yer rahat gelin
yer rahat gelin
Avcılardayım çok trafik var yahu
hava guzel diye heryer kilit ben e5 teyim stadin ordan gelmeyi düsünüyorumda baya sürücek gibi
Karsidan gelecekler suan icin havalimanindan halice kadar kilit. Otobani kullanin.
Şu an çağlayandayım trafik ilerlemiyo desem yeridir
40_50 kisi civari var mekanda
Karşıdan gelicekler feribota yönelebilir feribot boş
Olay yerine intikal ediyorum :D
Kalkmayın gelcez inş :D:D
Pendik yonunden gelecekler icin sahilde isiklardan ve araba kalabaligindan dolayi hafif trafik var
sahil yolundan geliyorum
fena olmadı, sayı beklenenden fazlaydı
Güzel buluşma oldu, tek sıkıntı güneş görmediğinden olsa gerek biraz soğuktu mekan çok sohbet muhabbet edemedik. Bir de tek kalan bazı arkadaşlar oldu onlar açısından kötü oldu, ufak gruplaşmalar olduğu için kaynaşma ortamı çok yoktu. Gelen arabalara maşallah hepsi birbirinden güzeldi.
benim için zor bir gün gündü yüz 50 tane adam öptüm :) ayrıca bazı arkadaşlar otoparktan kafeye gelmek istemediler sürekli otoparkta ayakta bekleyip üşüdüler.
kaynaştırmaya çalıştım ama gruplaşmalar oldu. Bir kaç kere daha buluşursak herkes tanışır
gelen herkesin ayagina saglik. senelerdir gorusmedigimiz ark.lari gormek guzeldi.
ben bi iki tane abuk sabuk hareket yapan tip olur diye düsünüyordum cünkü toplu organizasyonlarda ne olucagi belli olmuyor ama hic yoktu millet cocuguyla esiyle gelmis gürültüsüz rahat güzel bir bulusma oldu bence.Gruplasma olayi olmasi cok dogal birsey o konu hakkinda ne yapilabilir bilemiyorum acikcasi ama ben hic tanimadigim bi iki kisiyle tanistim bence gayet güzeldi senede bi iki kere yapalim yönetim icin uygunsa
Uzun zamandir gormedigim bir cok arkadisimizi gormus olduk guzel bulusmaydi herkesin ayagina saglik.