4 vites yerine 5 düşünün. Biz motoru 750 liraya aldık
Printable View
4 vites yerine 5 düşünün. Biz motoru 750 liraya aldık
[QUOTE=hkkcn;7979402]https://www.youtube.com/watch?v=KujCUCgn6TY
pimi çekip bombayı atarım ve kaçarım :D[/QUOTE[/B]
Bu hiçte ucuz bütçe ile yapılacak bir araç değil, bu konuda o pimi çekemen bence :)
orjinal serçe motoru, şanzımanı, aktarma organları ile drift mirift olmaz malesef
bunları değiştirebiliyorsan ne ala
(yani cepte yeterince para varsa olur, yoksa olmaz)
isteyene kaporta masraflı lada 2015 satabilirim :p şimdi orjinal yaylarını taktım ama yayları kesikken çok eğlenceliydi :D
edit olaydı iyiydi :D şaka bir yana 1.5 üstten egzantrik ve benzinli motor, kötü lastiklerle gayet eğlenceli şeyler çıkabiliyordu ama orjinal yaylar arabayı o kadar yumuşattı ki artık eğlencesi kalmadı. bence yapılabilir yani :)
valla dirft olayı çok merak ettiğim yapmayı çok istediğim ama sanırım asla beceremeyeceğim bir şey.Rx8 aldım onada kıyamıyorum :) geçen gün ist parkın arkasındaki şahinci arkadaşlar gördüm yanlarken adamlar ciğerini söke söke yanlıyorlar dedim işte bu..bişey olsada üzülme al bundan at acemiliğin :)
konuyu takipteyim
Kışın yanlamak için kapıda şahin tutuyorum :)
Al yap kır degistir devam bu isin mantigi budur olmaz die bisi yok.
Ankarada arkadasimda 124 var üzerinde üstden egzantrikli motor sanziman, atego turbo, 87mm piston, 440cc enjektör, ve beyin var 1,5 bar basıyoruz benim diyen 200hp arabayi roll de bozar gazlamasida acayip eglenceli hee sasesi kayar janti kopar sanziman akis vs. Kırar bunlara yapacak bisi malesef yok kırılıyorsa doğru yoldasınız demektir :) . Kendiniz uğraşmadiginiz sürece dolar bu kurdayken ustaya hangi araci yaptirirsaniz yaptirin maliyet hep fazla cikicaktir
Serçe yerine Lada Vaz çok daha uygun olur, bu konuda özellikle Ruslar oldukça iyi, ortalama aynı bütçelere hiç olmazsa kendini ispat etmiş bir araç ile yola çıkarsınız.
Araçta revize edeceğin ön-arka takım, lastik, aktarma, fren ve motor modifikasyonları bile hatta parçaların araca custom şekilde uygulanmasını da katarsan ciddi bir para tutar.
Vazgeç bu sevdadan.
5-6000'e arabayı bulsan kabaca en az 10 bin de yukarıda saydıklarım için harcarsın.
Madem bir dirft sevdası var araba serçe değil de ne bileyim Ford Sierra falan olmalı.
Connecting site...
Yav ne 10 lirası yarışmaya mı katılacak. göbekte kesintisiz tur çevirmek için fren, alt takim ust takim orta takim modifikasyonuna ne gerek var :) zaten 10 lira sirf drift spec yapmak icin harcayabilecek potansiyeli olsa buraya 124 yazmaz değil mi ?
Carbon shaft stage 3 debriyaj falan lazim bunlar hep para :p
O kadar donen sahinler ne harcamis acaba?? Motoru sikintisiz hale getirip arabayi sokup arkaya da kilit attiktan sonra bitik lastik takilir mumkunse donulucek gobegede biraz su dokulur donulur durulur :D
:D benim 1.4 gaz ayarı dandik olan şahinle bile yeditepe üniversitesi kavşağında tam tur çeviriyorum ne kilit var ne motorunda iyileştirme. Sonra gaz yemiyip yığılıyor araba o ayrı :D
Evet hocam 10 liralık para falan olsa muhtemelen sierra falan alırdım herkesin mahallesinde terk edilmmiş bir serçe şahin 124 vardır ucuz yollu bişelerle maksat eglenmek parçası boll tamiri ucuz olsun diye kuş serisi mantıklı geçen gün bi hurdacıda komple motoru 1.6 400 liraya veriyorlardı slx diye tabir ettikleri motor da 700 civarı komple veriyorlar yani yürüyeni kontrol edip 1 2 saatlik eylence için okadar dökecek param yok ustasıda vardır herkesin burda muhtemelen yada az çok anlayan arkadaslar da var kendi parçanı kendin degiştir kır boz parçala bi şekilde ögrenirsin :)
Sierra felan söylenmiş ama bu arabalar eski model araçlar parça bulunması olayına göre yol gösterin bence..
Serçe işini boşver başta görüntü olmasın ucuz olsun dersin bak internete, taksi cıkması felan bi doğan S, serçeyi unut pek bişey bekleme.. Doğan S kuş grubu arasında en iyi gidendir.. Dife bi kaynak attır, düşür arabayı amartisörleri sertleştir bu şekilde yeni başlayan birisi için yeterli olur...Zamanlada headers weber karbüratör düz boru vs yapabilirsin..
Veya bu dediklerimden ziyade..
Gene şahin grubu bi araç alırsın ucuz bişey değişenini vs bakmadan.. 1500 tl gibi bi rakama turbo yapabilirsin düşük barlarda bide kilit gene yavaş yavaş yanlarsın.. Tabi bunlardan cok aman aman bişey bekleme :)
Bu arada şahin doganda parça konusunda asla sıkıntın olmaz şöyle örnek veriyim yan sanayi sinyali 4 tl :) Utanmassa mahalle bakkalı parçasını satacak :)
İyi diyorsunuz da serçe dediğiniz araba bugün 40 hp mi 50 hp mi ne tork desen yerlerde.
Siz driftten ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama araba 2. kontrayı veremeyecek specte bir araba olacaksa
koy arka tekerlerin altına tepsiyi 3 kuruş harcamadan dön dön dur. He buna harcanacak para 10,000 olmaz da 6-7 bin olur.
O da olmazsa köşelerde el freni çekilir drift yaptım sanılır.
Çok gördük yan vereceğim diye atlı karınca gibi yörüngeden çıkamayan slx leri.
Hocam siz konuyu başından kaçırmışsınız ucuz eglence için keyifli zaman geçirbilmek için yapılabilecek en düşük bütçeli şekilde kırınca üzülmeden a motor kırdı deyip gülebilecegin aa şaft cıktı aks kesti deyip dalga geçecegin yada ogünükırımsız atlatıpta keyif alabilecegin Bir araba olarak kuş serisi gyet mantıklı ogun yaptıgın 2 kablo baglantısı bir civata sıkımı bile seni keyiflendirmeye yetecek yani kahve içmeye en az 15 tl para vriliyor bir mekanda sen o 15 tl ile yada 20 tl ile arabana bişeler yapabilirsin çünki kuş serisi parça ucuz seçenek. Bol :) birde böyle düşün bırak 2. Kontrayı az bi açı bile yada kavşaktaki ufak salınım bile keyif almaya yeter tabi gündelik aracın bir s2000 bmw yada silva degilse :)
İyi forumlar
https://m.youtube.com/watch?v=ozlAq413elk
Bu arada video da geldi :)