Beyler ilişkide haklı çıkamayız biz erkekler olarak bakınız güzel özetlemişler,
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...5f91278422c765
Printable View
Beyler ilişkide haklı çıkamayız biz erkekler olarak bakınız güzel özetlemişler,
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...5f91278422c765
Sadık geldi aklıma :D Olay nedir peki tam olarak?
amcam gilin oğulları yazmış deyip sıyrılabiliyomuyuz ? :D çok felsefik olmuş sabahına okuyunca bende çıkamadım içinden
yatak iki kişilik vicdan tek kişilik gibi bir anlam çıkarılabilir alkollü forum kullandım cezam neyse kesilsin...
inanırmısınız sabahına bende güldüm :D
anlık psikoloji diye düşünüyorum. ihtiyaçlar doğrultusunda yapılan suçların daha farklı değerlendirilmesi lazım :D empati yapıldığında affedebilirmiydin dedim o yuzden zaten
bi dümen çevirdiğim kesinde
Beyler yardim lazim
Aksam telefonda kavga ettik guvenmiyo gibi oldum kalbini kirdim arama bana guvenmiyosun falan dedi acil arayi duzeltmem lazim ne yapip duzeltiyim sabah ise gitmeden kapinin onunde bekliyim diyorum tabi ters tepme durumuda var bi taktik verin durum biraz ciddi
bana güvenmiyomusun diyen hatuna güvenilmez. çok net.
bugün ki hatun durumu; balkanlardan gelen soğuk yas dalgasıyla içiniz üşüyebilir. ılık ılık vuran yalnızlık önümüzdeki hafta içinde artış gösterecek oda yetmezmiş gibi gerçekleşme ihtimali olan hayaller kışın ilk günleriyle yüzünü yine yaz aylarına sakladı. Bazılarınızın sevdiği kızlar size abi derken başka erkeklere aşkitom da diyebilir. Saygılar.
Çiçek falan yolladım bi de surpriz bi yere götürücem demişsin ama ileride tekrar başının ağrımaması için bence ayrıl kurtul
Ayrılın ve kurtulun beyler akıl işi değil sevgililik işleri
genelde bu tür durumlarda hatayı kabul edip af beklemek yerine karşısına çıkıp neden böyle birşey yaptığına dair konuşup hatta üstüne gidip ağzına etmek daha faydalı oluyor, tecrübeyle sabit.
yorumlar bomba :D
bana güvenmiyomusun diyen kıza güvenilmez. ilişki çatırdamış araya güven problemi girmiş çek karşına anlat derdini o da anlatsın ortada buluşun baktın olmuyor kendine daha fazla zarar verme reçetesine yol yaz.
kib derler giderler :)
Ya biraz bende paronayaklık var onu kabul ediyorum takip etmeler gittiği yerde bitmeler falan telefonunu alıp incik cıncığa kadar incelemeler bugüne kadar yalan yada yanlış bi bilgiyede rastlamadım bu yüzden bi ara ayrılma noktasına geldik hatta daha temkinli davranmaya çalışıyorum ama arada geliyolar işte :D Neyse hallettik bi şekilde 1 haftadır evdeyim omuzum çıktı yatıyorum onunda etkisi var kafada kurmalar falan oluyo :D Ulan çok zor adamım şimdi farkettim :D