+1 Benim gibi biri daha varmış. :D Koca jipin tekerlerini küçücük arabaya takar monster truck yapardım. :D
Printable View
Nesilden Nesile diyelim :)
Dedem Traktörüne çok düşkündü, Her gün yıkar silerdi :D ondan babama geçmiş olacak ki hergün işe arabayla gider , evden 15 dakka erken çıkar önce arabayı silerdi .
Sonrasında bende önce uzaktan kumandalı arabalarla başladığım araba tutkusu sonrasında modifiyeye dönüştü , arabaları basar arka lastiklere bant yapıştırıp drift yapmaya çalışırdım :D
sonra efsanevi oyun NFS underground geldi, zaten ondan sonra bizde film koptu :D
Bizim lisenin yolunda bir dükkanda açık mavi renkli 206 xs vardı. Tek kapılı undergrand2 den çıkma ön tampon vs. Her gün gidip gelip ne kadar güzel araba derdim.
kendimi bildim bileli diyelim.ama 92-94 te izledigim wtcc-btcc nin de etkisi buyuk.
95 te filtresiz dolaşmaya başlamam ilk mod. işlemimdi.
https://www.youtube.com/watch?v=dLq9Oi3_MNg
Daha ilkokuldayken motorum vardı spx :D cırcır egzoz takmıştım ilk oradan birşeyler kıpraşmıştı :D
Daha sonra ilk 106 gti lar çıktığında bir abimde vardı aşıktım arabasına ki arabası zımba gibiydi :D
Oradan bir aşk doğdu daha sonra arabayı aldık M.Ali Öz sadıcım sağolsun yay alalım diye diye aldırdı bir aldık hastalık oldu :D
https://www.google.com.tr/url?sa=i&r...51375930866707
benimki kesinlikle 2001 de bu sahne ile başladı... o zamana kadar sadece kendimce hızlı araba kullanırdım, sonrasında arabaya da bir şeyler yapmak gerektiğini anlamıştım :)
Biz garibandık yav yokuş olan caddemize 1991 senesinde asfalt yapmışlardı o zaman sanayide hurdalardan topladığımız bilyalarla yaptığımız arabaları daha hızlı gitsin diye yaptığımız şeylerle başladı bu merakım... bu arada çok zevkliydi şimdi olsa yine binerim
Otomobil sevdası ne zaman başladı bilmem de
98-99'da Doğan S'imiz vardı siyah, cam ve bagaj üstü kanatlı, ofsetli cms jantlarıyla.
O günden bugüne modifike olayları başladı. Hala o tertemiz 34 LIF plakalı doğanımızı ararım.
Eski sahibi depremden yaklaşık 1 sene sonra geri gelip almıştı arabayı.
Bu arada ilk modifiye olayına bisikletimden başlamıştım spor camurluk :D Krom değil plastik böyle havaya kalkıyodu, boynuz, jant kapağı km sayacı :)))
Modifik tutukum kalmadı bu ülkede.
Evimizin yanındaki izmir yarış pisti :) her organizasyona evden kaçarak giderdim :) Eski etkinlikler şimdi yok ne yazık ki
NFS & FF
Bunlar büyük etken. Birde zamanının tuning dergileri vs.
maslakda 84km hızla ceza yemişim :) .. 17-18 yıldır her gün defalarca git gel yaptığım cadde de ilk defa ceza geldi evime.. :)) modifiyong is die mann..
sağ üst köşeden geliyor.
Araba sevdam babadan, ufak tefek dokunuşlar mahalledeki abilerden. Karbonfiber vs değil tabi o zamanlar jant, rüzgarlık, kaş, tampon eki, amerikan park, kısa parkları değiştirip, belki birazda basıp başka birşeyi ellemiyorlardı apaçilik yoktu şimdiki gibi
Mad Max Filmi...
Filmde çetenin araçlarını yakalamak için polis arabasının birine supercharge bağlanmıştı.
Hala hayalimdir aynı bu tarz bir araba yapmak.
http://edge.alluremedia.com.au/uploa.../Mad-max-1.jpg
Sonrasında tabi DTM-WTCC yarışları...
İçimde hep vardı önce oyuncak arabalar sonra defterlere araba çizmeler sonra filmler derken bugün ki halini aldı :)