Mantıklı :)
Mesaj alındı.
İphone 6, 6s e nazaran pil konusunda daha iyiymiş.Doğru mudur ?
:) tamamdir abi .
Printable View
Daha önce de buna benzer bir konuya yazmıştım. Yıllardır Android kullanırım. s2 çıktı aldım s3 çıktı aldım Lg g3 çıktı aldım. En son ani kararla iphone 6 aldım. Şiddetle iphone 6 kardeşim. Hiç şu mu bu mu düşünme derim ben başka telefona bakma :D
valla kardeşim note serisini kullandım 5 hariç note 4 ekran kırdım gittim edge aldım.ilk zamanlarda gayet güzeldi ilk çıktığı zaman almıştım bayağı bir ilgi çekmişdi ama olmaz olsun öyle telefon ya durup dururken kendiliğinden abidik gubudik sesler çıkartmaya başladı donuyordu ve ayrıca arka flaş kapağı kutudan çıkmadı yani öyle aldım kaskolu olduğu halde kabul görmedi telefon aldığım yer kabul etmedi garanti kabul etmedi 100tl istediler bende kızdım yaptırmadım ve 3180tl ye aldığım telefonu 1400tl ye sattım 4 aylık bir cihaz da bu kadar zarar olmaz. şuanda iphone 6splus siyah sipariş ettim ilk defa iphone kullancam ama memnun kalacağımdan eminim. ama şöyle birşey var ki edge olsun note nin üst cihazları olsun iphonenin 6 dan sonra ki modellerinden bazı özellikleri daha iyi ama iphone iphonedir diyorum şu saatten sonra bedava verseler asla kullanmam samsung
eski iphonecuydum sonra note a geçince başka telefon almaz oldum ama gel gör ki 3 senedir 10 tane note değiştirdim 10 kere kalem kullanmamışımdır
düz kullacıysan al iphone bak keyfine
iphone 5 i bile samsung un en yenisine değişmem samsung hatasını bir kere yaptım. iki kere batarya şişti, telefon bi hızlı bi yavaş, rehber desen tam facia, değer kaybıyla pek işim olmaz sıfır alıp 2 sene kullanırım telefonlarımı ama samsung ikinci elde para etmiyor.
iphone 6 plus kullanıp satıp yerine lg g4 alan (note 5 e param yetmedi) biri olarak.
iphone değer kaybetmiyordoğru ama bana çok boş geldi be zor kurtuldum yani. sohbetten watsaptan resim geliyor. onları bile klasörleyemedim daha sayamadığım bir sürü şey . android de kafam rahat artık eskisi gibi donma vs. derdi yok ama değer kaybı var.
kesinlikle iphone derim.
Kesinlikle G4 derim :)
Kesinlikle samsung derim ama note edge degil s6 s6 edge note 5 olabilir. İphone alipta sarjindan memnun kalan görmedim. Alicaksanda mutlaka plus al onun sarji daha iyi. Ayrica burda samsungda sorun yasayan arkadaslar hep eski telefonlari ornek göstermişler su an yeni telefonlarinin hepsi yag gibi akiyor. Ios 9 ile birlikte iphonelarda da artik stabillik eskisi gibi degil. Kamera olarak islemci olarak ekran olarak verdigi özgürlükle fonksiyonellik olarak samsung telefonlar iphonelardan cok daha iyidir. Daha once bilmiyorum iphone kullandinmi ama eger alisik degilsen androidin özgürlüğünü cok ararsin. Biz telefonlarimizi flash bellek gibi bilgisayara baglayip istedigimiz dosya resim sarki video atabilirken bunlarin hicbirini iphone da yapamassin seni itunesa bagimli hale getirir bunlar icin. Samsungda bu gibi forumlarda yazarken ekrani bolerek ayni anda whatsapptan yazismana devam eder veya herhangi bi video izlerken ekranin diger yarilarinda ister whatsappta yazisir ister internette gezmeye devam edersin. Bu özgürlüğü hicbir iphone vermez. Gercek multitasking iphonelarda yoktur. Sarj konusunda zaten basarili bir iphone modeli yok. Ve her programa sarkiya para verme olayida cabasi.Ben sarj cihaziyla gezmeyen iphonucu nadiren gördüm. Mesela ben eve %30 ile donuyorum yemege oturmadan sarja koyuyorum yarim saatte nerdeyse full oluyor hizli sarj ozelligi sayesinde 10 dakikalik sarj 2 saat kullanim verebiliyor. Neyse asagida baska bir markanin reklam videosunu atiyorum baya bi anlamli aslinda onuda izle sonra kararini ver bence
https://youtu.be/-QAaVkU2XR8
Tamamdir apple alacagiz o zaman :) teşekkürler.
hmm benimde ilk çıktığı zaman galaxy s3 ile bir maceram olmuştu tovbeliyim aslında .
