p38 harbiden ocağa incir ağacı dikmek için üretilmiş ya :)
Printable View
p38 harbiden ocağa incir ağacı dikmek için üretilmiş ya :)
Evet TD6 177hp olanından. Şu anda kat iptali ile sanırım 225 hp civarı oldu. Tork da 500 NM ler civarı. İvmelenme çok iyileşti. Hele ilk kalkış baya eğlenceli hale geldi alet. Yakıt olarak düştü mü bilmiyorum çünkü alır almaz birkaç gün sonra yaptırdım yazılımı. Ama 200 liralık yakıt ile yaklaşık 450 km yol gitti şehir içi. Depom 310TL ye doluyor.
23 e alıcaksan hiç alma...guzelini al hepsi masraf cıkarır degil ama butun hortumlarını değiş ve bin taş gibi araç ..jip değil arazi aracı dır bu arada :) bora abi
O bütçelere RAV 4 aldım 98 model, belki o da işinizi görür
Aynen jip dersek haksızlık ederiz bu güzel alete. Tam bir arazi canavarı. Üstüne bugüne kadar bir arazi aracına ben şahsen binmedim. Aklım Discovery 3 lere gidiyor ama 2.7 tdv6 makinanın çok sorunlu olduğu turbo ve yatak sardığı ile ilgili şikayetler çok. Yoksa affetmez alırdım birtane.
l322 4.4 vogue ler nasıl ? kronik sorunu varmı ? lpgde yakıt tuketımı nasıldır ?
evlat olmaz dimi :D
bence bütçeyi en az 5bin arttırarak ingiliz yerine amerikan alternatiflerine bakabilirsin 96 model öncesi zj kasa cherokee veya 90 oncesi xj kasa mesela?
Aman diyim. Bende ondan da vardı. Çok temiz makam aracıydı. Bi iş adamından almıştım. 5 ay bindim sattım. Bir daha da almam. Neden mi?
1-) Tüp taktırırsan motoru kucağına belli bir zaman sonra alırsın. Aldığın zaman 4.4 lerin motor masrafı çok acımasız oluyor. Rakamlar 20-25 binleri buluyor. Fazlası var eksiği yok. O motor malesef gazlı sistemi sevmiyor.
2-) Benzinli binersen ki ben benzinli binmiştim 5 ay boyunca. Yaklaşık 22-25 litre civarı yakıyor. Araba sollamadan önce Bankanı arayıp hızlı kredi başvurusunda bulunman gerekiyor :D
L322 kasasında en güzel en sorunsuz motor 3.0 TD6 Turbo yenile enjektör yenile 400 bin km git.
Aman çok allayıp pullamayında almadan piyasası yükselmesin :)
Yaşın La doğru orantılı bi araç bakamazmısın :)
bunu verelim?
Connecting Site...
Disco disco partizani:D
Tercih meselesi fakat Discovery 2 bakma imkanınız var öneririm gerçkten çok ayrı bir dünya diyebilirim.
Alternatif olması açısından
Connecting Site...
Üzerindeki motor yanlış hatırlamıyorsam Transitlerdeki motorlarla birebir aynı parça konusunda üzmez ve yaşına göre yakıt tüketimi gayet makul bir arabadır.2 sene önce arkadaşlarla Pamukova'ya kampa gitmiştik benim eski aracımla bagaj gırtlak dolu,sürücü dahil baya bir ağırlık olmasına rağmen ve gidiş ve dönüşte 120 km'den aşağı düşmeme rağmen sadece yarım depo mazotum gitmişti.:D