Öncelikte forumdaki tüm göçük düzeltme hakkinda yazilan konulari okudum okumadan konu acmadim sormak istedigim bazi sorular var daha önce yaptirmis arkadaslardan Bilgili arkadaslardan arabanin kapisinda bugun gordugum alt kisminda gocuk olmus buyuk ihtimalle tekme atilmis yada coluk cocuk top oynarken vurmus arabayla falan vurulmusa benzemiyor boyada hic iz yok sakinan goze cöp batarmis misali kapilarda gamze olmasin diye kuytu koselere saklarken bu geldi basimiza beterin beteri vardir şükrediyoruz istanbula yeni tasindim burada cok fazla yer bilmiyorum forumdan ogrendigim kadariyla mtc oto varmis aradim ulastim resimlerini attim resimden tam karar veremeyecegini ama duzeltecegini soyledi sonra attigim resimdeki sirt kisminda iz kalabilecegini çünkü oranin cift saç oldugunu soyledi fiyat olarakta 400 - 600 civari dedi fazla gibi ama sorun degil cok hassasim bu konuda takinti seviyesinde kapi bulsam kapi bile alabilirim orda iz kalirsa arabadan sogurum birde Serhat oto varmis güngören sanayi sitesinde batum nickli emre taniyormus Hüseyin usta da ayni şeyi söyledi %90 a kadar hallederiz deyip acikcasi cokta uygun fiyat soyledi. Peki bunu %100 yapabilecek bi yer biliyormusunuz arkasi tamamiyle bos olsa cok basit islemde arkasi kapi saçinin kivrildigi yer mtc de daha once uygulama yaptiran varmidir bu tarz arkasi kapali yerlere.