Bütçem yetse corsadan sonra alacağım tek araç
Printable View
28k butce var madem civic 1.6 si alabilirsin 136hp araba sesi solugu yerinde temiz bi si alinir,artan parayida benzine yatirir cokta guzel gazlarsin,baska birisi onermis kusura bakmasin ismini hatirlayamadim 1.9 tdi bora,4 kapi hemde dizel araba,turkiyede bir tane vardi ufak tefek dokunuslar yapmis araba goze cok hos geliyodu,baris bozyakali da kisa film yapmisti galiba,benim tavsiyelerim bunlar,simdiden hayirli olsun
@Sti_Ozan Onlarıda ekledim listeye.
Şu hb vti' kullanan kimse daha detaylı şekilde beni bilgilendiremez mi araç hakkında ?
1.7dti Alıp kalan parayı mazot parası servis para vs vs yaparsın.veya punto tjet almalısın.yok illa biraz hızlı hatchback olsun diyorsan boşver vti ı. clio rs al o paraya .ben öyle yapardım :D
Üzer. gercekten
ben olsam 100 km geziceğime 70 km gezerim VTi a binerim
Şehir içinden çıkmayacağım aracımla çünkü gezilecek yerleri gezdim zaten kendim Erzurumluyum. O gezilecek yerleri 125 cc motosikletle 1000 km gezdim buz gibi havada. Ailem karşı olmasa 14 bine fazer 6 alır keyfime bakarım.
Vti ise geçmişte olsun çok can alıcıydı benim için sesi motoru olsun. Bi o zevki FN2 ye bindiğimde aldım.
28e vti alana kadar 18e 1.4is al. Zaten piyasada ne kadar 1.4 varsa hepsi vti Makyajli olmuş. Hem az yakar. Dip basar binersin tertemiz. Hic girme vti a yakıtın altından kalkamazsin.
Ilgi alanım değil ama gözüme çarpan bir kaç ilanı koyayım , en azından kapıda yatırmazsın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41196509/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44230356/detay
Connecting site...
Connecting site...
Son kararımı verip aracı alınca fotolarını paylaşacağım arkadaşlar herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
Öğrenciliği yeni bitirdim ben de. 3 sene şahin kullandım tüpü sanayisi falan derken baya sıkıntı çektim ama okula kesinlikle arabasız gitmedim. Benzinli kullananlar vardı leon, cruze, c4 vts falan afilli arabalar ama okula dolmuşla geldiklerini çok gördüm. Sen gerçi çok binmem diye ısrarcısın ama ben yine de kesinlikle benzinli araba önermiyorum. Hatta öyle sınıf arabalar da olmasın, clio dizel , albea dizel gibi arabalara bak. 1 senen kalmış zaten değişik arabalarla sanayilere düşersen ne dediğimi anlarsın. Önceliğin hep ekonomi olsun.
Valla açık konuşayım bende öğrenciyim senin gibi istediğin kadar hesap kitap yap okula her gün arabayla gidip geleyim diyince hiçbir zaman o hesap öğrenci adamın cebine uymuyor bu yüzden en makul en az yakan yası senin bulduğun araca göre daha yeni modelli az yakan bişi bulmanı öneririm yoksa cidden yakıt masrafı o hesapladığın rakamları aşacağından fazlasıyla emin olabilirsin. illaki arkadas ortamları olacak şuraya gidelim suraya geçelim derken her defasında masraf dahada artacak o yüzden tercihin dizel modelli arızası olmayacak tarzda araçlara bak benzinli araba öğrenci adama pişmanlıktır. :(
Bence 1.5 dci clio 3 al istediğin gibi gezersin
Bir ucundan diğer ucu 10 km olan şehirde 1 yık boyunca her Allahın günü vti kullandım günde 4 5 kere marş basıyordum belki daha fazla 50 kuruşun altına uzun yol harici hiç düşemedim. Ha aracın 5000den sonra yağ yakıyordu sibop lastikleri aşınmıştı ne derece etkiler bilemiyorum. Gazlarsam da net 1 lira.
Kardeş sen bayburtta vti süremezsinki yollar müsait değil bir kere
Leon 1.6 + tüp şekli yeter tahminen 30 kr yakarsınız lpg fiyatına göre değişir ama aynı motoru golfte kullanan bi arkadaşım 30 kr civarı yakıyor ki gayet uygun
Cruze 1.6 + tüpte olur
Lpg ile neredeyse dizel ayarında yakarlar
Bu leonlara baktım seviyorum bu araçları ama düşük km ve çoğu hasarlı neden böyle ? 1.6 hangi modeli dedğiniz
dostum araba alınca o iş çok binmem ile kalmıyo :) illaki gidiliyo bi yerelere. vtı binipde gazlamamakta çok zor illa ki bi yerde vtec açar kaparsın :) bnm altımda şu anda 2005 vtec es im var benzinli manuel hep kısa mesafede kullanıyorum 2 km gidip stop ediyorum belki o kadar da gitmiyorum. 50 tl ile 100 km yapamıyorum bile o derece yakıyo. sende kısa mesafede kullanıcaksın. bende modelli bir araç tavsiye ederim. mümkünse dizel olsun. öğrencilikte dizel araç lazım dizel olmuyosada lpg li olsun derim.