Ayrıca, bende pazartesi günü elimden geldiğince bir şeyler göndereceğim..
Ofiste konuyu okurken arkadaşım yanımdaydı, hesap numarasının fotoğrafını çekti. Pazartesi o da atacak..
Printable View
Ayrıca, bende pazartesi günü elimden geldiğince bir şeyler göndereceğim..
Ofiste konuyu okurken arkadaşım yanımdaydı, hesap numarasının fotoğrafını çekti. Pazartesi o da atacak..
Pazartesi gönderecekler son olsun ıona göre bizimkiler kaç cocuk giydircez ona baksınlar. Ptesi oglene kadar son diyelim ki hatta bir noktada dursun bende hanıma söyleyim onlarda hemen alınanları ulaştırsınlar.
hepinize tekrardan tekrardan çok teşekkürler.
abi bende elimden geldiğimce ufakta olsa yardımcı olucam kışlık olarak alınan şeyler dışında cicili bicili yazlıkta bişeyler alınsa artan para ile gülen yüzleri daha gülse diye düşündüm ama yenge ve siz daha iyi bilirisiniz Allah vatanlarına ve milletlerine hayırlı ve çalışkan birer insan olmalarını nasip etsin inşallah saygılar.
Kardeşim ben hiç karışmıyorum Benim hanım ve asıl ilgilenen onun ablası ilgilenecekler. Bir kaç kişi daha var sanırsam. Onlarda toplamışlar birşeyler.
Biz tech olarak ve ben olarak dahil oluyoruz 10 15 ogrenciyi kurtarsak kardır. Artanın üsütnü tamamlarım bir ogrenciyi daha giydiririz yazlık olmaz yani.
Olgar abi çok teşekkürler konu için. Ufak bir yardım da ben gönderdim. Üşenmesin minikler.
Saygılarımla
Konuyu şimdi gördüm. Eft yapıldı pazartesi günü eşinizin hesabınıza geçer. Duyarlı davranısınızın örnek olmasını dilerim. Sayg.
Kardeşim numaranı değiştirmişsin sanırım bana ulaşırsan ufak bi yardımda ben yapiyim bekliyorum saygılar
Bende bir miktar havale yaptım. Böyle hayırlı bir işe vesile olduğunuz için teşekkürler.
Kiyafet yardimi yapabiliyormuyuz?
Eft haricinde baska yapilacaklar var mi?
Tesekkurler.
Yarın sabah hesabınıza geçer para.
Öğrenciyim 50 TL gönderebildim. Önümüzdeki 2 hafta 2000 deviri geçmicez cimriSpec sadece o kadar :)
Bu arada alışverişinizi Avantajix ile yaparsanız fazladan 2 veya 3 çocuk için bile giyecekler alabilirsiniz.
http://www.avantajix.com/kampanya-ve...ve-avantajlari
mesela collezione için %10 site içi indirim + %10 Avantajix iadesi alabilirsiniz.
http://www.avantajix.com/online-alis...leri/1/1/1/1/-
yada farklı giyim siteleri içinde kullanabilirsiniz. hm nin internet alışverişi olmadığı için kullanılmıyor.
Hem bi güncel çekeyim hemde son durum nedir abi? Eksik varmı?
Şuanlık eksik yok bir kaç eksik vardı kayınvalideyi dahil ettim. 3-4 cocuğa daha kıyafet verilcek oda yarın olacak inşallah.