Az once super kar yağdî firtinanin arasinda etlikte...
07:45te bent deresinde onumde giden megane ın uzerine orta refujdeki ağaç devrildi...
1011 kavsagindan ne tarafa giderseniz her zamankinin 3katı felc halde trafik...
Az once super kar yağdî firtinanin arasinda etlikte...
07:45te bent deresinde onumde giden megane ın uzerine orta refujdeki ağaç devrildi...
1011 kavsagindan ne tarafa giderseniz her zamankinin 3katı felc halde trafik...
M.Resat Simsek
A.eğlence şuan karla karışık yağıyor..Hadi bakalım sezon açıldı![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
hafta sonu ankara planım vardı bee kar yağmaz inş.![]()
Her Zaman Dile Getirdiğim Bi Cümle'' Millet Olarak Bişeyin B.kunu çıkarmayı çok Seviyoruz''
3 dk. Once batikent tarafinda yagmurla karisik biseyler yagdi ama cozemedim. Su anda durum yagmurlu. Buradan aktaracaklarimiz simdilik bu kadar evet sozu tech haber merkezimizr birakiyorum.![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Bilkent tarafı bembeyaz. İncekte yerde 5 cm kar var zaten.
Cumaya sağlam kar var deniliyor radyo vizyonda 2 gündür, dikkatli olmakta fayda var cuma aksam plan yapanlar icin
M.Resat Simsek
Zincir antifiriz vs bulunur ahuahuahua
Şuan balgatta güzel bir kar yağıyor
Reşat abi geliyon gidiyon ben reşat demiyorsun![]()
Hayırlı olsun yılın ilk karı yağdıBatıkentin karşısındaki dağlar bembeyaz.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
çayyolu öveçler 1 saat sürdü..ızdırabını sevdiğimin ankarasında...yağan şeyde çok garipti. karla karışıklı sulu ama bir o kadarda kuru aynı zamanda da sıçmık gibi bir yağmurumsu kar![]()
Konya yolunda ustu kar tutmus arabalar vardi nerden geliyolar bilmiyorum![]()
Çukurambar tertemiz Gölbaşı tertemiz fakat Oran ve İncekte kar vardı![]()
Geçen hafta erteledim Ankara gidişimi keşke geleydim şimdi karda buzda tırmala durbu hafta için artık takıcak geri vites kalmadı komple şanzımanı kırmam lazım gelmemek için
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Uludag otellere malzeme götüren kamyonlarımızdan biri yoldan geri çevrilmiş..Yollar dün aksamdan beri kapalıymış![]()
Bukadarını beklemiyodum acıkcası
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)