cabrio tigra hyundai coupe ) Burdan abilerime danışmak istedim arabayı genellikle kışın kullanıyorum yazın motosiklete biniyorum.
    Açıkcası amacım yanlamak arkadaş grubumuz var ve gece sanayiye gidip bekçiyle anlaşıp kendi kendimize eğleniyoruz köşelerde ve bu amacıma yönelik e36 vs bakarken mx5le karşılaştım.22 yaşında olmama ragmen 16 yaşında gösterdiğim için açıkcası arkadaşlarım araçla beni bağdaştırdı Kesinlikle kar etme vs gibi bi düşüncem yok zaten araçlardan zarar etmeye alıştım fakat satmak istediğimde satılabilir mi ? veya bana büyük bir problemi olur mu parça usta tarzında ve en önemlisi smart roadsterdaki keyfi zevki verebilir mi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36529569/detay düşündüğüm araçlardan birisi bu biri ankaradaki gri olan fakat bu yeni düşmüş ilana ve beni çok cezbetti.

Okuyup ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir mazda hayranı, ve belki bu ülkede wankel harici mazda yükleyen tek adam olarak söylüyorum, bu fiyat bu araçlara çok fazla. Diğer yandan, 1.6 ies alacağıma bunu alırım, ki o fiyatlar da onlara çok fazla. 200sxler gibi. Artık çoğu araç parasının karşılığını vermiyor.

Bunun dışında, b6 motorun çoğu parçası bp ile aynı. O yüzden internetten sipariş edip parça kolayca getirtilebilir. Kronik sorunları akışmetre. Bulunuyor internette. Onun dışında gayet dengeli ve güzel bir araç.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha bir de, smart roadsterdan kat kat iyidir.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç keyifli, çok güzel bir araç ama bu fiyatlara alınacak araçlar değil bana göre. yanlamak içinde, 1. viteste yanlar ama 2 de torku yetersiz kalır diye düşünüyorum. yanlamak için kilitli bir e30 3.25 daha mantıklı olur.

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araba çok temiz görünüyor. Bence sanayide yanlama arabası olmaktan fazlasını hak ediyor.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç aşırı temiz görünüyor şüphelendim iyi bakmak lazım manuel olması ilave sert tavan da olması avantaj özel servisler iyi diye duydum izmir de (mazda sahibi olarak araştırmalarım da) bilinen motor sorun olmaz bence fiyat biraz yüksek gibi onun doşında benim de almak istediğim araçlar arasında keyifli eğlence aracı bence alınır .
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyaz düzgün duruyor.
    Konuya girince ilgili satış sitesinde diğer 1.6 MX-5'lere de bakayım dedim.
    Şu çıktı karşıma:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18326218/detay

Oeh

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mazda mx5 lerde klima yok galiba genel olarak

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar

Şu an corsa c aracım var ve gerçekten çok memnunum aldığım tek tutulan araba sanırım araçlarım arasında (smart roadster 3.16ti bertone cabrio tigra hyundai coupe ) Burdan abilerime danışmak istedim arabayı genellikle kışın kullanıyorum yazın motosiklete biniyorum.
    Açıkcası amacım yanlamak arkadaş grubumuz var ve gece sanayiye gidip bekçiyle anlaşıp kendi kendimize eğleniyoruz köşelerde ve bu amacıma yönelik e36 vs bakarken mx5le karşılaştım.22 yaşında olmama ragmen 16 yaşında gösterdiğim için açıkcası arkadaşlarım araçla beni bağdaştırdı Kesinlikle kar etme vs gibi bi düşüncem yok zaten araçlardan zarar etmeye alıştım fakat satmak istediğimde satılabilir mi ? veya bana büyük bir problemi olur mu parça usta tarzında ve en önemlisi smart roadsterdaki keyfi zevki verebilir mi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36529569/detay düşündüğüm araçlardan birisi bu biri ankaradaki gri olan fakat bu yeni düşmüş ilana ve beni çok cezbetti.

Okuyup ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...
    Araba cok diri duruyo, ben de feci Miata severlerdenim. 25'ten fazla verdigin her kurus sana zarar.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

*AddO* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 motor 0-100 8.8 sn. şaşırtıcı..
    Ağırlık 955 kg ufak oynamalarla değişik bir makine olabilir.

