Tam zamanında ve yerinde çalışma olmus
Printable View
Tam zamanında ve yerinde çalışma olmus
yanındaki elemana destek olsun diye yapmıştır bunu , yoksa böyle şarkılarla uğraşmaz bende hiç beğenmedim :)
Gercekten berbat
hiç yakıştıramadım şarkı ritmide klipte resmen çalıntı destructo dare you 2 move dan
Radyoda sagonun röportajını dinledim. Hemen maneviyatı bırakmış filan diye görmeyin. Bu adam yıllarca farklı kategorilerde farklı tarzlarda farklı isimlerle müzik yaptı (dj mic Check, silahsız kuvvet..) Şimdide bu kategoride onu farklı bir müzisyen olarak değerlendirilirmesini istiyor. Eski tarzdaki anlam yüklü melankolik albümü zaten yolda. O yüzden çokta şeaapmamak lazım.
Olgar millete hakaret etmekten şu uç yorumlarından vazgeç.
Milletin görüşüne saygı duy.
Sana göre rap dinleyen kıro, dubstep dinleyen çok elit
Al kırolara hitap eden sago dupstep çi olmuş kına yakın hey allahım. Daha dün kıro olan bugün sizin gibi elitlere hitap edince ne oluyor bir anda kroluktan çıkıyor ?
Bu adamın bir tarzı vardı, yapığı işlerde yazdığı sözlerde bir mana vardı. Bu ne amk dıptıs dıptıs naber naber bir züppe rapçi bir tikky dj
Daha dinlememişsin bile birkere , yorum yapıyorsun.
Kısa ve öz sagopa'nın parası bitmiş kesin
Parası bitmiş yada bitmemiş adam 4 günde milyon üstü dinlenmiş ve %90 beğenmişmi bence çok güzel olmuş. Duygu sömürüsü yapma özgür milleti aşalamıyorum. Varoş demek aşalamak değil.
Varoş kesimin dinlediği müzik ile elit kesmin dinlediği farklı eski müzikleri varoş kesme yenileri elitlere hitap ediyor.
Varoş kelimesi ne zamandan beri hakaret. Bu bir sıfat ve bir topluluğu simgeliyor.
Beğenmeyen futbol tutar gibi niye saldırıyor onu anlamadım.
Elit adam kaliteli diye birşey yokki. Ama bir sınıf bu burvuva ve köylü gibi.
hakaret değil.
Ayrıca uç yorumlarımdan neden vazgeçeyim sen mi karar vereceksin yada ne yorum yapıp yapmayacağıma.
Sago hep bunu yapardı buyrun
https://www.youtube.com/watch?v=oRyQB2MIdK4
Ben rap müziği 2001 senesinde dinlemeye başladım ayrıca alt yapı ve söz de yazıyorum bu müziğin içindeyim yıllardır sago hep bunu yapıyodu ama güzel yapıyor ona diyecek lafım yok ama artık bu kadar taklit yakışmıyor sagoya (BENCE)
Şimdi dinledim bu parçasını zaten dinlemem sevmemde şarkılarını ve karakterini. Bu şarkıyı dinleyince aklıma gelen tek şey, din üzerinden daha fazla prim yapamayacağını anlayınca tarzını değiştirdiği oldu. Yazık böyle insanlara...
bence sagopa budur, bu olarak da kalmalıydı
https://www.youtube.com/watch?v=Bq8upCkTV1w
Gelişen müzik sektöründe dünya çapında elektronik müzik furyası artınca tüm hiphop-rap-r&b tarzı kovalayanlar dj'lerle birlikte çalışma yapmaya başladı ve ortaya daha iyi müzikler çıktı. bende parçayı pasif buldum ama bunların başka bi parçası var o daha iyi kaliteli bi çalışma.
https://www.youtube.com/watch?v=q1ke6OW_dY0
Abi bunu bile tartışma haline getirdik ya masallah bize
eskiden mevlanadan çalardı, şimdi yabancılardan çalmış..
not: klasik müzik dinliyoruz ben ve çevrem. en elit biziz. cebine 3 kuruş para koyup house müzikle partileyen tikicanlar kendini elit sanmasın lütfen. daha dünün varoşları sizi. en elit biziz..
EDM'deki saçmalık rap tarzınada bulaşmış belli.. Bi tarafta copy-paste yaparak yeni dönem yaratan beegee,bi yanda popülerlik farklılık yoklayan sagopa.. her sanatçı farklı tarzlardan harmanlama yapmak,kendi stiline uyarlamak ister ama bu tür hareketler kendi çizgisini olgusunu her şeyi götürmüş.Bu sadece sagopaya has değil,genel soundların çoğu bu olaya tanıklık ediyor.
müzik süpermiş :D gerisi boş sözleri dinlemedim bile
sago hiç tarzım değildi ama çok aşırı sevdiğim şarkılarıda vardı.ilk kez bir klibini izledim sagoyu ilk kez görüyorum
not mağaradan çıkmadım :)