Teşekkürler, zamanında az aramamıştım.
İlk yardım çantası ve yangın tüpü ağır kusur mu?
Bazı sitelerde hafif kusur diyor. Tüvtürk’te ise muayene için bulundurulması şart diyor.
Depoya koymuştum. ***** sebeplerden gidemediğim için alamadım. Tekrar para vermek istemiyorum.
Şimdi bu fenni muayenelerin ertelenme olayı gerçek mi ? Tüvtürk bile açıklama yaptı ama söz konusu Türkiye olunca insan güvenemiyor gercekten. Normalde 27 Nisanda muayenem ama Haziranda girmeyi düşünüyorum bu sebepten ötürü
+ egsozda dahil ıyı oldu benımde 13 nisandı
Benimde 13 Nisandı. Cumaya randevu almıştım. Yaptırıp kurtulayım diyordum ama şimdide beklesem mi acaba demeye başladım :) Yazın ortalık düzelince yaptırayım bende
Herkese merhaba.
Bir araç için görüştük. Aracın ruhsatına çeki demiri işlenmiş ama araçta çeki demiri mevcut değil. Muayene zamanında kalır mıyız veya bu çeki demirini ruhsattan nasıl sildirebiliriz?
arkadaşlar muayene istasyonu özellikle çatalca perşembe günü aşırı kalabalıktı. bu kadar ertelemeye rağmen böyle ise sonrası felaket olabilir. Ya da benim şansıma o kadar kalabalık denk geldi :)
22 mayısta benimki bitmişti , 6 hazirana almıştım samandıradan.
in cin top oynuyordu .
11.30da olan randevuya 10 gibi gittimi egsozu hemen yaptılar, 10.30dada içeri aldılar.
11.30da eve gelmiştim ..
Geçtiğimiz cuma Ankara İvedik 'de yaptırdım. Mayıs 'da dolmuştu muayenem 342 muayene 80 emisyon ölçümü için aldılar. Her hangi bir gecikme bedeli almadılar. Çok yoğunluk yok erken gitmiştim randevu saatim gelmeden işlerim bitmişti. Hatta Randevu günümden iki gün önce arayıp pandemi sürecinde esnek çalıştıklarını 07.30 gibi uygunsam gelip gelemeyeceğimi sordular. telefon ile.
Bende Cuma günü girdim gecikme bedeli yansımadı. alnız çok deli paralar 342+80 :( yazık günah ya acıyorum valla
Hayır alamazlar niye alsınlar :) Millet güvenemedi o açıklamaya bi türlü :D Zaten süre uzatımı bunun için verildi.
Randevu alırken de zaten son muayene tarihi giriyorsunuz, tarih geçmiş olsa bile ceza hesap etmiyor...
Burada işin salaklığı, 1 Nisan itibariyle dediler, 27 Mart'ta muayenesi biten arkadaş faydalanamadı :) O zaman da pandemi yok muydu, vardı, o aralıkta olanlar sıçtı :)
Kesinlikle.. Hayır muayene muayene olsa gam yemeyeceğim. Oradan buradan dallamalardan gelen tepkilere göre şekillendiriyorlar paso. Kritik şeyler hafif kusura çevriliyor, dandik gundik şeylere ağır kusur yazıyorlar falan... Doğuş gömüyor paraları ne güzel.
Şu ülkede bi vergiler bir de bu muayene işleri... Haram zıkkım olsun, net yazıyorum.
Benim 13 nisandı güzel oldu. Temmuz sonuna kadar bekleyeceğim..