Müzik, forum, youtube ve whatsapp harici pek kullanmıyorum cihazı.O zaman iphone daha mantıklı. Teşekkürler.
teşekkürler karar verdim gibi iphone alacağım kılıf araştırmaya basladim :)
LG çok güzel ama metal kasaya alıştığım için deri veya plastik hoşuma pek gitmiyor idi.Samsung u da kıvrımlı kenarı dolayısı ile beğenmiştim.birde 3gb ram :) tesekkurler.
Teşekkürler.
tesekkurler.
bu videoyu izledim çok güzel :) daha evvel iphone 2G,3G ve s, 4 ve s birde 5s kullandım. İpad macbook vs de mevcut cihaza uzak değilim .itunes a alternatif programlar var (itunes her şartta yüklü olmak kaydı ile :)) bir nebze daha pratik olabiliyor.Müzik satın almak sorun değil zaten pc den aktarilabiliyor. Ama diğer cihazlarla iletişim sıfır :) whatsapp harici resim alıp gönderdiğimi son 3-4 senedir hatırlamıyorum.Yüzde 99 iphone alacağım ilginize cok teşekkürler.
iPhone kesinlikle
Note 4 kullanıyorum aldıgıma pişmanım
kesinlikle iphone
Samsung ve Apple kullanıcıları tam tersi markayı al demez. 6 ay 6+kullandım, 6 aydır da S5 kullanıyorum.
Bana sorarsanız çok fark mı diye yok derim. Apple'ın menü görselliği daha güzel. Android daha sade. 6+'ı 0, S5'i bikaç ay kullanılmış ve temiz bi şekilde aldım. Şu anda kadar kesinlikle batarya ile ilgili sorun yaşamadım.
Apple'ın facetime ve imessage uygulaması bana göre çok iyi. İş'e de yarıyor.
İphone alıp begenmezsem eşime verme durumum var on yüzden daha mantıklı geliyor.
tesekkurler.
İphone 6 her manada daha mantıklı olacak benim için , ama gidip bir yerlerde note edge kurcalamak istiyorum.
benim 4s bozulunca hatunun 5i aldım onada note4 aldık 7ayda deli gibi düştü fiyatı ip6 300 400 lira yükseldi :)
note 4 ü 1900e almışdım ilk çıktığında garantisi biteli 2 ay olmuşdu ekranı kırık duruyordu 550tl para verdim gittim 700e sattım. edgeyi 3180e aldım 4 ay sonra 1400e sattım bu kadar zarar olmaz olsun ya. ama dediğim gibi bazı özellikleri iphoneden daha iyi mesela ekran çözünürlüğü samsung şuan en iyisi imiş. ama bakalım samsunga alışmışdım inşallah iphoneden pişman olmam.
Merhabalar,kendim bizzat bu işi yaptığım için iki marka adına çoğu telefonu deneme fırsatını buldum.Android olarak ilk izlenim şu oldu,cihazlar yaklaşık 1 yıl sonrasında stabilitesini kaybediyor donmalar,kasmalar vs başlıyor,fakat ios da hala böyle bir şeye denk gelmedim. 8gb-den 64gb ye kadar kullandığım tüm iphone'lar bunu yıkıp sistemiyle yaklaşık 2-3 yıl stabil çalışabiliyor.Bu yüzden iphone tercih ediyorum. Doğru bildiğiniz bir şey varsa oda şudur;apple çok az değer kaybediyor sebebi samsung gibi yılda sürüsüyle telefon çıkarmadığı için.Bu yüzden de iphone tercih edilir. Yani genel geçer şeyleri birleştirdiğiniz zaman kendinizde iphone'un bir tık ileri de olacağını görürsünüz.Kız arkadaşımda konuya ön yargılı idi bu yüzden ona 5s aldım hani kullanamazsa çok fazla paramız gitmesin diye.Kendisi de çok memnun kaldı 2-3 ay gibi bir sürede 6'ya geçiş yaptık. Özetle iphone can sıkmaz düşünün derim:)