Beyazıt tarafından başlayarak sirkeci'ye kadar hemen hemen her ara sokakta var artık saati geldiği an otomatik olarak kalkıyor kapanıp ara sokakta sıkışıp kalanı gördüm ama böylesini bende ilk kez gördüm.
Beyazıt tarafından başlayarak sirkeci'ye kadar hemen hemen her ara sokakta var artık saati geldiği an otomatik olarak kalkıyor kapanıp ara sokakta sıkışıp kalanı gördüm ama böylesini bende ilk kez gördüm.
Veriliyor, belediyeler taşerondan çıkarttığı için vatandaşa yaranma amacıyla mağduriyeti seve seve gideriyorlar hatta. Standardın dışındaki setlerden tutun bozuk yolda başınıza gelebilecek her masrafı belediyeden bir dilekçeyle tahsil edebiliyorsunuz bir çok yerde. Ama bizim insanımız hakkını aramayı ayıp saydığı için çaba gösteren pek yok tabi.
Yani aslında o gelen zabıtayı oturtacan o bariyere sonra ..... Neyse!
Bu sürücülerin hatası yalnız, araçların durması gereken çizgiler bellidir. Hiçbir şey olmasa dahi aklı başında bir sürücü biraz geride durması gerektiğini bilir. Yapmıyorsa cezayı hak etmiştir. Şahsen ben yaya geçidinin ortasında duran araç varsa tekme atarak geçiyorum genelde.
İnsanlığı, bilinci, şuuru yitirmemek gerekiyor bazen. Cezayı siz mi veriyorsunuz kendinizce? Bu mu ceza yönteminiz? İnsanların aracına tekme atmak... Kusura bakmayın sizin yaşınızda birine bu pek yakışmadı. Bu başlıklar çok normal bu ülkede. Çünkü düşünce ve eylem olarak o yaya geçidinin ortasında durandan hiç bir farkınız yok.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
memleket çok orjinal tuzaklarla dolu yaa![]()
Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
Sensör de işe yaramaz ki trafigin yogun olduğu yerde. Tek çözüm yolun başına adam koymak o saatler arasında.
Bilerek çekilmesi muhtemel bir kayıt bence. Kamera açısı direk oraya konunlanmış ve başka bir olayda yokki tesadüfen çekilmiş densin. Ama niye boyle bi manyaklik yapmislar o da ilginc![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)