DPF iptalli araçla muayeneden geçiyor mu bilginiz var mı?
DPF iptalli araçla muayeneden geçiyor mu bilginiz var mı?
Geçtiğimiz cumartesi Haraççı-2 istasyonuna 17:30 randevu aldım (işten dolayı bu saati seçmek zorunda kaldım)
6 kanal aktif çalışıyor, 18:00 mesai bitiyor fakat içerdeki arabalar bitene kadar kalıyorlarmış.
Özellikle benden önce girecek araçlara baktım egzoz, yay vs muamele nasıl diye ama bir tane bile yoktu..
Sadece arka plakada iki kenar köşede vida deliği vardı (2 yıl önce de vardı), gitmeden macunla doldurup boyattım buna rağmen ağır kusur verdi
40mm yay ile son 2 muayenede hafif kusur dahi yazılmamıştı, araç yere çok yakın diye ön-arka şeklinde 2 hafif kusur verdi
Bagajda kabin bass ve anfi var tüm kablolar döşeme-trim altında izole, elektrik kablolarıyla ilgili bu yüzden hafif kusur verdi
Kat içi boş, k&n kutu içi filtre var hafiften bir ses var yok gibi, çift çıkış egzoz ucu vardı bol bol gazladı sesi dinledi hatta kesiciye kadar zorladı (araç dizel) geçti
Sesi tam kısıp kapattığım halde; açıp, radyodan cd ye geçip, tesisatı da açıp ortalığı inletti, rahatsız oldum ama kıllık yapmasın diye sesimi çıkartmadım
1 nolu kanaldaki top sakallı, kasılmaktan yürüyemeyen iyi aile çocuğu, buraya üye ise selam olsun!
egzoz muayenesini yaptırdım, sonra gittim downpipe ı taktım
genel muayeneye ise kasımda gireceğim. genel muayenede özellikle bakıyorlar mı katalizöre
bi yazı okumuştum kapıda max lastik boyulatları olan araçlarda büyük jantla kalıyor muayeneden diye.
misal kapıda etiket var 205/55/16 diye 225/45/17' e geçince kalıyormuyuz ?
Varmı bilen
Bir üst posttaki soruyu bende merak ediyorum ek olarak headers la geçebilir miyiz
Ön camda çatlak durumu ağır, hafif kusur olarak nasıl
Öndeki arabadan taş gelmesi sonucu silecek lastiğinin alt tarafından yukarıya doğru L harfi şeklinde bi çatlak oluştu. Yaklaşık 1 karış büyüklüğünde. Neye göre değerlendiriliyor bu durum ?
Egsoz vs gibi sebeplerden dolayı men muş araçlariniz için ulasabilirsiniz
3.5luk yay geçiyormu acaba?
lastik değiştirken 17 jant işinede girmeyi düşünüyorum , bide yayla görüntü tamamlanır ama 2020 mayısta muayene var...