Ben yarın abimin müdürüne sorduruyorum.beykozdaki kiralık teknelerle konuşmak için telefon alıcam .bakalım ne .ıkacak. kulelide dip dibe atıp trıbe gırmek veya trıbe gırenlerden sıkıldım artık :D
Printable View
Ben yarın abimin müdürüne sorduruyorum.beykozdaki kiralık teknelerle konuşmak için telefon alıcam .bakalım ne .ıkacak. kulelide dip dibe atıp trıbe gırmek veya trıbe gırenlerden sıkıldım artık :D
Antalya/finike-adrasan hattında yazın avlananlar varsa bende tanışmak isterim..
Akya/orkinos avındayız bizde..Nacizane 7,5 mt mutevazi teknemizle..
Aslında cok fotograf var fakat;en son cıktıgımız avdan aldıgımız foto yu eklıyım,en can alıcısı o cunku :)
Kendisi 160cm lik akya :)
http://hizliresim.com/7PyX1Y
[QUOTE=morgy_drag;7961915]Antalya/finike-adrasan hattında yazın avlananlar varsa bende tanışmak isterim..
Akya/orkinos avındayız bizde..Nacizane 7,5 mt mutevazi teknemizle..
Aslında cok fotograf var fakat;en son cıktıgımız avdan aldıgımız foto yu eklıyım,en can alıcısı o cunku :)
Kendisi 160cm lik akya :)
Edit: foto oldu inşallah :)
http://i.hizliresim.com/7PyX1Y.jpg
Hocam bu akya yi zipkinlami aldiniz yoksa oltaylami? Yazin gundogandan bazen torbaya dogru bazen yalikavaga dogru hergun cikiyoruz tekneyle sirti yapiyoruz ama daha boyle biseyle karsilasmadim :) varsa bir teknigi ogrenmek isterim
Tesekkurler :)
Olta yla aldık,aslında zıpkını da tecrübe etmek isterdim fakat suyun altında bununla karsılassam tepkim ne olurdu tahmin edemiyorum :)
Teknenin sancak tarafı kıctaki cıkrıkla cektik,bayagı ugrastırdı ama değdi :)
O akyayı oltayla tekneye çekmek ne zevklidir bee :) full adrenalin
5 yıl öncesine kadar ayvalık açıklarında avlanırdım. Yazım bile deniz çok bereketli olurdu. Fakat ne olduysa jilet gibi kesildi. Nerde o karagözler, mercanlar..
Çocukluğumda da yalova açıklarında avlanırdık. Kova kova istarvit, mezgit çekerdik.
Balıkcılık zaten hep adrenalin..gunu geliyor,yemlik bi tane palamutu cekene kadar akla karayı seciyoruz..
Bide,avlandığımız bölgelerde;balon balıgından cok şikayetciyiz genel olarak..pirana gibiler..üçlü iğneyi kesiyor dişleri:)
bizde çeşmeden sinarit trança fangri avına çıkıyoruz. gelmek isteyen arkadaşlar misafir ederiz. dip sırtısı yada jig yapıyoruz.
Bende spin av yapıyorum avrupa yakasında değişik noktalarda, bu hafta boğazda geçiş dönemi var kıyıdan da tekneden de güzel avlar yapılır. Rast gelsin..
Istanbul silivri selimpasa taraflarnda olta balikciligini dusunurseniz dusuk fiyatlara tekne ayarlayabilirm isteyene
Zübeyir programıma uyması durumunda bende dahil olurum.
0 av malzemesi ve bol şevk ile :D artık yaparsınız bana bi takım :D
Şu aralar çok iyi balık var tekne falan olursa +1 beni de yazın. Arkadaş o kadar rapala aldık spin takım aldık kullanamıyoruz. Kulelide bi rapala atayım dedim 4 tane çapari atanı birbirine doladım ortalık karıştı, kuleli pişmanlıktır :D