Sizce alınır mı böyle piyasada?
B Segmentten D Segmente her türlü geçerim.
Normal 500 olsa iyiydi. 500l dediğiniz araç ile accordu her zaman her yerde takaslarım. Yanlış olmasın, passatla da takaslarım mondeoyla da takaslarım. Yaparım bunu.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Accord hangi kasa? Takas beklentiniz nedir? Donanım olarak çok daha dolu bir araç alacaksınız, tek eksiniz yıl ve km olacak.
Ben olsam ben de takaslarım, aynı segment bir araç olsa belki ama segment farkı başka bir şey.
Bu işin mantığı olmaz bence çünkü olay tamamen segmentler ve ihtiyaçlar yaşam tarzı etrafında dönüyor..
accord d segmenti güzel dolu lüks konforlu bir araç 500L mini mpv sınıfı bir araç.. hitap ettikleri kesim üretim amaçları çok çok farklı.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bnde bi 2004 accord var 290 binde.
Bide 2012 qasqai var 45 bin km de.
Arasında yıl ve km olarak dağlar kadar fark var ama;
Accord daha keyıflı,daha kaliteli, bana daha zevkli geliyor.
Sonuc olarak bn olsam bn takas ederim.
Ben takaslamam... Sıfır alınmış araç birkere garantide... Arıza çıkarma ihtimali daha az.. Diğer araç nasıl kullanıldı bakımları nasıl yapıldı elin aracı bilemezsin ha kuzeninin arabasıdır oda sıfır almıştır bilirsin aracı o zaman belki? Kendimi düşünerek yazıyorum şehir içi kullanımda 500l daha kolay daha yüksek (istanbul için). Babamın bir lafı vardı "Yeni herzaman yenidir" ...
Hadi accord mükemmel durumda diyelim biliniyor geçmişi o zaman daha spor kullanım için daha fazla güç için birde uzun yol daha çok gidiliyorsa olabilir.. Onun dışında mantıklı değil... Ha ben baştan Fiat 500 almam o ayrıAma aldıysam da suyunu çıkarana kadar kullanırım.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Tamamen zevk/ihtiyaç meselesi.
Ben de yeni yenidir dedim, focus 3 kullanıyorum gırtlağına kadar dolu, ama audi a6 v6 quattronun tadı bambaşkaydı.
Bir yeni bir eski yapın güzel oluyor![]()
Kullanıcı isen Accord'tan daha hacimli ve kullanışlı bir oto 500L, ayrıca 0 ve parçası Fiat araçlara göre pahallı olsa da Accord'tan çok daha ucuzdur ki düzgün kullanırsan 150.000 öncesinde bakım harici rotil bile bozmaz yani sende arıza yapmaz.
Amacın sedan ve daha oturaklı bir araç almaksa mantıklı olabilir. Ben başta mantıklı bir sebep göremedim çünkü 5 sene kullansan piyasa derdin kalmayacak![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Bende fiat 500 dizel oto var accord ile takaslamam net.
tipsizde olsa, markası dandikte olsa yeni daima yenidir.
Dayım hep 'Dikme eskiyi ipine yazık, s*kme yaşlı karıyı s*kine yazık' der![]()
Eski arabaları ne kadar çok sevsemde, Türkiyedeki usta ve kullanıcılar yüzünden yeni arabayı tercih ederim. Sıfır almışsınız ne güzel bence kullanın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)