User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: 2005 Toyota LC 4.7 hakkında bilgi

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Afganistan'da kislada bolca olan, surekli bindigimiz efsane konforlu bi arac.
    Eğer araç Vx100 ise kesinlikle tavsiye ediyorum. İç dizayn olarak sıkıcı ve demodedir ama sürüş zevki ve tipine söyleyecek söz yok. Ama araç Lc Prado ise yorum yapamayacağım.
    Somali'de 3 ay kullandık yenilerini.
    Selamlar
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı caglarcb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üst komşumuzda var bahsi geçen Land Cruiser'den. Yeşilinden. Her sabah kendi aracıma binmek için otoparka indiğimde mutlaka incelerim. Aracı hakkında konuşma fırsatım da oldu, sürüş tecrübemde. Sanırım gelmiş geçmiş en sorunsuz araç. İnanılmaz konforlu, bir arkadaş yukarıda yazmış. Düz duvara tırmanamaz belki ama zorlar diye. Tabiri caizse tam o sıfatta bi araç. Engel tanımıyor. Aynı zamanda adamın 2015 Honda Civic en full paketinden bi aracı daha var. Ona binmeyip sürekli LC'yi kullanıyor. Bir gün sat bana diye dayanacağım kapısına ama, vergisi ürkütüyor şimdilik. Sözüm o ki; gözü kapalı alınır. Evladiyelik binilir.
    2005 model benim baktığım. 12-16 yaş arasına girmiş vergisi güzel bir rakam. Yakıt tamamen şehir içi 25 litreymiş. Lpg ile oda kıvama gelir diye düşünüyorum. Anlatılan sorunu arızası yok galiba. Pazartesi Allah nasip ederse alacağım inşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer araç Vx100 ise kesinlikle tavsiye ediyorum. İç dizayn olarak sıkıcı ve demodedir ama sürüş zevki ve tipine söyleyecek söz yok. Ama araç Lc Prado ise yorum yapamayacağım.
    Somali'de 3 ay kullandık yenilerini.
    Selamlar
    Evet VX100. İçi çekici değil dediğin gibi. Dışardan heybetli duruyor yeterince.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanzumanı cok saglamdır.v8 motor fazlasıyla kasaya yeter.konforu yayla modunda.
    sehır ıcı cüssesinden dolayı park sıkıntısı.ve yakıt harıc bence dezavantajı yok.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 kere alıp sattığım araçtır kendisi hala gözüm var yakıt ve vergisi dışında hiçbir sıkıntısı yok. 4 mevsim lastikle Cherokee nin spin attığı karda sadece aracı yükselterek yanından geçmişliğim var. Yukarıda yanlış birşey yazılmış ön ve arka havalı süspansiyon dur. Kendisi komple yükselip alçalır.Bakımlarını eksitmezseniz sıkıntı olmaz. Alırsanız kolay kolay vazgeçmeyeceğiniz bir araçtır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtakd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 kere alıp sattığım araçtır kendisi hala gözüm var yakıt ve vergisi dışında hiçbir sıkıntısı yok. 4 mevsim lastikle Cherokee nin spin attığı karda sadece aracı yükselterek yanından geçmişliğim var. Yukarıda yanlış birşey yazılmış ön ve arka havalı süspansiyon dur. Kendisi komple yükselip alçalır.Bakımlarını eksitmezseniz sıkıntı olmaz. Alırsanız kolay kolay vazgeçmeyeceğiniz bir araçtır.
    vx100 lerde sadece arka yükseltmelidir. o da havalı değil hidrolik sistemdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pardon yükseltme/alçaltma ön-arkaymış
    hangi araçtan aklımda öyle kaldı acaba

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vx100 dediğinde akan sular durur..Dediğiniz km de ise altın gibi bir araçtır hatta işi abartayım BT9686 ise durmayın gidin alın bana yar olmadı size olsun...
    kronik sıkıntısı vardır.. yürüyen aksam burçları kolay sertleşir fısır fısır yürümesi azalır tamir takımı ucuzdur.
    sunroof fitilleri ters döner 150 tl işçilik yeni fitil 500 tl halledilir.
    lpg ile uyumludur fakat tankı aracın altında stene yuvasına yerleştirmek için özel tank yaptırmak gerekir fiyatı lpg sistemine ekstra 1000 tl civarında katar...
    c180 den iyi gider yada en azından iyi gittiğini hissettirir.
    yüzü eskimiyor herzaman güncel herzaman forsu var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vx100 dediğinde akan sular durur..Dediğiniz km de ise altın gibi bir araçtır hatta işi abartayım BT9686 ise durmayın gidin alın bana yar olmadı size olsun...
    kronik sıkıntısı vardır.. yürüyen aksam burçları kolay sertleşir fısır fısır yürümesi azalır tamir takımı ucuzdur.
    sunroof fitilleri ters döner 150 tl işçilik yeni fitil 500 tl halledilir.
    lpg ile uyumludur fakat tankı aracın altında stene yuvasına yerleştirmek için özel tank yaptırmak gerekir fiyatı lpg sistemine ekstra 1000 tl civarında katar...
    c180 den iyi gider yada en azından iyi gittiğini hissettirir.
    yüzü eskimiyor herzaman güncel herzaman forsu var.
    Yok plaka bt9686 değil. Meclis personeli sahibi. Meclis çukurambar arası kullanmış servis bakımlı yılda 2 kere götürmüş silecek değiştirmeye su doldurmaya sunroof önceki kış arıza yapıp komple elden geçmiş. Onun dışında rutin kontrol için gitmiş sadece.
    Lpg pazartesi alırsam perşembe takarım zaten. Homurtusu çok güzelmiş. 12 yaş olduğundan vergiside fena değil. Günlük 335d var zaten c180'i hiç aramıcaz

Alıntı mrtakd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler. Kaç santim alçalır acaba benim aklıma hiç gelmedi yanındayken sonra garaja girermi diye düşünmeye başladım.

Alıntı Strich Acht Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardon yükseltme/alçaltma ön-arkaymış
    hangi araçtan aklımda öyle kaldı acaba
    Subaru Forester'da sadece arkalar hidrolik olması lazım. Galiba onla karıştı.

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vx100 bir çok mercedes modelinden daha havalı daha elit bana göre. bunlara ek olarak tam da amacına uygun bir araç. şehir içinde de gayet konforlu ve heybetine oranla atik sayılır. bahsettiğiniz gibi temiz off road görmemiş bir vx100 ün üstüne balıklama atlarnır. hatta vx80 bile olsa yine de takas düşünürdüm.
    Bahadır Ustaoğlu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)