Eray35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani açıkcası roling vs gibi bi hevesim düşüncem kesinlikle yok ama dediğiniz gibi 955 kilo ve 0-100 8.8sn çok güzel geliyor.Çok sık binme gibi bi durumum yok sanayide yanlıyoruz derken 0 çizmiyoruz oldugumuz yerde belirli bi rotamız var peşpeşe gidiyoruz.Fiyat fazla diyorsunuz açıkcası pek piyasası hakkında bilgi sahibi değilim çok temiz ve düzgün duruyo araç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyat şöyle fazla, piyasa çok saçmaladı. Araç çok hoş duruyor. Benim dediğim, yanlamak gibi amacın varsa üzmez. Gerekirse parça tedariği için yurtdışında bulduğum adamlara da ulaşırız. Mazda sahiplerine hep yardım etmek isterim, 'başgan şirokko çohoş beyaz alacan interlagos jantlı haa' diyen, elde iphone kırmızı malboro göbeğe kadar açık gömlekle dolaşan hırtolara mı yardım edecem.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyat şöyle fazla, piyasa çok saçmaladı. Araç çok hoş duruyor. Benim dediğim, yanlamak gibi amacın varsa üzmez. Gerekirse parça tedariği için yurtdışında bulduğum adamlara da ulaşırız. Mazda sahiplerine hep yardım etmek isterim, 'başgan şirokko çohoş beyaz alacan interlagos jantlı haa' diyen, elde iphone kırmızı malboro göbeğe kadar açık gömlekle dolaşan hırtolara mı yardım edecem.
    Tanım süper valla eline sağlık

Mazda 6 2.0 otomatik ya da 2.3 otomatikler hk ne düşünüyorsun ? 2004 - 2005 model ve üstü. Kasa kodunu bilmiyorum.

Parça, yakıt, sorunsuzluk anlamında bilgin varsa paylaşır mısın ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanım süper valla eline sağlık

Mazda 6 2.0 otomatik ya da 2.3 otomatikler hk ne düşünüyorsun ? 2004 - 2005 model ve üstü. Kasa kodunu bilmiyorum.

Parça, yakıt, sorunsuzluk anlamında bilgin varsa paylaşır mısın ?
    Mazda 6ların 2.0larının iki motoru var. Bunlardan fs kodlu olan ölümsüz ama performans yok. 115hp mi ne. Diğeri, 140lık olan çok güzel. 2.3ler hakkında pek bilgim yok, mazdaspeedlerdekilerin turbosuzu diye biliyorum. Oil jetleri var ama, sağlam makine. Zaten mazdanın sorunsuzluğu motorlarının ve şanzımanlarının kaldırabileceği yükün altında çalışmasından ileri geliyor.

Mazda 6 sw vardı vefat eden bir arkadaşımda. Çok güzeldi, ailesi hala tutuyor anı olsun diye. Konforlu, sorunsuz araçlar.

Cankat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1990'ların hepsi ve 1991'lerin belli bir aya kadar olanlarında krankın kasnak kısmında kama gibi bir parça var.Bu parçanın oturduğu yerin aşındığını, sonuç olarak kasnağın gevşediğini okumuştum.Büyük masraf açabilir.90 yada 91 alırsanız aklınızda bulunsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 nın çok yetersiz kalacağını sanıyorum köşe başlarını zor alır gibi. Bu araba Keyif için üretilmiştir.Eğer illa mx-5 ise 2.0 dan aşağı bakmayın derim
    Sırf yanlamak içinse e30 önermişler zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim de aklımdaki araçlardan biri ama ben 1.8 nb düşünüyorum. 1.6 olanları yurtdışında bolt on turbolayıp 200-240 hp aralarında çıkaran çok gördüm youtubeda dolu araç var. koltukların arkasına rollbar yaptırılıp bolt on 200 hp civarına turbolanıp binilebilecek bir araç.

Ama klima vs gibi şeylerin olmaması dezavataj.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 nın çok yetersiz kalacağını sanıyorum köşe başlarını zor alır gibi. Bu araba Keyif için üretilmiştir.Eğer illa mx-5 ise 2.0 dan aşağı bakmayın derim
    NA kasa, hadi NB de dahil olsun, 2.0 mx5 bul sabah alayım.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görüpte ne yanlıyor be dediğin bir çok arabadan daha stabil şekilde yan yan dönersin Tayfun 1.6 MX5 ile.. Ya da şöyle diyim E36 328 den daha kontrollü ve uzun yanlar.. Dengesine zaten laf edene ben dalarım bizzat

https://www.youtube.com/watch?v=wEskKu1zLqU
    https://www.youtube.com/watch?v=W4vmKUsXg_A

Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NA kasa, hadi NB de dahil olsun, 2.0 mx5 bul sabah alayım.
    NC kasa olarak düşünüyor bence o 2.0 diyerek Bilmiyor ki 1.8 NA, 2.0 NC den daha performanslı/dengeli..

SC ile de bolt on düşük basınçlı turbo ile de çok güzel güçler alınabiliyor, örn; https://www.youtube.com/watch?v=NfqtS9pY-R8

zaten pnp ems ler de mevcut piyasada bolca, bolt on kit toplamakta max şuanki kur ile 7500-9000 arasına patlasın en babası göstergeleri vs dahil, beyinle birlikte düz hesap araba + 10 bin diyelim hadi..

Bir ara 22-23 civarına güzel NA lar vardı piyasada, şimdi 30 lira çok rakamlar.. max verilecek rakam 23-24 olmalı benim gözümde NA kasaya, 1.6 ise.. 1.8 i de tabi bulabilirsen 28-30 arası max. eder yine diye düşünüyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)